27

Ежедневното

преди 2 години

облъчване на на публиката от лица с ясно изявена девиантност, води до неминуема девиация и на публиката

26

Анонимен

преди 2 години

Ами време е да се спрат кражбите от болниците. Също така частните болници да спрат да работят със здравна каса.

25

Алооо

преди 2 години

витанка, тия пари дето ти дават да лъжеш кога ги харчиш, ти не можеш да излезеш от студиата на телевизиите. Е това е капацитет,във всяка телевизия само него питат. В тая държава няма лекари и специалисти, а явно математиците лекуват и разбират от вируси. Смешна държава със смешни политици и слабо и никакво общество.

24

Анонимен

преди 2 години

БАНнанаджията витанов.але-мале, в целия свят, дори фармамафията призна че от омикрон никой не е починал, никой дори не е влязал в болница дори, обаче нашия бананаджия бил изчислил, явно не са му казали още че са шурощоида е спрял финансирането на тая измама. Бананаджийо, спри се мекеренце продажно, платено и подло, навсякъде свалят ограниченията в целия свят, само ти се пънеш още, нещастнико мизерен

23

Зелен Демократ

преди 2 години

Така е мили ми Витанчо, нашите герои на първа линия са безпощадно точни, справят се прекрасно с протоколните си задължения, ако някой има всички шансове да се излекува Те го връщат в правия път към отвъдното! Или както преди дни уважаемия проф. Петров каза- почти никой не умира от вируса, това да се случва често го дължим на нашата здравна система! Така че дерзайте Ковид труженици, имаме вяра във вас, продължавайте да правите История!

22

до 28

преди 2 години

Коя зодия си?

21

Анонимен

преди 2 години

България е единствената държава в света с неваксинирани пенсионери и за това са живи!Напр.в Италия ваксинираните пенсионери *** като мухи.Поровете в нета и ще се убедите!

20

Анонимен

преди 2 години

Витанов, направо си е с белега на онзи. А дали е въплътения, ще видим. Ако е така да се надяваме че ще ни се размине. Тук ще е черния трон.

19

Aнонимен

преди 2 години

Тая платена мисирка да се скрие в дън земя. Смъртността е умишлено завишена с 1)несвоевременно и ограничен достъп за лечение2) погрешно болнично лечение-убиец по протокол3) и в резултат на генномодифицираната експериментална отрова ваксина-убиец4) химически отрови, пръскани във въздуха от самолети

18

Анонимен

преди 2 години

Кирчо Пpocтото изобщо не се интересува, колко хора ще умрат и защо... За него е важно да има поне 60% ваксинирани, а, че всеки ден умират около 100 пенсионери със сериозни придружаващи заболявания го смята за напълно нормално.

17

Анонимен

преди 2 години

Някакви психопати решиха, че може да определят как ще живея, какво ще шравя. Да ме сканират къде ходя , какво пазарувам в името на общото здраве. Ти трябва да си някакъв *** ако се връзваш на тия. Пндемици, да го ядете корав. Няма да получите подчинение и да НЕ МИ Е ЗОР БАБА ВИ. Моята баба като почин в мизерия вас ви нямаше

16

Анонимен

преди 2 години

Витанов има чувство за хумор и не трябва да се приема насериозно. За мен по-важно е управляващата хунта да се откаже от глупавата идея за масова ваксинация, а да направи стратегия за превенция на хората, които са потенциалните жертви на вируса. Статистиката ясно показва кои са най-уязвимите.

15

Анонимен

преди 2 години

Данните са неточни, хората не се тестват. Чак когато почнат да припадат на път за спешното, ги тестват. Омикронът още не се е развихрил. Тепърва ще растат хоспитализираните. Не че са малко. Пак сме рекордьори по хоспитализирани в интензивните на глава от населението.

14

Анонимен

преди 2 години

Даже Кунчев се засрами и спря да дрънка глупости.Останалите се изпокриха из НС и СО.Обаче тоя ненормалник продължава да плямпа.Закога бе?Иде война ***,ковида затова свършва!

13

Анонимен

преди 2 години

Витанов е луд и търси внимание.А с тая пъпка на сатаната на лицето...У..д

12

Анонимен

преди 2 години

Не умират от вируса. От системата умират и от докторска небрежност и безчовечност. Не ми се ще да допълвам : и от докторска некомпетентност. И никой не прави промени, защото анализи има колкото искаш. Диагнозата е поставена, просто системата трябва да лекува, но това ще стане само след като на повечето хора им падне пердето. Въпрос на време е!

11

Анонимен

преди 2 години

Ролята на кафявия сертификат е единствено да се принудят хората да се ваксинират и нищо друго... Киро Пpocтото отлично знае, това но се прави на лyд и не иска да го махне.

10

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен10 А ти защо не си гледаш тъпите неща, които вършиш в къщи?

9

Анонимен

преди 2 години

Абе докога неграмотни и задръстени хора ще коментират Витанов? Не може ли да си гледате тъпите неща, които си вършите вкъщи

8

Анонимен

преди 2 години

Как няма да има голяма смъртност при положение, че никой от управляващата шайка глyпаци не анализира данните от статистиката в която ясно се вижда кои умират най-много от този вирус...