12

Анонимен

преди 2 години

Много боб се яде в тази държавя

11

Анонимен

преди 2 години

Много повече ще стане от 22,7 %.Принудиха хората да се откажат от отопление на газ и ток заради ужасните им цени , горят всичко,което може да се запали,за да се топлят ! Вече с противогаз трябва да се движиш привечер по улиците! Е...така направиха г-н президента и неговите хора с нас-върнаха ни 20-30 години назад, вместо да напредваме и да се развиваме като европейска държава! Колко жалко ! Но това не пречи да си вдигат заплатите и то солидно,нали

10

Ваньо

преди 2 години

И как го измериха това? Пак лъжат за да ни глобят. От както сме в ЕС само ни бозат за пари

9

Истината

преди 2 години

Ако атомната енергия се използва разумно и безопасно не замърсява с нищо околната среда. Всичко друго е финансово неизгодно. А защо 14% от газовете са на домакинствата, а те поемат цялата тежест за замърсяването. Някой да е чул за затворен завод или производство от РИОСВ?

8

Анонимен

преди 2 години

Ние сме издънките на ЕС. Мястото ни не е в Европа, а в Африка.

7

Т

преди 2 години

Марица Изток 2 не е работела с 8 блока от 15 години.

6

У

преди 2 години

До 8 Копейкин, знаеш ли как се прави референдум? С една тетрадка отиваш пред НДК и събираш подписи. Ама нещо нямаш желание.

5

69

преди 2 години

референдум за излизане от ЕС.

4

Някой си

преди 2 години

А спрямо 2019-та?

3

Повишена консумация

преди 2 години

на еленергия-експорта на атомния ток за сметка и полза на нашите мъдри прекупвачи-спекуланти,принуди засилено производство на ток от "мръсните тецове". Прекупвачите не плащат вредни емисии,плаща ги държавата,тоест ние.Едни богатеят и дебелеят,а после умно говорят по ТВ как системата ни е глупава."Почтените" какво направиха по въпроса?Защо всички страдаме заради корумпирани чиновници,заради умишлените им действия или бездействия?

2

анонимен

преди 2 години

Бъдещето е ВЕИ и никакъв внос от Русия,на тези замърсяващи природата енергоизточници.

1

Анонимен

преди 2 години

Пълна глупост! Задайте си въпроса , ЗАЩО ПРИ ПОДПИСВАНЕТО НА СПОРАЗУМЕНИЕТО ЗА СПИРАНЕ НА ПОЛЗВАНЕТО НА ВЪГЛИЩА , ТРИТЕ НАЙ-ГОЛЕМИ ЗАМЪРСИТЕЛИ САЩ , ИНДИЯ и КИТАЙ СА ОТКАЗАЛИ ДА ПОДПИШАТ!?Просто ние сме една от пречките Франция да си продава енергията на Балканите! Същността на Зелената сделка е богатите да продават енергия на бедните, независимо от произхода ѝ !