198

Анонимен

преди 2 години

Не разбрах страната България какво е призовала? Спасяване кой както може ли?

197

Анонимен

преди 2 години

Много са ми *** хората, които смятат , че сме русофили само защото сме интелигентни хора и можем да съберем 2 и 200! Вътрешната политика на Америка не е толкова лоша...определено, по- добра от Руската. Проблема е във външната политика на ФАЩ! На фона на наглите англосаксонци, руснаците са симпатяги ! Най- малкото не са решили , че света им принадлежи и по всякакъв начин да го тероризират всички за пари и ресурси!

196

Трол 4673

преди 2 години

От биологична минахме на психологична война, чудя се на тия американци що за хора са, кво целят...

195

До До "донтуъри

преди 2 години

Американците "не успяха да вкарат руска техника в Украйна и да кажат че руснаците атакуват". Да, обаче виж как успяха да откъснат Крим от Украйна, да го дадат на Русия и да кажат че руснаците го анексираха, Ъъ?

194

До Don't worry

преди 2 години

Те никога не са казвали, че ще нападат. Просто си правеха учения там. А това, че на американците и Англичаните им се искаше толкова много да започне война е съвсем друго нещо. Ама пропагандата им не мина този път. Просто го няма варианта да вкарат руска техника в Украйна и да кажат, че Руснаците вече атакуват, както обикновено правят за да стартират конфликт

193

ПРЕДЛАГАМ ДА

преди 2 години

РИТ*А*МЕ ВСИЧКИ РУСУФИЛИ ДО КРЕМЪЛ ЧЕ МИ ПИСНАХА

192

Don't worry бе

преди 2 години

Руснаците взеха да бият отбой днес и вече започнаха да се изтеглят от границата. На Жужака му се дръпна фъша като видя дебелия.

191

ни са знай

преди 2 години

Вместо да излезнат да пуснат патиците и овците малко да се поразходят, те седнали да пишатглупосто по форумите! Даже и по телевизионните студиа са налазили.Ясно е всичко= просяците от Киев се снабдиха безплатно с остаряло оръжие, а освен това и получиха доста финансови помощи. И все така, докато привършат и тези пари. После пак този познат сценарий, Само едно не мога напълно да разбера-ние от групата на съгласните ли сме, или от групата на БЕЗГЛАСНИТЕ.

190

Хм,

преди 2 години

До КРАТУНА С МИСЪЛ / В тази кратуна определено няма мисъл... има "дрисъл"

189

Неверно

преди 2 години

До Верно ли? Китай не е забравил, че Путин им прецака многомилиярдната инвестиция в Крим. Крим 2014 си беше станал китайски. А китайците не забравят, чакат край реката.

188

Анонимен

преди 2 години

Всички българки русофили е необходимо да заминат за Украйна немедлено в стройни редици, за да има кой да посреща *** с хляб и сол.

187

КРАТУНА С МИСЪЛ

преди 2 години

e ВСЕКИ РУСУФИЛ. МАРШ В КРЕМЪЛ. АКО НЕ СЕ ИЗМЕТЕТЕ ЩЕ ВИ ПОМОГНА.КОЙТО ПОДКРЕПЯ ПУТИН Е НАЦИОНАЛЕН ПРЕДАТЕЛ

186

Анонимен

преди 2 години

Поредната виртуална медийна война. Всъщност Путин ще се окаже един от последните разбрали, че има вероятност Украйна да бъде нападната. Няма да ви се получи този път да всявате страх.

185

Кон

преди 2 години

Подробна информация за американския разузнавач излетял от Одеса и обикалял Молдовската граница защото там има руски миротворци в Приднестровката република може да се види на този линк: https://uk.flightaware/live/flight/96271 Номера на полета е 96271 излетял от Одеса и летял 1ч и 52 минути

184

Анонимен

преди 2 години

Ако Путин влезе в Украйна ще разсърди Китай . Така че спокойно .

183

Анонимен

преди 2 години

Според ЦРУ утре ли започва войната? Нали така тръбяха да сега .. хайде да видим какво ще стане. Бас хващам на 10000лв че нищо няма да се случи и ФАЩ просто си продаде оръжията, направи едни млрд $ и сега нагнетява обстановката за да продава още. Давай млрд се сипят от простия украйнски народ

182

Анонимен

преди 2 години

Но, ние не виждаме такава опасност, няма такива призиви за българите... Това говори, че имаме сигурна информация.

181

аа1830

преди 2 години

Дано на Путин да му издържат нервите и на онзи дедо от другата страна на океана, който го нарече убиец не му натиснат червеното копче. Тогава както Путин каза "победители няма да има... "

180

aa1830

преди 2 години

Някой ако може да обясни НАТО като организация, чиято цел е единствено защита на членуващите в нея държави какъв го търси в Украйна която не е членка. И какъв е съответно интереса на Русия да има война до границата си и какъв е интереса на САЩ да има война на хиляди километри от Вашингтон. Въпросите са за малки деца.

179

Анонимен

преди 2 години

222 много си умен, личи ти. И като ги метнете тия ядрени оръжия къде ще се разсее ядрения облак умни ми, вероятно и красиви? Идеи имаш ли? Или си мислиш че това е компютърна игра. Е не е. Няма как да я рестартираш ако загубиш живота си, нито пък да я изключиш ако облак радиация надвисне над дома ти. Хайде да излезете от мета вселената и да си отворите очите за реалния свят. Тук Батман няма да те спаси и жената Чудо няма да застане със щита си на Амазонка пред тебе. В истинския свят се умира исти