62

Коя е Ел.Йончева ?

преди 2 години

Баща ченге и майка рускиня. Изгонена от Ирак за фалшиви новини. Има забрана за влизане в Украйна заради подкрепа на кражбата на Крим. Играеща параван на серГей, в замяна за много пари от нашите данъци.

61

Така си е

преди 2 години

Защо бе драги не уважавате институциите в суверенна България? Какъв е този двоен аршин. Тя е "наша" колежка и няма да я пипате! Това ли са ви европейските ценности?Оставете Льоня да се защити пред съда, ако е невинна!Защо я лишавате от това й право? Може да набеждавате тоя и оня, ама нашето момиче не може. Глупости на търкалета, била изпрала някакви" н" стотин хиляди. Ми, тя си е чистофайница бе джанам! Ха *** ха!

60

и те така

преди 2 години

бат серго яко се е застъпил за елена брюкселска :) тая не смее да стъпи в България .

59

северозапад

преди 2 години

Да го таковам в парламента на Европа ,наш Киро ще излезе по печен щом чегърта неудобните за него и успя да създаде правителство от Еленки , братовчети и семейни приятели с вишо образование .Стискай народе зъби да изпролетеем да се хванем за зеленкото .

58

Анонимен

преди 2 години

Змията ГЕРБ се опитва още да хапе.

57

Бира и шкембе...

преди 2 години

Бедността е най справедливото наказание за глупостта на един народ. Р. Рейгън

56

СССР

преди 2 години

Сила беше мутрата от Банкя докато беше на власт,беше се помислил за БОГ, а сега мяуче като коте затворника нищожен,така ти се пада Буда докато умираха хора по магистралите ти ,ти си риташе на дианабад и чу.ашеее манекенки ,сега тебе ще те ч.кат у мазния гъзззз.

55

СССР

преди 2 години

Гърч за герберските троляци ,вожда ви е с единия крак в затвора, а вие ще си останете гладни,бедни и гърчещи се ***.хе хе

54

До 80

преди 2 години

Цък.

53

Anonimen

преди 2 години

Герберастчетата са се наскачали тука да цъкат минуси. Разстоянието до ЦСЗ се скъсява, герберастчета!

52

Анонимен

преди 2 години

Българската комунистическа отрова БСП/ДС, зарази и европейската левица, ЕП. Йончева получи обвинение в пране на пари и злоупотреба с публични средства, преди да стане европейски депутат. Стана европейски депутат по настояване на шефката на БСП Корнелия Нинова, за да я спаси от съдебно преследване. Писанията в медиите, в нейна полза са само от социалисти, съпартийци. Откакто е в ЕП, Йончева непрекъснато плюе по България. Мобилизира мощното социалистическо лоби, което да я подкрепя.

51

Анонимен

преди 2 години

Кончева може да е всякаква, но не ми е демонтирала пейките в парка и не се е заканвала да ме ваксинира "къде с добро, къде със зло", както самоковската прости тутка или банкянския идйотинн.

50

Анонимен

преди 2 години

Колкото и да се стараете, гербави, това не ви е спец.кривосъдието или ВСС. В случая е очеизвадно какво прави каскетът и там никой не се страхува от него.

49

Анонимен

преди 2 години

тази си плати за поста, за да не я закачат. После защо нямаме осъдени политици. Сега ако почнат проверка, откъде Бойкикев има пари за апартамент в Белгия и оня ще се разреве, че политическа репресия

48

Истината

преди 2 години

Дързост и красота

47

офшорната Ел.Йончева

преди 2 години

Бсп направи офшорната Ел.Йончева евродепутат за да я спаси от затвор, защото тя е обвинена за пране на огромна сума от КТБ, чрез нейна офшорна фирма. Същата Ел.Йончева твърдеше, че се бори с корупцията...Смях...

46

Анонимен

преди 2 години

А дали ще показва собствените си престъпления по източването на КТБ? Да направи там една презентация как изпра 50 000 лв през банката, да опише съучастниците си.Може да презентира и колко струваха кимандировните й в Ирак, защото те бяха платени от българската държава т е от нас?

45

СССР

преди 2 години

Гърч за Банкянската Барселонска пералня ,на центрофуга 5 милиона евра ,Толуп стегна ли гомнотоооо сега ,усещаш ли мириса на ЦСЗ ,А НИЩОЖЕСТВО ЗА БОГ СЕ БЕШЕ ПОМИСЛИЛ ИЗЧАДИЕ МУТРЕНСКО ,СЕГА ЯКО Е.АА.ЕЕЕ У ЗАТВОРА НА МАЗНОТО ТИ ПУХКАВО ДУПЕНЦЕЕЕ.ДУПЕЕЕ ДА ТИ Е ЯКО.

44

Анонимен

преди 2 години

Не, не ми се привиждат, защото скоро ще бъдете изметени от парламента, както през 1997 г с щурм!

43

Борисов

преди 2 години

Докато се занимават с Борисов инфлацията вече гони 10% официалната, бензина гони 3 лв литъра, цените за някои стоки са двойни, а други са с поне 20% увеличени.Пак ли Борисов е виновен?