13

Анонимен

преди 2 години

Преди няколко години, излизайки от бензиностанция на магистрала Тракия, турчин си изхвърли кутията от сок от прозореца на аудито на пътя пред колата ни- НАРОЧНО, точно след контейнерите. На такъв с кеф да му спукаш гумите. Дали би го направил в Турция или в Германия.

12

Анонимен

преди 2 години

Тоя какво е очаквал от хора изхвърлящи отпадъци!? да се разберат като хора? снимаш и бягаш

11

Киро Харварда

преди 2 години

Това е резултата от насърчаваната от държавата римска престъпност. Не е че не могат да се справят с тях, ами не искат.

10

Киро-вампиро

преди 2 години

Шведска тройка в действие....дъртия е дядото, а тези двамата са татковци с деца на по 2-3 години.Шведски културни особености. Берат желязо с буса по принцип.

9

Щирлиц

преди 2 години

До Анонимен 16.....А как беше животът при любимият ти вожд,м?Защитеният от хелзинкския комитет подчовешки вид ти предлагаше безвъзмездно помощта си?Много ллаеш.

8

Ех

преди 2 години

Трябва един чичко ,като оня с мустачките.

7

анонимен

преди 2 години

Какво чакаме всички?! Побойниците ги изключвам. Те ги аплодират.

6

Анонимен

преди 2 години

Тез биячи хвърлящи *** нарочно къдет им падне си заслужават 100 дни в местния карцер под конвой с трудодни където има отпадъци за убиране до местата за разтоварване в базите за предаване,сортировка,обработка на отпадъците та да видят и се запознаят с процеса за сбора с местата за извозване на отпадъците и да си отработят дните за граждански нарушения от техните деяния с ненормалното им поведение-побой след забележка,ако беше дете,с обезщетение от нараняванията телесните повреди на пострадалия

5

Анонимен

преди 2 години

Част от народа ни *** по никакъв начин не може да бъдат наречени хора - тази групичка е от тях. няма да е зле тези тримцата да бъдат осъдени поне на половин година обществено полезен труд под надзора на полицаи да чистят сметища....

4

Angel

преди 2 години

С тези или 5 към едно , 5 българи и един от римския етнос , и мирно и тихо се решава проблема или един българин с бухалка и без задръжки ( да си знаи възможностите ) и пак се решава проблема. Всичко останало е само вода в мелницата на използвачи и измамници ..( правозащитни организации адвокати журналисти и т.н.)

3

Анонимен

преди 2 години

Браво! И ние на село така правим, забележка ли? Ще има сериозен 24-часове бой после...

2

Анонимен

преди 2 години

Костов превърна хората във вълци!Това е продукта на реформите му!

1

Cat

преди 2 години

Трима престъпника. Никакъв баща. Никакви 'деца'.