85

До 98

преди 2 години

Още от първия път я хващат. Петнайсет годишно момиче няма карбамит в урината си, а само химии , които са я направили сигурно толкова кисела, че е разяла епруветката с пробата. Срам. Те може и заради това да са се забравили. Докато заменят стъклената с титаниева или с няква друга сплав , която да не се разяжда.😀

84

До 98

преди 2 години

На никой не му пука ти какво мислиш и можеш ли да мислиш въобще. Щом пробата е положителна значи е вземала. Колкото до това защо са се забавили резултатите от нея , мисля че трябва да ти е ясно. Хората са искали да бъде абсолютно сигурно, че тя е положителна, за да не я обвиняват несправедливо и в последствие те да станат за смях , защото тогава на такива като теб няма да има как да им затвориш устата с месеци на ред. С трици маймуни не се ловят. Това е. Още първата и проба е положителна.

83

Анонимен

преди 2 години

Лекарството разширява кръвоносните съдове и повишава нивата на усвояемия кислород от сърцето. И това дъни на 15 години. 2-3-5 години и ще приключи не само със спорта, но и със здравето. Но никой от руския й мениджмънт това не го интересува. Интригата "лошият Запад ни завижда" ще е фанала дикиш в Раша и отново някой ще е хвърлил пясък в очите на все повече обедняващия руски мужик. На здоровье!

82

Анонимен

преди 2 години

До Тия дето плюятДано прочетеш това. Не е лекалство за гърло(ангина) а лекарство за ангинапетро нещо сипомага на сърдечно болни да усвояват кислород. Най-вероятно повишава издръжливоста.

81

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен Не разбирам, как може все още някой да мисли, че детето е взимало допинг! И този "допинг" е Предуктал! ЕКА предупреждава, че това не е особено добро лекарство - можеда провокира прояви на Паркинсон, на тинитус, на загуба на внимание! И откъде-накъде стенокардия на 15-годишно добре тренирано сърчице! Веществото е добавено в пробата, която кой знае защо, закъсня!Може да съм мнителен, но ми си мерна думата Естония! Тези са способни на всичко, да уязвят Русия! Това дано да е ирония.

80

Анонимен

преди 2 години

Сигурно и дядото върти поне двоен аксел

79

Анонимен

преди 2 години

Никой ли не контролира написаните глупости на продажните и глупави журналисти.

78

Анонимен

преди 2 години

Не разбирам, как може все още някой да мисли, че детето е взимало допинг! И този "допинг" е Предуктал! ЕКА предупреждава, че това не е особено добро лекарство - можеда провокира прояви на Паркинсон, на тинитус, на загуба на внимание! И откъде-накъде стенокардия на 15-годишно добре тренирано сърчице! Веществото е добавено в пробата, която кой знае защо, закъсня!Може да съм мнителен, но ми си мерна думата Естония! Тези са способни на всичко, да уязвят Русия!

77

Анонимен

преди 2 години

абе защо ги пускат толкова малки и вече на наркотици, тия деца родители нямат ли да прибият докторите дето са и бутнали " белото"

76

Анонимен

преди 2 години

В тази т.нар. новина нямате нито едно изречение без граматическа, стилистична или фактологическа грешка. Нито едно! Как пък не успяхте да напишете поне едно правилно изречение... Ниво - под дъното.

75

Антониу Гутериш

преди 2 години

До Анонимен 105: "Родена в Татарстан, значи е българка от Волжка България." Не е бре, не знаеш ли че татарите са прoизлезли от македония?

74

Анонимен

преди 2 години

Малее... каква потресаваща неграмотност и неадекватност на този, който се води редактор. Гугъл преводач е хубаво нещо, но поне някой що-годе грамотен да изчита текста, преди да го публикувате като новина. Иначе излагацията ви е голяма.

73

Реалист

преди 2 години

Детето е уникално,ако беше сънародничка на леля Серена,която зоби с разрешение цял живот щеще да си получи заслужения златен медал моментално.

72

Анонимен

преди 2 години

"след скандала-само до тройни" ..даа, смачкай противника психически и имаш вече голяма преднина, освен ако не си толкова некадърен, че с допинг и без допинг да не можеш нищо като него да направиш

71

Анонимен

преди 2 години

Родена в Татарстан, значи е българка от Волжка България.

70

Анонимен

преди 2 години

Родена в Татарстан, значи е българка от Вожжка България.

69

Анонимен

преди 2 години

Никакъв допинг не би й помогнал да завърши тези четворки, да бъде така чувствена, грациозна, идеално да попада в такт с музикалното произведение. Съчетанията в нейно изпълнение са като произведения на изкуството, като поеми за Любовта.

68

XA XA XA

преди 2 години

Не била виновна камилата,а камиларят...

67

Хехе

преди 2 години

Тя направи за първи път четворен скок! След скандала - само до тройни, даже имаше и падане!Явно РЕД БУЛ е давал крилааа...

66

Педо Беър

преди 2 години

Много е надарена! Нямам предвид кънките. Има много правилни крака и стегнато дyпe.