302

Анонимен

преди 2 години

Със всеки "разбирач" тук съм готов да се хвана на бас, че Джокович приключи. Оттук нататък следва падение. Ще е бавно, но ще е славно. Оттук нататък, той се превръща в черна овца, трън в очите, неудобен за организатори, спонсори, фенове, че и играчи. Тенисът е благороден, но и жесток спорт. И Новак го знае прекрасно. Но оттук нататък връщане назад за него няма.

301

мед сестра

преди 2 години

Браво, Новак!Велик си за разлика от нашите ми,,,зерници ,които убиват народа с тези п,,омии!

300

СВОЙ

преди 2 години

Ваксината не спира заразата.Ясно е ,че целта не е здравето на Хората.Защото,ако беше така,щом е преболедувал или има отрицателен тест,то тогава няма да си заразен.Но не, за да получиш нещо,било то достъп до Мола или до турнир,трябва да си НАБОДЕН.Целта на кукловодите е Духът на Хората.Ония Трюдо,ще използва армията ,да разбие Непокорните.Май ,някои сте сляпи и се продавате за шепа облаги?

299

до тоя, на който

преди 2 години

му се налага да работиИ на мен ми се налага да работя, но здравето ми е по-важно. Платих си, но ако нямаше вариант, щях да напусна. Работодателят ми има по-голяма нужда от мен, отколкото аз от него. С други думи, друг работодател ще намеря без да се озоря, но той дали ще успее да ми намери заместник? Да му мислят тези, които са се намърдали на държавната софра. Другия път няма да си платя, а ще отида пред Народното събрание.

298

До Теди

преди 2 години

Няколко месеца след третата вакса идете и си направете тест за ХИВ. Може да се изненадате от резултата.

297

Теди

преди 2 години

Аз си сложих 2 ваксини на 8 и 29 декември - след 6 мес ми е ред за 3 ваксина

296

За това е учил

преди 2 години

Ноле за това е учил и в лицето на тъпите ваксъри се е изхрачил!

295

Анонимен

преди 2 години

Готов е да плати цената, не мрънка и знае , че приключва със спорта. Тенис ще има и с него, и без него, щом смята, че така е правилно кои сме ние да го съдим? Да е жив и здрав , животът продължава!

294

Аноним

преди 2 години

Да! Милионер е и има пари, защото от детските си години е тренирал всеки ден, за да бъде това, което е днес. Много е лесно да се седи на дивана и да се пишат "критики", занулявайки и обезценявайки години усилия, труд и жертви, само с едно изречение. Затова сега има избор!

293

ПроСоТо

преди 2 години

Поздравления,Новак!...ДОСТОЙНСТВОТО ПРЕДИ ВСИЧКО !...Браво!...Бъди здрав !

292

До 313

преди 2 години

Като се налагаше да работи като теб ,щеше да си плати 300 лева за сертификат и да си реши проблема!

291

авантаж на 2 гуми

преди 2 години

е разбира се че няма да се ваксинира с тази разлика че е милионер и не му пука за нищо,щях да го питам ако се налагаше за да може да работи-като мен но все пак той не е мен и има избор да не се ваксинира,защото има много пари...

290

Европа

преди 2 години

Най-достойният спортист на всички времена!Браво Джокович!

289

До нда

преди 2 години

Може ли една Ким Кардашиан да се сравнява с един Новак Джокович?? Апсурд.!!!! Тук е същинската разлика в стойностите. Ноле е всичко постигнал с голям труд, с много дисциплина и пот от него самия и голяма жертва на цялото му семейство. Целият успех се дължи само на тях, а сърбите се гордеят понеже никога се нее отрекъл от сопственото си потекло и корени и ги представлява на най добрия начин. И сега приемат решението му много по нормално от други народи и винаги са заставали зад него.

288

Анонимен

преди 2 години

Така е. КОВИД ПАНДЕМИЯТА Е ИЗМАМА. Нов световен ред и намаляване на населението и печалби огромни. Големите банкери корпорации и Бил Гейтс жена му Мъск и други гадове сатани могад да създадат каквато си искат пандемия да ви внушават страх да ви кодират да ви лъжат и променят механизма на мислите ви за да ви накарат д аповярвате в нещо което те искат за да ви пазят уж. Ваксините убиват съдаржат вещество което убива организма. Здравето е хубави мисли и здрава имунна система така го е създал БОГ!

287

Nda

преди 2 години

Да Джокович може да си прави квот си ще, но ние не. Кои сме ние --жалки хорица. Ние ще павим квот ни кажат, щот не сме постигнали нищо и нямаме пари щот не можем да ритаме топка. И кво толкоз е постигна тоя сърбин --ритал топка---голям праз. Ким Кардашиян и тя ще прави квот си ще. Тя е постигнала също многгооо голем п***рделни***К

286

Аз

преди 2 години

Джокович показа че е по голям от спорта. Той е човек на 35 години, семеен човек , с жена и две деца. Човек който е с своите 35 години постигнал и свършил много повече от много мухльовци които го тук критикуват, а нека се обърнат зад себе си тези същи мухльовци да си видят сопствените постижения. Може би не му се вече играе тенис. Може би иска да си бъде със семейството. То си е негов избор. Може да си прави каквото му се ще. Кои сме ние да коментирам Ноле?

285

Пич

преди 2 години

!

284

Ива

преди 2 години

Това е избор на самия Джокович, на който има право като човек и живо същество. Не зная защо дразни хората това което е той избрал за себе си. На мен лично ми харесват такива хора които държат до своето мнение и принципи. Той исказва мнението и на найдобрите лекари които са зад него и го подкрепят. Нее Ноле толкова глупав сам да донася такива важни решения за себе си. Повече от 70% лекари в световен мащаб не подкрепят ваксините, а това ни много говори за цялата опстановка и лъжите.

283

Ahmed

преди 2 години

Vinagi sim bil protiv sirbite. Sega prodiljavam da sim proyiv teh. Vaksinira li se ili ne nema znacenie.