12

до 9

преди 2 години

Може ли линк към филма. И аз го гледах, но сега нещо не мога да го намеря.

11

Анонимен

преди 2 години

Зелените сертификати трябва да бъдат забранени и осъдени като практика, а не временно отменяни! Няма друго решение.

10

Пешо

преди 2 години

Лъжат ги, в Холандия имаше 2 месеца тотален локдаун (единственият в Европа, започнал преди Коледа) и чак преди няколко седмици олабиха леко. Ще им отпуснат веригите леко и след някой и друг месец пак затягане и нови задължителни бустери.

9

Анонимен

преди 2 години

Айде малко "живот" за наваксинираните. Ама още не е обявено, де. Да почакаме, може войната да избухне най-накрая...

8

Така е

преди 2 години

До ЦИРК КОВИД Вчера гледах едно филмче, в което хора от Израел разказват как са пострадали след вълшебния серум. Страшничко е. Поплаках си даже. Купища хора, чийто живот е провален.

7

Анонимен

преди 2 години

А канадския полюлей,щял да запорира сметки на свързани с нежеланието да се самоубият с химикали срещу кихавица. Затова кеша в джоба и духаскуву.

6

Ган.Я

преди 2 години

Еbal съм ви и маските и мерките. Нито съм носил маска, нито съм спазвал "заповеди", нито ще го правя. Еbal съм ви, пандемици. По-здрав от ***.Я

5

Анонимен

преди 2 години

Отменя и евентуално ЩЕ отмени са две различни неща. Да не би вече да са събрали достатъчно генетичен материал от белите хора за попълване на базите данни и инжектирали достатъчно ГМО в белите рамена? В природата няма празни пространства. При масово измиране на европейци, цала африка, азия и бившите колонии от южна америка са готови с деца, които да изпратят да заселят територията.

4

Момо

преди 2 години

Ваксинираните страни са така, а ние постигаме този ефект през преболедуване и затова имаме 3-цифрено число починали на ден.

3

Анонимен

преди 2 години

войната почва утре, ковида свърши, инак няма пушечно месо. Сал Кирчо ша на затвори тука и ще ни спаси жувотеца.

2

ДемонРАТ

преди 2 години

Холандия е една от най-ур одливите либерастии в сегашния демоНрАТски свят. Какво се промени бе холандци, какво ви накара ей така изведнъж след УБИЙСТВЕНИЯ омикрон, да спрете всички мерки които измисляхте и налагахте в неофашистката си диктатура за последните 2 години. Кажете, като до оня ден вашите платени *учени* ни лъжеха че сме в пета ли шеста ли коя вълна,ковид мете света с ужасяващата си унищожителна *мисия* и ИЗВЕДНЪЖ докато сме ПО СРЕДАТА на тоя *ужас*,всички мерки падат? Що бе неофашаги?

1

Анонимен

преди 2 години

Инфлация, сър.