61

Карлуково

преди 2 години

От Карлуково е избягал пациент, социопат с праноидна шизофрения! Изключително опасен и нечистоплътен! Моля гражданите които са имали контакт с лицето Витанов да съобщят в най-близкото РДВР! След дезинфекция , лицето ще бъде въдворено в карцер

60

Анонимен

преди 2 години

Треакторията на глупостта и всички се движим по нея.

59

FMC

преди 2 години

Абе и бoтчe ли е цензурирано :) Хаха, а аз се чудех, защо бoта вика "дръжте бoта" :)

58

Анонимен

преди 2 години

Тези коментатори, чиято професия не налага използване на словото, използват словото само вечер след наливане на ракията, която надигат с ръце с черно под ноктите, много обичат да коментират неща, от които са на светлинни години далеч! Никой не ви разбира даже, разбирате се само помежду си.Наздраве!

57

До 60

преди 2 години

Никой не знае процента на ваксинираните в България след като 3-4 милиона български граждани са в чужбина и се ваксинират там. Ако тук сме останали 3 милиона, над 2 милиона ваксинирани означава 67% ваксинирани, а ако махнем и децата процента става доста висок.

56

Анонимен

преди 2 години

Витанов е излязал от лечебно заведение, от което изобщо не е трябвало да излиза!

55

Реалист

преди 2 години

Смъртността в България нараства като цяло, по всякакви причини. Според днес публикуваните предарителни данни на НСИ, през първата седмица на февруари 2022 са починали 3526 човека, средно по 504 на ден и от края на миналата годината всеки седмица броя им се повишава. Това е странно след като смъртността от Ковид-19 показва колебания през тази година.

54

анонимен

преди 2 години

Тези математици Витанов,Томов и Кунчев вече предизвикват само кисела усмивка със своите прогнози.

53

Анонимен

преди 2 години

Уникалното в случая е, че при 35 % ваксинирани, имаме пик на заразените за кратко и сега, стръмно надолу е заболеваемостта. Съпоставете тези резултати с държавите, където хората са масово набодени. Изводът - ваксината няма никакво отношение към спиране или овладяване на заразата. Евентуално по-леко прекарване на болестта, но пък това е много спорно, дали се дължи точно на ваксината или просто самият вирус отслабва вече, след като толкова много хора преболедуваха.

52

БУСТЕР

преди 2 години

Не съм чул професор ВИТАНОВ да е казал че ще има 60 хил. на ден. На някой му се причува или го сънува! Ако го беше казал щеше и да се случи 100%! Всеки път му се възхищавам! ДА ЖИВЕЕ ВИТАНОВ!!!

51

Ачмонек

преди 2 години

Витанов да обясни защо не се сбъднаха прогнозите му. Той повтаряше това, което е чел за омикрона в другите страни и мислеше, че същото ще бъде и тук. Но тотален провал! Защо само в България, въпреки слабата ваксинация, омикрон не се развихри както в страните с висока ваксинация?

50

Анонимен

преди 2 години

Витанов пие хапчета за познаване! ВИТАНОВ ПРЕЗИДЕНТ!!!

49

В.

преди 2 години

Сполай, ама не ме интересуват твоите добри новини. Айде къш.

48

Анонимен

преди 2 години

Същите напомнани математически модели имаше и във Великобритания. Не се доближиха ама ни най-малко до предвиденото. В началото на пландемията пък имаше математически модели, които даваха стотици милиони умрели. Оказаха се напълно сбъркани.

47

Анонимен

преди 2 години

Витанов си плямпа дежурните приказки, но това е само за отвличане на вниманието на обществото от проблемите с голямата смъртност на която никой от управляващата шайка мoшеници не реагира адекватно. И днес като всеки друг ден масово жертвите са стари хора с или без придружаващи заболявания и никой от лакеите на Киро Пpocтото не обелва дума за някаква стратегия за превенция на тези хора.

46

555

преди 2 години

Пита ли ги тия отгоре какъв им е плана , да не стане изказването ти фейк.

45

vlady

преди 2 години

Браво на големия пианист Витанов - вече дълго време поддържа постоянен делириум.

44

Анонимен

преди 2 години

"ще и видим сметката и на тази вълна" - моля, някое психиатрично заведение да даде най-сетне становище за пациента Витанов? Докога още ще вилнее?

43

Анонимен

преди 2 години

Ахахахах, Витанка, кога влязахме брат. къде ги 60-70к на ден. Мушморок мамин. Друг път приказвай пак на ангро. *** ний сме тъпички, де мои да ти сфанем формулките, дудук неграмотен. Следващия път, ако не виснеш на фенерите, си направи труда да кажеш и за тея дето разбират.

42

Анонимен

преди 2 години

Съмнявам се. Данните в България са непълни. Крият се от тестове. Болниците са пълни, тона е важното. За смъртността да не говорим, чупи всички рекорди.