290

Извод

преди 2 години

Кремълското джудже щом прибягва до създаване на военна психоза, значи "ситуацията му в Русия е в много лоша ситуация" ! (както се изразява нашия клоун-премиер)

289

Ъхъ !

преди 2 години

Кого лъжете , бе, жалки русофили? Какво оттегляне , като пристигат още 7000 *** ??? Защо искате да лъжете ? Защото сте г.ъзолизци и национални предцатели !

288

Анонимен

преди 2 години

Някой вярва ли на това, какво говорят руснаците?

287

izh

преди 2 години

E сега нефто-газовата--никелово добивна промишленост ще трябва да работи извънредно да покрие загубите от развяването на байраците

286

sd

преди 2 години

Ако Русия анексира БГ и останалите 2-3 милиона население в трудоспособна възраст ще замине на запад. След като 2 милиона вече са заминали. Гледам че никой не бяга към азиатската к-л-о-а-ка Русия. Напротив, като идете на запад - руска реч от всякъде.

285

наблюдател

преди 2 години

Путин е пътник.

284

Атанас Велмазов

преди 2 години

Чест и адмирации господин Путин ! Дани след анексирането на украйна господин Путин анексира и клетница майка българия нещастница ! Нека станем една държава ! НЕКА ! ЩЕ !!!!

283

по-жалко е

преди 2 години

До Анонимен// за тези, които са на тяхната каишка, щото на краварите не им е припукало за другите. За непослушни приятели те си имат отработена схема, наречена "жълтото куче". което ще рече, "бой, глад и подстрижка" и лъва, видиш ли, станал на куче.

282

IQ 3.14

преди 2 години

ako не се засилват да прескочат границата тая нощ, тва означава че другаря Xi , както в казахстан им е казал айде обирайте си крушите да ви не праиме чеверме с нато

281

смях

преди 2 години

хенДри кисиджъревич, ти си дипломатът, ние твоите падуани.

280

Анонимен

преди 2 години

Американците, където и да се намесят все е лошо. Да си спомним за арабската пролет, Ирак, Афганистан, Сирия. Никоя страна не прокопса.

279

Solar Power

преди 2 години

До Алооо: Относно кой граби и напада страни ... фактите лесно се проверяват. Отваряш атласа и поглеждаш кой се е налапал с най-много територия. После се питаш е как се печели такава територия ? После си отговаряш: Русия има над 200 войни в историята си , само 4-5 са защитни всички останали са НАПАДАТЕЛНИ ! Американците не ги мисли изобщо дори :)

278

Анонимен

преди 2 години

Край, това беше! Руската инвазия от 16 февр. приключи! Браво бе Бидон, ти позна!

277

Космонафт оф МКС

преди 2 години

аз виждам само как пияни рашки за правили зиг-заг в снега.

276

Хенри Кисинджър

преди 2 години

Трябваше да поканят Син Дзинпин на посещение и тогава да оттеглят армията, един вид да покачат на запада че Китай им спасил наасрааните 3адници. Пак аз трябва да ги уча на дипломация бееей

275

Iv

преди 2 години

По-възрастните помнят къде се провеждаха най-големите военни учения в БГ. Ново село и Шабла. Това означава ли, че всяка година сме се канили да нахлуем в Сърбия и Румъния. Аман от простотии.

274

Ясен Желязков

преди 2 години

Какво следва? Следва, че пак ви прелъгаха всички, че ще има война. Няма да има такава, никой няма да я спечели. Просто военните тябва да си оправдаят съществуването. За това е паниката и шашът. За Вас - данъкоплатците, утре да си отдъхнете и да си кажете "Еее, и някой лев да се даде за военните, важното е да няма война." Радвайте се и плащайте от данъците си.

273

Анонимен

преди 2 години

Сега Русия като признае Донецк и Луганск за независими републики. ще подпише договор за въоръжение с новите субекти и ще си разположи една военна базичка на тяхна територив с С 500, например.

272

Анонимен

преди 2 години

Сега Путин като изтегли войските, ще ходи да убива Навални в затвора, според другата статия. Ама първо войските да прибере.

271

Анонимен

преди 2 години

"Днес изтича..." Ами точно днес руската Дума гласува мизерното си постановление, че Донецк и Луганск не са вече украински. Путин само това чака да въведе зелените човци.