13

Анонимен

преди 2 години

Ох, "Слава Богу!", за малко си помислих, че България се е научила да показва гръбнак, особено след заявките на Шапкаря! Карай, Джони, карай всичко тече....

12

Д-р Исня

преди 2 години

За пръв път чувам осъден да плати само половината от разноските по делото. Разходите по теглене, транспортиране товаро-разтоварни дейности за кого са? Предполагам за балъците, които плащат данъци на тази територия! Да ги изпратим с почести към Турция тогава? То друго не ни остана.

11

виновни?

преди 2 години

този виновен , добре . ама наще морски къде са били , кво са правили до като кораба вера су е излязъл от маршрута , тръгнал към наш бряг и засяда ? нали имаме радари който са засекли това отклонение .

10

АнонимеН

преди 2 години

НЕ МУ ЗАВИЖДАЙТЕ НА КАПИТАНА!! ТОЙ Е СКАПАЛ НЯКОЙ ТУРСКИ БИЗНЕСМЕН , А ОНЯ Е БЕСЕН! ЗА НЕГО БЕШЕ ПО-БЕЗОПАСНО ДА ЛЕЖИ В ЗАТВОРА, ОТКОЛКОТО ДА СЕ ВЪРНЕ В ТУРЦИЯ!

9

пачки по стотачки

преди 2 години

В тая територия някой получава ли ефективни присъди? Тука убийства, грабежи или изнасилвания са си в реда на нещата!

8

Ново дъно

преди 2 години

Гаврата със Българските граждани надскача въображението ми.Просто МАФИЯТА се извращава със народа безскрупулно.

7

Толкова!

преди 2 години

За тонове дрога условна! Надявам се че никой не е толкова навивен да си мисли че на кораба е имало само Азотни торове(за параван).

6

Веселяк

преди 2 години

Съдът поднесъл ли е извиненията на българския народ за причиненото неудобство на екипажа? Има ли отговорен за неотстранената скала и неудълбочения бряг така, че да е могло да се избегне засядането? Кой не си е свършил работата от българска страна? Кой?

5

я тва го знам

преди 2 години

Ласмаги, джасмаги,дискотеки, маратони.Шоколади, марципани,биберони, макарони.Кастофони, мастофони,тонколони, монколони.Акордеони, макордеони. Вера Су! Вера Су!

4

АнонимеН

преди 2 години

ВИНАТА НА КАПИТАНА Е НИЩО , СПРЯМО ВИНАТА НА НЕКАДЪРНИКА РАДЕВ КОЙТО ПРОВЕДЕ ОПЕРАЦИЯТА ПО РАЗТОВАРВАНЕТО НА КОРАБА! ВИНАТА НА КАПИТАНА Е ЕКОЛОГИЧНО ЗАМЪРСЯВАНЕ!!! А ВИНАТА НА РАДЕВ Е 10 ПЪТИ ПО-ГОЛЯМА ЗА ЕКОЛОГИЧНОТО ЗАМЪРСЯВАНЕ ЩОТО Е ПЪЛЕН НЕКАДЪРНИК!

3

Анонимен

преди 2 години

това ли е? извинявай няма да прявя повече така и готово. Не съд а цирк.

2

Анонимен

преди 2 години

хуманен съд имаме

1

Анонимен

преди 2 години

Еееееееееее БРАВОООООО!!!Утре да чакаме няколко кораба заседнали около Яйлата!!! Нищо не пишете: за чия сметка е изтеглянето на кораба, спасителните операции и т.н. и т.н.