29

bla bla

преди 2 години

поредната глупост . Полицията ни не струва , зоо полицията си остан фикция , ся тая щуротия . Малко сътвери имаюе на държавна хранилка ... Кире , Кире да те ... перем у кандеца

28

Анонимен

преди 2 години

Да бе 70 000 стига

27

Анонимен

преди 2 години

Имаме си много "кадърни" депутати! Преди да бяха предложили наименованието 'туристическа' да бяха погледнали в управата на сериозните държави където такъв тип полиция се нарича ИКОНОМИЧЕСКА!!!!!

26

Анонимен

преди 2 години

полиция,жандармерия,общинска полиция,охрана на съдебната власт,ДАНС, НСО........Други има ли,че загубих нишката? Някой знае ли каква им е числеността и какви заплати вземат? А как ва работа вършат?

25

Анонимен

преди 2 години

Само полицаи в тая държава. Вземат големи заплати, пенсионират се млади и все реват, а работа за 5 стинки не вършат

24

lud

преди 2 години

ТАЯ ПОЛИЦИЯ ДА СИ Я ПЛАЩАТ КУРОРТИТЕ НАЛИ ТОЧНО ТЯХ ЩЕ ОХРАНЯВАТ КУКУ

23

Дупетат-хотелиер

преди 2 години

Е не може без *** със стайчета и апартаменти да ми подбиват бизнеса и монопола. А сега законче и държавната машина ще ги мачка

22

Ха, ха,ха,хааааааааа

преди 2 години

....голема муфта ше е за т.н. "туристическа полиция"..да се кефи по курортите на България , да спи и яде на корем за хотелска сметка и безплатна стая за водене на сервитьорки и барманки с дълги крака и кръшни дупета....!---АБСОЛЮТНО СЪЩОТО , КОЕТО ПРАВЯТ ПОЧТИ ВСИЧКИ КОНТРОЛНИ ОРГАНИ В БЪЛГАРИЯ---БЕЗ ИЗКЛЮЧЕНИЯ!--/..или законна корупция---на Държавно ниво.../

21

данчо

преди 2 години

Първо се захванете с корумпираната съдебна система.Крайно време е за арести на крадци като Борисов,Пеевски,Гешев и сие.Действайте бързо и радикално защото ще го отнесете и вие.Народа иска справедливост и възмездие.

20

несебърец

преди 2 години

Сезонът чyка на вратата. Искам да попитам общината + политическа полиция, ще направят ли нещо по тези 3 точки?1. Измамните чейнч-бюра които нарушават всички закони и наредби, които бяха създадени за да ги спрат. 2. Уличните чейнчаджии, които продължавата да крадат хорат хората, както през 90те. 3. Уличните продавачки на гердани, които са окупирали целия град.

19

Анонимен

преди 2 години

Още едни дето ще са на хранилка. След 20 год. 85% от работещото население ще са държавни служители.

18

Анонимен

преди 2 години

Кирчо и Кокорчо се бяха заканили да съкращават в държавната администрация. Сега вече почват да създават всякакви агенции за наши хора. Толкова крадливо и лъжливо правителство България не помни от 100 години.

17

Анонимен

преди 2 години

Понеже сме най богатата европейска държава да направят Космическа полиция докато не са ни изпреварили другите!Мухаха!

16

Анонимен

преди 2 години

Йончевска полиция по и тича!

15

Канадец

преди 2 години

До ЖертваПредлагам да емигрираме в Канада, там е по-спокойно и е по-свободна държава.

14

Анонимен

преди 2 години

поредните хранилки, какви туристически полиции какви 5 лева. Само си представете на униформите им написано "Tourist Police", хахаха падам. Тези депутати са меко казано тъпии. Оправете законите и съдилищата и всичко ще се оправи, аз ли да ви уча а вие да вземате по 10000лв запалати

13

Полицейски Туризъм

преди 2 години

През 2020 посетих 20 хотела, в 18 имаше скрити камери в стаите, проверих с RF дектор! Това явно е нов вид туризъм - полицейско воайорство!

12

Колапс

преди 2 години

Знаете ли, че Полицаите в Перник работят за Организираната престъпност, масово наблюдават хората дори в домовете им и в хотела!

11

Жертва

преди 2 години

Полицейска Държава - просто се спасявайте!

10

РАДЕВА ПОЛИЦИЯ..

преди 2 години

ще има..... Ще следи - кой говори лоши неща за Радев, Черепа, Бобокови.. и Т. Н..