26

Кико

преди 2 години

Бож! Грийнпийс,Грета, Антиваксери. Артисти с големи хонорари играещи зад кулисите!

25

анонимен

преди 2 години

Самолети, друг път. Заразяването става в болниците, не случайно там ***

24

Анонимен

преди 2 години

Българина е малък но за сметка на това много пpo.ст народ. Познанията му по физика и като цяло как работи планетата на която живее са му много чужди и си мисли, че няко ще го пръска с каквото и да е от 12 километра височина и то ще пада върху него... а защо самолетите оставят следи дори не ми се започва да обяснявам защото малкото ви гръбначен мозък който използвате за мислите просто ще експлодира.

23

до Абе

преди 2 години

Гледам небето и през седмицата и през уикенда. Не съм сляп, имам много добро зрение, но не виждам никакви химикали. Вземи *** на очен лекар, а най-добре ще е да си пиеш хапчетата редовно.

22

Кармен Златарева

преди 2 години

Гласът на разума рядко бива чуван....

21

Анонимен

преди 2 години

Самолетите продължават да ръсят вируси!!

20

Анонимен

преди 2 години

Пълни глу пости полетите над България са намалели за последните 2 години с 300% ,хиляди самолети са заземени, някой и,, консервирани". В цял свят авиоиндустрията е на загуба, поради намалели поръчки за самолети.Тази статия е финансирана от жепейци и рейсъджии които искат да очернят въздушните превози.

19

Анонимен

преди 2 години

1,4 млн. автомобила звучи като нещо голямо, но не е. Само в Европейския съюз са над 280 млн. личните автомобили, не говорим за камиони и тн. Така че, тези полети ще са 0,3% от това, което личните коли ще птоизведат за година. Така да се каже нищо.

18

Анонимен

преди 2 години

От днес на Булсатком не съм абонат.Уважаема Кремена Бончева дано повече не ви срещам никога в живота си човек до човек опира

17

Анонимен

преди 2 години

Частните самолети на зелените не са спирали да летят. :-(

16

Анонимен

преди 2 години

Вчера даваха, че някакви умници си купуват предмети, които са изтреляни в космоса и върнато, после глобалното затопляне.

15

Анонимен

преди 2 години

И ракетите на Найлон Мръск също!

14

Анонимен

преди 2 години

Пилеене на природни ресурси (нефт), тонове СО2 емисии, огромни загуби на компаниите, хаос в системата за управление на полети... За какво е всичко това и защо вече две години ЕС и ЕК продължават да бездействат и да си бъркат в носа? За какво изобщо ги има ЕС и ЕК? За да налагат глупави правила без никаква логика?

13

Анонимен

преди 2 години

Игра на ***, но същите пелтечатт за климатичните промени, оито винаги ги е имало, климата никога не е бил статичен, а се променя.

12

Анонимен

преди 2 години

Кемтрейлс.

11

Анонимен

преди 2 години

изгорелите газове от самолетите изтровиха пчелите- вече има хиляди мъртви кошери

10

Анонимен

преди 2 години

После ние с автомобилите сме виновни че климата се променял. Един 2 часов полет с еарбъс изхвърля в атмосферата 8 тона керосин. За колко време един автомобил ще изгори 8 тона нафат или бензин. Това големите глави могат ли да го изчислят. Февруари месец а на вън е като пролет. Когато бяха спрели полетите преди година целият април валя сняг. А сега само два пъти и то януари. Февруари е като пролет.

9

Паркър до 8

преди 2 години

Екотероризъм, сър. Нещо за горенето на *** да се чува?

8

до 5

преди 2 години

пръскат ти празната кратуна!

7

Оффф

преди 2 години

ППоредната некомпететнта статия! Журналиста знае ли колко струва получаване на лиценз за една линия? А знаете ли как се управлява авиокомпания? А какво да прави една авиокомпания, ако в едната посока няма пасажери, но на връщане има? Изобщо кому е нужно да се изказва по теми, които не разбира? Кой пляска по балконите? Еми те са виновни! Всички се опитват да оцелеят някак си. Понякога с цената на разходи, както и емисии! Get over it! Ако не ви харесва ракетата и на Марс! Там хората са много малко