11

Анонимен

преди 2 години

Киро *** и компания направиха най-куция Бюджет на България от Костово време насам. Дори по времето на тройната коалиция, когато си раздадоха вътрешно стотици милиони поне се погрижиха да отделят достатъчно за здравната система, полицията и да ограничат инфлацията до 3%. Киро *** предвижда до Юни инфлация от 5.7% отгоре на сегашните 11.6%. Харвардските дипломи да си ги наврат у Харвардските *** и да си ходят преди да сме ги изпъдили!

10

факт

преди 2 години

разберете , бюджет 22 НЯМА ! има само харвардски приказки . народа става все по беден .

9

Анонимен

преди 2 години

Той целия ви бюджет е една голяма пробойна.Ама важното е новите да усвоят едни пари, пък после няма и да чуем за тях.Някой да си спомня за Милен Велчев, дето също беще възпитаник на някакъв много престижен университет, много надежден беше, щеше да оправи проблемите в държавата.Ми оправи себе си, като си построи хотели по морето, прибра каквото можа, сега е някъде по островите да си харчи комисионните. И един друг щеше да оправи всичко за 800 дни, ама надявам се помните какво и колко оправи...

8

Анонимен

преди 2 години

Планът не е приет, има над 80 поправки. Основните засягат енергетиката и правосъдието. Пари няма да дойдат скоро.

7

dakotabg

преди 2 години

Бюджета,сам по себе си,прилича на скъсана рибарска мрежа!

6

Анонимен

преди 2 години

"иначе се счупва цялата логика на бюджетирането", изтъкна Панчев." Ами ДС и Рдев доведоха "харвардците" да разкостят държавата, тъй че бюджета им е съобразен с тази задача.

5

Анонимен

преди 2 години

"Правителството представи на обществено обсъждане части от най-новия вариант на българския План за възстановяване, които са били коригирани според забележките на Европейската комисия." Нали го бяхме пратили вече на ЕС тоя "новия" план или Кирчо пак най-безочливо ни излъга в ефир?

4

Тоз ли

преди 2 години

Брадясал е, защото ще става талибан и ще хваща гората.

3

Анонимен

преди 2 години

9 млрд лв са изхарчили само за декември месец. Досега никой не обясни за какво са отишли тези 9 млрд ?

2

Какви пробойни

преди 2 години

Бюджетът е издънен отвсякъде и се налага огромен външен дълг, който ще го изплащат даже и внуците ни.

1

Анонимен

преди 2 години

Преди 25 години бюджетът изглеждаше по същия начин. Тогава БСП току-що беше заграбила властта и премиерът Виденов раздаваше пари наляво и надясно. Особена роля за тогавашната инфлация имаше наливането на милиарди левове във фалиралите социалистически предприятия. Сега виждаме същите заявки в бюджета на протестърите на Радев.