15

АМИ , ПРАВИЛНО!

преди 2 години

"МИСТЕРИЯТА Е" ----за да се източи българския потребител и се напълни гушата на руския "ГАЗПРОМ"!!!...ПРИ ЕДНА "СВОБОДНА ТЪРГОВИЯ И ВНОС"---всички фирма в България ще внасят горива , отвсякъде и ще се предлага на пазара , в условията на ПЪЛНА КОНКУРЕНЦИЯ между фирмите...!.....ЗАЩО СИ МИСЛИТЕ , ЧЕ АРАБСКИЯ ПАЗАР И ТОЗИ В СРЕДИЗЕМНОМОРИЕТО , Е ПО СКЪП ОТ РУСКИЯ------НАПРОТИВ !!!!?????

14

В.

преди 2 години

Явно натискът сега е да вкарваме Руски втечнен газ през щатска фирма. Байдън младши няма да гледа отстрани я.

13

Анонимен

преди 2 години

Темите, по които може да се очаква да се водят разговори в Щатите, със сигурност са ликвидиране на руския проект АЕЦ "Белене", разширяване на АЕЦ "Козлодуй" под сащисан диктат, продължаване до безкрай на нашето робуване на пиндостанските интереси с тяхната "Марица" и заробване със скъп втечнен пиндостански газ. Интересува ни дали и колко ще платим авансово и в колко далечно бъдеще ще получим нещо дефакто. Ще получим ли някога нещо въобще от тях?

12

Анонимен

преди 2 години

Тия наушници за всичко стават.

11

Ето кой плаща

преди 2 години

"Българските офиси на Овергаз, E.ON, EVN и CEZ са четирите дружества, основали Института за енергиен мениджмънт."

10

Баси калъфите

преди 2 години

"Икономистът" май е на заплата в руското посолство :) Загрижил се малoумниka за това, че сме имали много опции и "нямало какво да го правим този газ" ???? Никой не купува точни количества, бе налъм ***! Важното е да имаш варианти! Путин, ако се разсърди утре и врътне крана, ще мреш в коптора си в Обеля от студ, а продънената БГ икономика съвсем ще потъне без газови доставни!

9

и те така

преди 2 години

мистерия е кой назначи кирчо и асенчо . целта е ясна , фалит на България .

8

Анонимен

преди 2 години

тези от този измислен институт лобират американските тецове да останат

7

Анонимен

преди 2 години

с газпром не мистерия , руснаците казват всичко е заради газта , при газпром е ясно или дългосрочни фиксирани договори или борса /която не те направиха/ а азерския газ какъв е на азарбейджан ли си мислите американски вложили са 44 милярда долара след контракта на века наАзербайджан, Турция, США, Япония, Великобритания, Норвегия, Россия и Сауд. Арабия Сигурно спрямо спекулативните цени на борсата са само по евтини цените

6

Анонимен

преди 2 години

Не е мистерия, малко помните как царя затвори няколко блока на АЕЦ преди да влезнем в ЕС, просто тази политика се определя отвън и никой не иска ние да изнасяме ток и стоки, точно обратното.

5

Анонимен

преди 2 години

Българското общество не знае нищо за преговорите за газа с Газпром. Защо ли? Колко статии сте видели с тази много сериозна за България тема? ПоДмяната колко пъти е говорила за това?

4

Анонимен

преди 2 години

Мистерията на българските гласове, мистерията на българската енергетика, мистерията да живееш в България

3

Анонимен

преди 2 години

и те са на американската хранилка затова взимат пари да лобират

2

Анонимен

преди 2 години

Няма никаква мистерия. Тока ще стане 50 ст. за КВч, бензина 3.50 до няколко седмици - Киро и Асан имат да влачат :) И ще е прекрасно да управляват поне 2 години, за да разберат всички умници, че като се каже "промяна", човек трябва да бяга в другата посока.

1

Анонимен

преди 2 години

Мистерия на българските ТЕЦ-ове...