11

Анонимен

преди 2 години

Китайския и корейския език, сходни ли са и много ли са трудни за изучаване?

10

анонимен

преди 2 години

Какви са тези езици,като сега и за в бъдеще АНГЛИЙСКИЯТ ЕЗИК Е И ЩЕ БЪДЕ НОМЕР ЕДНО.

9

Анонимен

преди 2 години

Който знае китайски, японски или корейски език, за в бъдеще ще прогресира много! Тъй като тези страни ще движат Света...

8

Анонимен

преди 2 години

Китайския е перфектен бизнес език. 2/3 от "бизнесмените" в Европа и Америка купува от Китай и ребрандира и се преструва на велик търговец. Последния величествен скам са оксиметрите, които от Али-тата можеш да купиш на 2лв, а тук разни "търговци" си брандират 30,000 такива и ги продават на по 20-60лв. Много се смея като видя промоция в емаг на нещо струващо 100лв и намеря същия артикул в али-то струващ 2долара. Бизнес и демокрация - мечтата на въшльото.

7

Анонимен

преди 2 години

А сертификат дават ли за езиците от матурите?

6

arsenalfc

преди 2 години

Кви матури по чужд език кви 5 лв в тази унищожена страна. Скоро ще си останат пенсионерите и депутатите в тази скапана страна!

5

до 4

преди 2 години

В съвременната писмена форма се изучават не по-вече от 50 йероглифа, примерно хирагана, катакана или фуригана, това са йероглифи, които подобно на кирилицата или латиницата отговарят на фонетичните звуци. Фуригана се използва за изписване на произношението на канджи - това са хилядите йероглифи, които малко хора знаят всички, някои са архаичи и не се използват в съвременните текстове.

4

до 4

преди 2 години

Е не е за 2 месеца. Това е език, който децата са учили години в училище. Просто се казва, че ще има матура по него. Ако човек е учил, подготовка за матурите е ненужна. Матурата просто проверява дали ученикът не е със спряло развитие в трети клас. Елементарни са по всички предмети. Е, някои родители правят истерии, разбира се колко били сложни матурите (в което няма нищо вярно).

3

Въпросче

преди 2 години

И как се учат наизуст 300 000 йероглифа за 2 месеца?

2

На печелившите

преди 2 години

Честито

1

Cпоред мен

преди 2 години

Матура по език не трябва да има, заради това се правят сертификати, иначе кел файда от това, че на матурата по английски имаш пълен отличен. Като работиш сертификата признават, не матурата