12

ДО ДАР ЗА ВАС

преди 2 години

До Дар за вас от БОГ ЗАБРАВИЛ СИ ХАПЧЕТАТА!!!

11

Дар за вас от БОГ

преди 2 години

България трябва да си изгради лично свое политическо задкулисие !България трябва да има държавни тайни, които да не се знаят от Турция, САЩ и някои други !За да се оправи България, значи първото нещо, което трябва да стан е да се освободи чрез висше от ромското, турското, немското и от американското !След това трябва да се създаде национална институция, която да помага на българската нацяи да си сбъдва мечтите и да живее добре , както никога до сега !Направете ме владетел на България !

10

Каква

преди 2 години

драма ,местя дрОгаре...

9

Анонимен

преди 2 години

Интересно защо с такъв голям калибър е използвал щом има и по-малки за стреляне,а избрания е обемен и забележим за пренасяне в багаж за далечни разстояния при случайни проверки по пътя,що за действие с такова пушкало при показването му пред нарочения за убиване понеже бил свидетел от предно убийство разкрит или неразкрит достатъчно,но от което след което можел да очаква някой да му бъде изпратен за преследване,като в филма Труден за убиване.

8

кво чудно ?

преди 2 години

сикарио си върши работата .

7

Меди доганов

преди 2 години

Дори мексиканците ни мразят нас, сексиканците и идват от далеч да ни отстрелват! Япма ва рамбо, права, свобода, що прайти дискриминация бате, ш'съ оплача на Панчо виля, айсиииктииир!

6

Анонимен

преди 2 години

Прострелян в задните части, но да не забравяме, че ако се засегне дисковата артерия, просто изходът е фатален

5

123

преди 2 години

Един *** убил друг ***...

4

Анонимен

преди 2 години

Интересно, писаха, че е прострелян в задните части и си помислих - тоя ще оцелее... Да, ама не. Явно жизненоважните му органи са били разположени там.

3

Крал Трол I

преди 2 години

Спор за паркомясто!

2

Анонимен

преди 2 години

С какъв бизнес може да се занимава Тургай Сали? Тоя въобще може ли да чете и пише?

1

Анонимен

преди 2 години

Абе какво ще го обвиняват бе?Направо куршум в черепната кутия и още една наркомутра по малко!Ще го издържаме в затвора ли?