53

Анонимен

преди 2 години

Да е живо и здраво момчето, дано да има храна, облекло и обувки

52

До ДА

преди 2 години

Не ти ли ставя зле, когато българските "жени" и "майки" куррвеят; когато раждат деца, не им говорят на роден български език и ги правят чужди граждани?

51

До ДА

преди 2 години

"като видях майка му-издула корема с десето /10/ дете и като чух как не могат да говорят на български-зле ми стана!" Ами, ДА, ЗЛЕ ЩЕ ТИ СТАНЕ! Ци-ганката поне НЕ е българка и затова майчиният език на нейните чаавета НЕ е български, а ци-га-нски! ПО-ЗЛЕ трябва да ти стане, когато нашите бг па.ча.ври НЕ раждат деца,а правят аборти; когато българките масово ***.ят! Една па.ча.вра от кв. Лозенец роди момиченце,второ дете не иска, но иначе претенции и самочувствие голЕми, па обижда и България!

50

До Асан (до 30)

преди 2 години

Колко трябва да си нeщacтeн, че да напишеш тakaва xyлa, нищoжecтвo?

49

Трябва да се забрани

преди 2 години

със закон да бъдат наричани децата (независимо от какъв произход и етнос) с Това Име - Иисус! Трябва да има списък с имена, подходящи за съответните етноси и народности, а Имената Иисус, Давид,Моисей,Соломон не са за простосмъртните и грешниците, които са 99% от световното население!

48

Търсачка

преди 2 години

До АнонименА, ти, всъщност за това ли го върна портмонето? Колко жалко, че не са писали. Особено ако живееш без ток... Пък щом е важно само да пишат за "ковида", колко са умрели, колко са заболели, коя вълна иде и кой е разработил нов смъртоносен щам, или пък как ни грози война, инфлация, свръх миграция и прочие, направо да им заявим, че не искаме нищо друго да четем. И без това много хляб излезе от тези черни статистики...

47

Анонимен

преди 2 години

Депутатите да вземат пример от това момче, а гадовете сега с 700 лв. по-висока заплата ще си вземат, дали им пука за инфлацията.

46

Русе

преди 2 години

Относно въпроса за убийството на журналистката от гр. Русе, може да се отбележи че е била убита от заловения извършител, а 'мъжа' й продава фирмата си 6м. по късно, замесен в бизнеса си с герб, като съсобственици и т.н. - на кого е трябвало да се отчита? и едно делене с жена му?. Наскоро беше убита и друга жена в града на ковчежника на герб и председател на.... В двете убийства мирише много ама адски много и хората в града говорят. Кое е вярно незнам и в двете убийства извършителите са с кредит

45

Анонимен

преди 2 години

До БРАВО 53 Под статиите за българските деца, които са направили същото, коментаторите, като Вас, все пишете, че е случайно. В случая наистина е. Какво искате?

44

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 49 Да, и сред нас има крадци, дано и те последват примера, но при тях е масово.

43

Анонимен

преди 2 години

Къде са му родителите и на останалите 8 парцала? Държавата да не би да плаща майченски да зюмб'ла че и 8 направила. Такива родители на запад социалните ще ги разпилеят ама тук нали тази си прибира едни 2000лв на месец минимум. Ко прайм?

42

1

преди 2 години

Сугурно е изял един бой в къщи ...друг път да не прави така...

41

Анонимен

преди 2 години

Този е от 10-те процента, които наистина са свестни, но в 90 процента случаят е откраднто портмоне, в което няма много пари и се връща, за да се играе с чувствата на ограбените. Но полицита много добре си ги знае, добре е да се поощри, което е читаво. Дано пък наистина стане полицай, доста добре ще работи със събратята си , много работа има там.

40

Има надежа

преди 2 години

Милото дете!Добре,че има такива деца.Иначе 80% ОТ "коментаторите" сме куклуци.

39

анонимен

преди 2 години

Браво!!! Човекът е важен,а не неговия произход.

38

исуса - президентин!

преди 2 години

А национален празник кога ще обявят послучай случката?

37

Анонимен

преди 2 години

Браво!!! Жив и здрав да е!!!

36

Анонимен

преди 2 години

Страхотна история! Браво! Как сега няма програми точно такива да се подпомогнат! Ще стане човек!

35

АнонимеН

преди 2 години

140 ЛЕВА Е ИМАЛО В ПОРТМОНЕТО! ДОБРЕ , ЧЕ ИМА ИЗЧЕРПАТЕЛНИ СТАТИИ В ДРУГИ МЕДИИ! НО КАКТО НАПИСА ТУК 28 БХК- ЕДНА ПТИЧКА ПРОЛЕТ НЕ ПРАВИ!

34

1000 пъти

преди 2 години

Само за Исус и за Качо!