36

Анонимен

преди 2 години

Всички да носят къси мустачки под носа и да се поздравляват с изправена дясна ръка! Т.е. трябва сега да съчиняват нещо, като по лесно беше да се махнат ограниченията! Когато политик получи власт, той не я отдава доброволно, пример нашия от Банкя! Ввно тъпотата е равноразпределена по континентите!

35

Само бой!!

преди 2 години

Така ли правят в Канада? Хората протестират за права и хоп инзвъредно положение. Е, какво му харесва на тази свобода г-жа премиершата, та не рачи да си роди българ че, ами прекоси с риск океана сал и сал да роди канадче, достоен потомък на деди българи. Нашенецът му е по-харно да го краде канадец вместо българин, важно е да е вносен и да е учил у чужбинско.

34

Анонимен

преди 2 години

Айдеее ойде коньо у реката! И тия като ония, а пък ония като тия. А ния смо си ния. Ще им гледаме сеира.

33

Анонимен

преди 2 години

Тоя се оказа по-голям фашага и от тито....

32

Анонимен

преди 2 години

Цялата тая работа е редно да завърши с нов Нюрнбергски процес! За да си знаят следващите, които се опитат да тормозят хората с псевдомедицински терор!

31

Локо

преди 2 години

До Боби Само сето не уточни как ще ги купиш тези карти като парите са в американка фирма за дарения. Затова България е на това дередже. Защото Боби знае всичко

30

Анонимен

преди 2 години

Е това доказва всичко, искат и им харесва тотален контрол над хората, тоя на следващите избори ще е пътник. Баси шубелията хахаха

29

Анонимен

преди 2 години

Канада иска да блокира банковите сметки на хората борещи се за справедливост, но не блокира сметките на корумпираните, нито пък на педофилите и престъпниците. Уникално, нали? Излиза, че да откажеш вакса и да се бориш за правото си да работиш е по-голямо престъпление от това с корупция да погубиш цяла нация или пък да вършиш гадости с деца. Уникални са канадците.

28

локо

преди 2 години

До Боби -- прикзаваш наизуст и си личи, че не ги разбираш тези работи. Този вид карти се казват prepaid credit card. Gofundme и GiveSendGo не могат да издават такива карти, защото не са банки. Хранителни бонове в Канада няма. Има гифт карти, но трябва да ги купиш или в магазин или онлайн с кредитна карта. По-добре спри с хипотезите.

27

Анонимен

преди 2 години

Вече от поне 10 г., може би повече на власт по целия свят е задкулисието! Всички т.н избрани демократично партии и правителства са просто слуги и говорители на кукловодите! Такива като Трюдо, Макрон, Меркел, Курц, премиерите на Австралия, Нова Зеландия, Израел, Аржентина са само най-ярката част колко низко може да изпадне всеки един ръководител на държава работещ срещу собствения си народ, следвайки заповедите на АНТИЧОВЕЦИТЕ!!!

26

Анонимен

преди 2 години

Така или иначе ковид психозата се разпада! Не можете до безкрайност са тормозите хората и да ги насилвате да вярват в това, което ви е удобно! Накрая ще има възмездие и то ще е толкова по-силно, колкото по-нагло натягате пружината!

25

локо

преди 2 години

До Боби --- Би ли обяснил малко по-подробно? Каква е точно тази специална канадска карта и кой я издава? В кои супермаркети важи - No Frills, Food Basics? Как стигаt до получателя? Това беше едно от най-откачените неща които съм чел.

24

Анонимен

преди 2 години

Тук при нас този закон за извънредни ситуации Бочко не го ли въведе още преди 2 години с КПП-тата и днес никакви продължаващи промяната няма намерение да го прекратяват. Извънредната ситуация им дава неограничени диктаторски права.

23

ВЪПРОС

преди 2 години

А Трюдо може ли да излети като балон през комина?Той е проводник на световния трансхуманизъм може да свърши зле по най-брутален начин.

22

До24

преди 2 години

Какво общо има"защитата"на слабите и болните по света с така прилаганите мерки спрямо здрави,прави и жизнено способни лица,нима някой е спрял хората по света които имат нужда от Защита,да се ваксинират с N-на брой дози и ваксини?

21

до 24

преди 2 години

Коя зодия си?

20

Христо Христов

преди 2 години

До Анонимен/21 "Да протестираш и да те репресират за това в една уж свободна страна!" Има разлика между протест и действия, които целят увреждане на обществото. "Правителството" в момента са от вторите и това не е нищо друго освен мека форма на вътрешен тероризъм.

19

Анонимен

преди 2 години

А в началото(на ваксинирането)по спомен уж всичко беше доброволно,интересно докъде ще стигнат с тая масова психоза и докога хората по света ще имат нерви да търпят цялата тая олигофрения?

18

Анонимен

преди 2 години

Откровено подсъдно деяние на властта...

17

Анонимен

преди 2 години

До Демократка "Да протестираш и да те репресират за това в една уж свободна страна!" Има разлика между протест и действия, които целят увреждане на обществото. "Протестърите" в момента са от вторите и това не е нищо друго освен мека форма на вътрешен тероризъм.