27

Анонимен

преди 2 години

Говорете си тука ,човека си осигури бъдещето - чудесна заплатка, 5 години живот с привилегии ,след това пенсийка ,офиси може и фондацийка ,а вие си блейте .

26

До Муахаха

преди 2 години

Ми кой да му нареди Москва ли? :) иска ви се ама цЪ.

25

до 22

преди 2 години

Ти пък къде ще се биеш бе ако пробягаш 100метра ще получиш инфаркт. Големи битки станахте.

24

Анонимен

преди 2 години

Докарали са хартиените самолети и ще им търсят летци

23

Муахаха

преди 2 години

какво свиква, каквото му наредат от Вашингтон - това е!

22

Анонимен

преди 2 години

Драги ми ***. Имахте няколко шанса да покажете, че реално сте 80% от населението както много гръмко го обявявате и Малинов ви направи партия и накрая какво излезе? Че душевно болните сте няма и 1%. Явно да лаете по коментарите е единственото нещо което ви остана.

21

Анонимен

преди 2 години

За кого да се бия за САЩ интересите ли ?? а Мерси, нека им виси !!!

20

Анонимен

преди 2 години

Значи ако не са новините няма дори да се сетя, че Русия съществува. До толкова ме бърка в живота. Имам малък онлайн магазин за ръчно изработени неща и 90% от клиентите са ми от САЩ и Канада. Останалите 10 са от страни от западна Европа. Ако чакам от Русия нещо ще умра от глад. Да не говорим, че толкова огромна стрна с толкова ресурси от 40 години се издържа на газ и калашници, а икономиката им по цифри е съвсместима с тази на Португалия. Явно коми пропагандата от едно време работи яко още...

19

наблюдател

преди 2 години

Раиран костюм без вратовръзка ще му отива. В интендантството му имат размерите.

18

до 16

преди 2 години

Хайде няма нужда.

17

Анонимен

преди 2 години

До Алооо "Ако Путин прати парада за 9 май са ни превзели за 24 часа" Я кажи, стана ли ти кеф като го написа тва? Ама, честно.

16

Анонимен

преди 2 години

Парламентарна анкетна комисия да извърши цялостна проверка за моралното, техническо, бойна подготовка и т.н. състояние на армията.Не да четат захаросаните доклади на МО.

15

От изток

преди 2 години

Толкова сме силни, че Русия пак ще ни освобождава

14

до 12

преди 2 години

Ама русофилите се имате за патриоти ли? :)))Вие наистина сте душевно болни, добре, че мнението ви няма никаква тежест дори по време на избори.

13

ганЮ е проста путка

преди 2 години

"като нарязаха изтребителите...." ми бяха като москвичите.....fuck0ff.

12

пРезидента Идиот

преди 2 години

"Свикването на КСНС идва след признанието на министъра на отбраната Стефан Янев....." румене в землянка ли беше до сега русофилскиБоклук?

11

Анонимен

преди 2 години

Национален предател ще засвидетелства лоялност към Козяк. Нито някой ни заплашва, нито имаме и с какво да се пазим. Грозна картинка. Къде беше големия летец като нарязаха изтребителите - да стари бяха, ама по-доре от Ф16 на чертеж.

10

Алооо

преди 2 години

Какъв съвет, какви 5 лева? Ние нямаме никаква армия, нямаме техника, а вече нямаме и мъже. Не дай си Боже, ако стане конфликт, който да ни засегне пряко съм сигурен, че 95% от армията и службите ще дезертират, защото да се жертваш за тоя скапан живот дето водим, не си заслужава. Не направиха живота на хората достоен и те да се борят да го защитават. Ако Путин прати парада за 9 май са ни превзели за 24 часа. В България няма политици, а крадци, гъ з о лизци и мошеници.

9

дневен ред

преди 2 години

На този КСНС Радев щял да се изини на генералите и да подаде оставка. Във връзка със системно несправяне със задълженията и несръчните опити да наложи вредно за страната правителство.

8

Анонимен

преди 2 години

Бесепейците ,както и всички които избраха слугата американски трябва да са много доволни .