22

Анонимен

преди 2 години

Австралийският "Конвой за Свобода" е много, много над 3 000 души.

21

Хахахахаха

преди 2 години

Те хората са подготвени за по-строгите ви мерки и въпреки тях ще ви разкарат. Остана ви неповече от месец! Опичайте си акъла!

20

Анонимен

преди 2 години

Ще ги оправят и тях. В Канада, макар и със закъснение, арестуваха няколко наглеци блокиращи моста в Уиндзър и махнаха блокадата. Хората в Отава сами се организираха и не пускат други нагли шофьори да отиват към центъра. И там ще ги оправят.

19

chauvinist pig

преди 2 години

На Джасинда хермафродитката да и клъцнат орехите, за да стане пак жена

18

Нзц

преди 2 години

Седнал *** да мери и мъдри държави виждал по телевизията. Прочетете конституцията на АУ и НЗ, разберете как работят тези държави. Чешете нещо дето хич не го виждате. Мирните протести са задължителни и водят до диалог, тези там блокират улици и си мислят, че е Капитолия и е татковина. Нула толерантност ще видят по този начин. НЗ нямат болници и бюджет. Само ваксини могат да помогнат донякъде и Джасинда не отстъпва.

17

Анонимен

преди 2 години

Ако се окаже, че не сме достатъчно силни, за да се справим с мафиотските фашистки правителства, лично аз минавам на методите от комунистическо време. Саботаж. Тих саботаж. За пред мафиотите викаме "Ура, да живей партията", а зад гърба им лекинко повреждаме и чупим тук-там по нещо. После са много изненадани защо не им работи това и онова и трябва да дават хиляди пари за ремонти.

16

Анонимен

преди 2 години

Правителството:-Протестирайте си мирно и тихо колкото си искате, ние ще си правим каквото си искаме.Когато протестиращите обаче не се отказват.....Правителството:-Търпението ни се изчерпва, махайте се вече или изваждаме бухалката (разбирай полицията).Която на свой ред в световен мащаб се е превърнала в бухалка за сплашване на гражданите.... Австралия и Нова зеландия се оказаха тоталитарни колкото Китай и някои на ц истки европейски страни.

15

Анонимен

преди 2 години

Хахах, най-наглите! Протестиращите сплашвали и тормозили, аха, а това, че управляващите задължават поголовно всичко живо да се ваксинира и ограничават правата им това не е тормоз и сплашване? Лицемерие на 10 степен!

14

Ха!!!!!

преди 2 години

Сплашването и тормоза над народа идва от нея и подобните фашистки правителства. Вече 2 години. Но те както крадеца ужасено крещят- Дръжте крадеца! Мантрата им същата, както и на Трюдо: Щом ваксаните били 80-90%, то протестиращите недоволни били малцинство. А знаят ли колко от наваксаните са били принудени насила да го направят за да не ги изхвърлят на улицата? И след като са се прежалили за 2 дози сега ги напъват за 3, 4,..А ги бяха излъгали че при 70% се връщал нормалния живот. И куп други лъжи

13

Анонимен

преди 2 години

Скоро ще има убити фашисти.Нищо по-малко не заслужават тези болни ***,умряха заради тях толкова хора,ваксините които рекламират погубват млади хора,всичко да е ковид уби хора нуждаещи се от операции и лечение.Много умряха и от страх,А други бяха убити от грешно лечение.*** убийци,ще горите в Ада!

12

Анонимен

преди 2 години

Скоро ще ви тричим, ковидари гнacни!

11

Анонимен

преди 2 години

Една от най-фа6истките страни се оказа нова зеландия.

10

БАНко

преди 2 години

АНТИ ВАКСЪРИТЕ ЗАПРИЛИЧАХА НА ХОМОСЕКСУАЛИСТИТЕ , МНОГО ДЪРЖИТЕ ДА ВЕЕТЕ ЗНАМЕТО НА ДЪГАТА !!!

9

Име

преди 2 години

До 4, а кой финансира търтеите от другата страна? Държавните ***, хрантутници, за да се държат арогантно и нагло спрямо тези които им плащат заплатите с данъците си.

8

Анонимен

преди 2 години

Кака Джаса скоро ще я джаснат. Изотзад, защото отпред не е читава работата.

7

Читател

преди 2 години

Боджо, явно им е пратил хабер за отменянето на мерките, с пощенски гълъби. Докато стигнат дотам, току виж ОЧЗ обявили нов вирОз!

6

Анонимен

преди 2 години

Убийци са ковид фашистите! Убиха световната икономика, а чрез нея ще загинат милиони хора!

5

анонимен

преди 2 години

След тая пандемия би трябвало някои хора да вървят с наведени глави. Аз ги наричам убийци всички, които саботираха мерките, но това е без значение, защото те не се смятат за такива. Ликвидираха възрастни хора, които нищо не са им направили.

4

Анонимен

преди 2 години

Кой ли ги финансира, да киснат със седмици по улиците на различни държави????

3

Анонимен

преди 2 години

Антиваксърите стават агресивни и преминават към сплашване, иначе са "мирно протестиращи". Властите не разбраха ли, че с терористи не се преговаря?