33

преди 2 години

предполагам че са го взели от РСМ и са го сложили в скопие при останалите Български герои!

32

Анонимен

преди 2 години

нищо, скоро и държавата ще изчезне .. всичко върви по план. Най-бързи изчезващата нация в СВЕТА!

31

македонец

преди 2 години

българите не знаят къде му е гроба , та за един бюст.

30

Учуден Чужденец

преди 2 години

До Анонимен " в нашата родина колко паметника има на чужденци и колко улици и други обекти носят името на чужденци, за част от които повечето българи нищо не знаят." Например американски пилоти - убийците на българи.ВИЕ СТЕ МАХОХИСТИТЕ НАЛИ ???

29

Анонимен

преди 2 години

Истина е убийството на дете от страна на Левски.Но той сам съжалява,че го е направил.Предпочел убйстовото на дете пред неговия живот.За съжаление е истина.Има запсики според,които той самия казва,че детето щяло да го издаде и имало вероятност да го убият него.Но така е всички са хора и правят грешки.Понякога прекаляваме с идеализирането а герои и наши предци и отричаме тяхните грешки.Понякога ги възхаляваме.Като е примера с Луков.Не е фатално да приемем,че нашите герои са хора ,като всички нас.

28

Лойко

преди 2 години

И там ли препикаваме територии?Ставаме за смях с тези паметници над път и под път и най вече по света.

27

Анонимен

преди 2 години

Джипсито и в Аржентина си е джипси. И на Марс да идеш и точно след 5 минути ще чуеш "бааатеее дай некой лев, че жинътъ гладен и чааавето и той".

26

Анонимен

преди 2 години

Нормално и там има бандити като тук. Безкруполни и долни. Сега ще искат една определена сума срещу която ще върнат паметника

25

до 32

преди 2 години

Не говори глупости. Левски не е убивал дете. Иван Драсов се казва и е бил на 24 години. Какво ратайче на тия години? И не го е убил Левски, а човек, който се представя за Левски. Въпросният Иван много добре е познавал Левски и затова е почнал да вика за помощ, защото това е бил съвсем различен човек! Четете, бе! То бива промити мозъци, ами вашето граничи с лоботомия.

24

Анонимен

преди 2 години

Македонците са го взели, щели да го провъзгласяват за техен герой като Александър Македонски!

23

ами

преди 2 години

да се вземат съответните мерки-всички аржентински дейци,дето имат тука плочи или бюстове,да идат на вторични суровини.Какво пречи да се организира?

22

до анонимен 32

преди 2 години

До Анонимен 32 Това не е доказано,а само се раздухва от тия дето отричат И потурчването,и Баташото клане.

21

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен Кунчев е заклал един ратай, това му е подвига. дамм, Кунчев е една личност, обвита с митове и легенди, в угода на властимащите. А за ратая всички мълчат.

20

Анонимен

преди 2 години

Вече почти никъде по света не може да се остави нещо от бронз или мед на улицата ей така. Най- добре да се работи с витошки гранит! Чиста работа и е даже по- красиво!

19

Дядо Ваньо

преди 2 години

Ей тва е бронз, тва е пара

18

Анонимен

преди 2 години

Кунчев е заклал един ратай, това му е подвига. Слава на Русия, че не ви плескат още турците.

17

Анонимен

преди 2 години

До левскар Стига глупости мен, уважавай ЦСКА, щото те са ни най-успешния ни футболен отбор в Европа :) Не съм русофил, казвам за да знаеш брато :))

16

до 24

преди 2 години

Хайде вече да я научим как се пише тази слоооожна думичка скраП!

15

Има

преди 2 години

И по -прости от нашите, чак да ги съжаляваш-нашите

14

Анонимен

преди 2 години

До 19Аржентинците сигурно са го взели за скраб, все пак са бедна държава///))) Толкова бедна, че средната заплата е 800$ и цени по-евтини от България!