36

Анонимен

преди 2 години

До Умен - Само Т--ПАК като теб може да мисли , че като пуснеш чужди сили през твоя двор да нападнат съседа ти ще те направи много обичан и уважаван ! Добро съседство се гради на база ДОВЕРИЕ , УВАЖЕНИЕ и съседска ПОДКРЕПА , а не като го играеш К--ВА !!

35

Стоян

преди 2 години

Последното изречение от статията означава , че Албания трябва да бъде отделена от РСМ по пътя и към Европейския съюз и успешно да започне преговори за присъединяване . След 10 - ина години когато това се случи и всички шиптъри в РСМ си извадят Албански паспорти а останалите Български ще останат една шепа сърбоманчета ...

34

Анонимен

преди 2 години

Албанците вече са тук , в едно село три парцела един до друг, спретнати сглобяеми къщички ,а в двора - албански знамена ! Говорете тука и разтягайте локуми колко сме велики ,какви били тия и ония ,а хората действат !

33

Анонимен

преди 2 години

Сърбия няма да забрави убийствата на САЩ и Агресията им и ще им го върне подкрепяйки Русия ....Няма НЕ наказано зло !!!! Сърбия защитаваше своите републики, както САЩ ще защитят своите щати, ако започне да ги губи !!

32

Варо Паковски

преди 2 години

Сърбите са враг на България и са и причинили повече злини от джрш от османските турци.

31

Анонимен

преди 2 години

Сърбия никога няма да е ПодлогаНАТО и затова е трън Ф алчните очи на САЩ

30

Стария Джо

преди 2 години

Сърбите отдавна драпат на едно място заради амбициите си за велика сърбийка

29

Анонимен

преди 2 години

Имат и страхотни порно актриси

28

Анонимен

преди 2 години

Когато български певици направят и на половината на това което са направили Дуа Липа, Рита Ора, Биби Рекса/Блета Реджа/ и др. в музикалният свят на САЩ и Европа тогава отричайте достиженията на албанците в областа на културата, още повече, че Дуа Липа и Рита Ора са косовски албански.

27

Анонимен

преди 2 години

Спокойно там е армията на Радев

26

Анонимен

преди 2 години

До два дни Сърбия ще нападне Косово. На границата сърбите провеждат игри по пейнтбол. Поне три отбора от по 10 човека са засечени от американски сателити. Нато ще реагира безкромпромисно при евентуална агресия от сръбска страна, обяви Джо Байдън в интервю и обърка името на на президента Вучич с Гойко Митич. Напрежението е огромно. Хаким Тачи заяви че няма да допусне и капка боя да падне на територията на страната му. България поиска Ердоган да изпрати дронове Байрактар да опазват границата.

25

Анонимен

преди 2 години

Стига бе косоварите и академия на науките ли имат хаха кога им остава време за наука или приказват това което им спуснат от бялата къща.

24

Веселинъ 7112136860

преди 2 години

Достойна Сърбия няма да дестабилизира Балканите,а ще помогне на Великата Руска Армия да нахлуе в Майка България и избие османската еврейщина! От Достойна Сърбия иде Освобождението ни от Еврейски Робство! Обичам Ви,братя и сестри Сърби! Никой повече не може да ни раздели!

23

Анонимен

преди 2 години

Без съмнение у всички сърби гори желание за реваншизъм и при първа възможност ще се пробват пак и с Косово, и с Босна. Разбираемо е.

22

Ясно е

преди 2 години

На Балканите има три албански държави - Албания, Косово, а с този темп до 20 години макетата са малцинство у Македония. Албанският фактор ще е доминиращ на Балканите. Демография.

21

реалист

преди 2 години

Хайдееее...ново 20. Ако не стане с Украйна, ще подпалим Балканите.

20

Анонимен

преди 2 години

България има нов съсед...............Велика Албания!!!

19

????

преди 2 години

Косовската академия на науките.......................хаха.....................тия косовари довчера нямаха държава..................имаше една терористична организация...........АОК...........Армия за освобождение на Косово...............с Хашим Тачи...........престъпник и търговец на органи!!!

18

за Косово

преди 2 години

Косово е сръбска земя, открадната от албанците!!!Крим е бил руски, сега е руски и пак ще е руски................свикнаха ли западните лицемери и слугите им в България!!

17

Анонимен

преди 2 години

Не Сърбия, а косово и албания.