54

Анонимен

преди 2 години

До 41Не е вярно, че избор няма.Има избор ,но сам си се убедил, че това, което си избрал не е правилното.Сега си търпиш последствията.Дано да отшумят нещата, но някои хора с грешното решение вече не да сред близките си, не са имали късмета да се пребори организма им с експерименталните.Но всички сме родени с глави, да ги ползваме по предназначение, тоест да мислим.На мен дето съм с три заема не ми говорете,че нямало избор.

53

Анонимен

преди 2 години

Аз още седя в къщи и чакам резултат от тест пуснат на 14.02..Нито от лабораторията вест нито от РЗИ.Чакам от умрял писмо.Ще ми създавали комисия да разследва смъртността от Ковида в България...

52

Logan's Run

преди 2 години

Имаше един пророчески фантастичен филм от 70-те - Бягството на Логан (Logan's Run). Та в него се разказваше как всички са чипирани и докато чипът на китката свети в зелено, добре - безгрижен живот с всички екстри. Ама светне ли червено - т.е прескочиш 40-сетте или нещо се отклониш... , те анхилират (трепят) ритуално пред публика и всички, ръкопляскат и се радват... Що ли ми намирисва на пророчество .. и нещо вече познато.. ?!?

51

докато

преди 2 години

има овци, ще има и "вълна"

50

Фалшива новина

преди 2 години

" По-малко от 40% от над 60-годишните са напълно ваксинирани срещу COVID-19 в Босна и Херцеговина, България, Киргизстан, Украйна, Узбекистан. " Това очевАдно не е вярно поне за Босна и Херцеговина, България и Украйна, където много хора са в чужбина, ваксинираш рат се там, а ги смятат за неваксинирани.

49

АУО МИТКУ?

преди 2 години

Адиин момееен! - Даай тос човек, тука да го видиме кв'о праи... - Да? - Абе Мите? - Да? - Камион си имал, вярно ли? - Да що? ..тое не е мое бе.. то е на Мирослав де. - Кой тоз Мирослав бе... ? - СИНА ми бе! - Ааа... кхахх.. - Нещо, како ти трябва? - Абе, да прикарами двайс тона ВЪЛНА имам. - ..каквУО? - ВЪЛНА, ВЪЛНА.. двайс тона. - Вий от тука ли сти бе? - Да. - .. чи толкоз мноу вълна... къде са ви овцете на вас бе?! - Абе има.. - Тука от града сте? - ..и да пийм по идна ракия после. - Вълна..

48

Мина

преди 2 години

тази вълна, бе! Какви глупости пишете пак. Сега ни чака вълна от гаден грип с мозъчен оток.

47

Gost

преди 2 години

А,досега прибойче ли беше? Щом приливната вълна идва насам...а ни убеждаваха друго.

46

Анонимен

преди 2 години

Пурпурно-морави тарикати от СЗО не искаме да ни дават акъл

45

Анонимен

преди 2 години

"Клуге допълни още, че в България, Грузия и Северна Македония под 40 на сто от здравните работници са с поне една доза ваксина срещу коронавирус.".....Е нали Ангел "Триигленика" Кунчев каза че ваксаните български медицинските работници били над 90%?!?

44

Чирков

преди 2 години

Професор математик след сложни математически анализи изчисли, че тези ваксини процентно помагат за по-леко изкарване при заразяване практически точно толкова колкото и силната вяра в изцеленеието (а тя доказано през много помага). За това драги анити-ковид ваксъри, моля, не убивайте вярата на ваксинираните - тя е най-силното лекарство ... Организма ни и мозъка ни са най-силния лечител, останалите лекарства само помагат... Е хирурзите за друго нещо.... те наистина спасяват но не са чудотворци..

43

Darth shadow

преди 2 години

както от две години насам не вярвам в тази фалшива пландемия и изсмукания от пръсти вирус без реални доказателства за изолация,така ще продължа занапред въпреки воя на всякакви подплатени с пари разни псевдоучени, псевдоматематици и прочия платени имбицили заедно с платените от фарммафия ваксотролове и ваксохейтъри..

42

Тотален ....

преди 2 години

Имам позната в Дания. Там са задължили всеки ваксиниран или официално тестван, да си инсталира задължително приложение на смартфона с което ако например си се возил и автобус или бил в помещение в които е имало положителен ти сигнализира и те праща веднага да отиваш на тест или карантина. Ако го премахнеш от телефона си веднага започват да ти звънят от местното РЗИ и те привикват .... Ако това не са стъпките към тотален контрол, здраве му кажи. Иначе уж охлабвали мерките при над 90% ваксинирани.

41

Анонимен

преди 2 години

Докато чакам резултата от писоара ще вземе да ми мине опасният вирус.

40

СЗО

преди 2 години

Насам народе, хайде, че ваксините ще ни се развалят заради тия тарикати източноевропейците. Ще паднат печалбите, а от там и нашите комисиони. Ония балъци от запада ги прекарахме лесно, ама сега се усетиха и почнаха да се бунтуват нищо, че е след дъжд качулка. Проклети социалистчета, дето ни убърквате сметките! Проклетият му вирус иска да изчезва, а ни трябва още малко. Насам народе на ваксините! Още малкооо!

39

Контрол и $

преди 2 години

СЗО и фарма корпорациите каква ли пропаганда не опитват, само и само да се продължи с дозите. Няма да се учудя ако започнат лансират съвсем скоро и информацията че който има и една доза да трябва да се ваксинира през 3 месеца с нова за да живее ... Тъжно и страшно ... ама на като че ли са готови на всичко с тези милиарди от приходи и сладък контрол..... :-(

38

Анонимен

преди 2 години

СЗО- Измамници, продажни дъртаци.

37

Анти

преди 2 години

Не от Ковид , а от страх ще умрете хахахахахах

36

Анонимен

преди 2 години

Много рано го открихте потока европейско СЗО.Аз мисля, че преди два три месеца у нас бе открит Омикрона..Не пасем трева и не ядем доматите с колците!Ние имаме достойни светила на науката и ни информират ежедневно по всички телевизии и радиа!

35

боцнат

преди 2 години

Живея и работя във Франция, нямах избор..., трябваше да се боцна иначе оставах без работа, с ипотека за жилище, съпругата ми и две малки деца, щерката ми е на годинка и осем месеца. Съпругата ми е с една доза на Файзер, - повръщане, треска, мускулни спазми и сърцебиене - повече никакво "боц"! Никога преди не съм се оплаквал от главоболие, сега съм с диагноза - Мигрена и гълтам Codipar 15mg.