22

Христо Христов

преди 2 години

До 23"Да не би разликата да е в това, че те осъдиха др Чаушеску, а ние правим паметници..." - при тях Секуритате екзекутира Чаушеску, при нас Соломон Паси попречи да има лустация на БКП. Други забележки от евроатлантическите пра'стаци?!

21

ROMANIA LIBERA

преди 2 години

Достойна позиция! Прочее, Румъния отдавна надмина южния си съсед...Да не би разликата да е в това, че те осъдиха др Чаушеску, а ние правим паметници на правешкия тарикат?

20

В.

преди 2 години

Уха, сладка работа. Урсулинка ще пусне няколко милярда да посъберат съгрешили юдеи.

19

В Румъния

преди 2 години

се обсъжда възможността за приемане на работници от Виетнам. Информация от Știrile protv.

18

Анонимен

преди 2 години

Украинците цивилните граждани няма за кво да бягат,а ще се радват даже на руската армия освободителка!!

17

Христо Христов

преди 2 години

За територията между Полша и Холандия - само косовски трафиканти на органи и дрога! Колкото по-бързо бъде затрита - толкова по-добре за човечеството!

16

Анонимен

преди 2 години

Те пък бежанците, ако изобщо има такива будали, ще тръгнат да отиват в Румъния ли?! Хаха напразни надежди! Все едно ние да кажем че ще приемем бежанци от Италия, да речем.. Кой ще тръгне да живее в такива бедни обрулени страни? Друго си е да идеш на помощи в Германия, Холандия, Белгшя... Те бежанците много добре знаят

15

Анонимен

преди 2 години

Много искат да приемат бели хора. Дадоха им черни хора да приемат, те не искат. И Германия ще приеме бели хора от Украйна. 10 милиона ще приеме, за да намали процентът на черните хора.

14

Христо Христов

преди 2 години

В случая и аз съм за прием на етнически българи, но защото са по-българи от некадърните и мързеливи европро'стаци като теб.

13

Христо Христов

преди 2 години

До 7"Евентуалното приемане на бежанци от Украйна, би направило доста голяма услуга на пазара на труда" - абе цър'вул европеиден, пазарът на труда е устойчив, ако работодателите плащат нормални заплати, а не ако непрекъснато внасяш бедни роби, дето ще лежат на социалната система на всички. Но де европро'стак като теб да го вдене?!

12

i'm

преди 2 години

Напротив хитро! Вместо да си напълнят държавата с афганистанци, сирийци, иракчани и всякакви подобни близко-източни субекти, ще си компенсират демогравските липси със славяни-християни "бели хора" с две думи. Мисля, че тази перспектива е далеч по-добра от алтернативната

11

баба мара

преди 2 години

като се хващат на глу=пос-ти-те на зеленски сега да се скитат немили недрагиникои няма да ги напада хаиде сега да видим власите как ще ги обгрижват

10

Христо Христов

преди 2 години

"Не сме пасивни наблюдатели..." - видяла жабата... и тнт приказките за вашингтонските слуги. Малко неща са по-гну'сни от мекотело, нагъл връзкар.

9

kirasirrav

преди 2 години

към haha - ами да ти кажа маса украинци се мъчат да докопат и румънски паспорт ( от граничните райони главно , също молдовци ) - хватката е че с него стават от ЕС и плъзват из Европа, не си ли срещал разни румънци навсякъде, е те много от тях всъщност не са много-много румънци ама западняците не ни разбират твърде системите (и имената )

8

зАз

преди 2 години

Малии.. и комшиите ги хвана "треската"! -))) Явно този вирус е по-силно заразен щом и маските не помагат! Вай, вай... -))) Е, аз викам и ние да се подготвим, но само за неомъжени Окраинки от 19 до 23-24 годишна възраст! Нема лошо.. -)))

7

Чичо

преди 2 години

Набираме "***" които да тролят в подкрепа на САЩ,при интерес пишете и ще установим контакт!Херо Мустафа развърза кесията повече от доволно !

6

Анонимен

преди 2 години

Румъния е готова, а България дреме ли дреме. Отново показва е че нямаме никаква социална политика. Евентуалното приемане на бежанци от Украйна, би направило доста голяма услуга на пазара на труда, след време... Така или иначе страдаме от недостиг на човешки ресурс. Д Ане говорим че в Украйна има над 200 хиляди души с Български паспорт.

5

haha

преди 2 години

Освен правителството в Киев, забогателите нацита и западните посолства които имат нямат 10000 души, кой друг би отишъл в румъния... Тия се правят майтап ...

4

Натовеца

преди 2 години

и аз съм готов да приема млади украинки в знак на солидарност ,мъжете могат да останат и да умрат за украину :)!

3

Анонимен

преди 2 години

Русия можела да нахлуе всеки момент това го чуваме от седмица