126

( '_' )

преди 2 години

Последно?

125

Щирлиц

преди 2 години

Вчера един математик твърдеше обратното.Всявате смут сред мераклиите за ваксиниране,печалбата ви ще намалее,другари ..лекари.

124

Unknown

преди 2 години

И как така решиха че няма да има нова вълна ?О да сетих се , сега наверно дооформят следващия щам на короната :)....

123

не може да бъде!

преди 2 години

Имам подозрение,че вирусът се уплаши от предстоящата война в Украйна -ако тя започне ,той ще изчезне изцяло и веднага !?А ако се поддържа напрежението вирусът ще се топи постепенно,което също е добра новина!?

122

Анонимен

преди 2 години

И точно до тази статия се намира друга с противоположните твърдения на един математик. С такава постоянно противоречаща си информация да не се чудят защо хората не са убедени в ефективността на мерките и необходимостта от ваксини.

121

Габи

преди 2 години

Покрай тази пандемия много непознати до сега личности станаха медийни звезди. Защо не стоят в лабораториите, в болниците и кабинетите си, а всеки ден висят в телевизиите. Много от тях не са допринесли за нищо по-добро, а само омръзнаха на хората. Жалко ако го правят за пари.

120

Анонимен

преди 2 години

Край с корона вируса свърши истинатае че всички ваксинирани заразяват и умират корона чао чао няма никаква пандемия чаоо

119

Успех в лечението

преди 2 години

Този вирус ще мине през всички,както и да се пазим.Въпросът е кой как ще го изкара.Аз бях болна 23дни,стара съм и без ваксина,с много придружаващи,някои от които изключват ваксинация..Лекувах се у дома с противовирусни и два антибиотика ,защото след 3ден се усложних.Не можах да направя писиар ,защото се потех като че ли съм полята с кофа вода,но загубих за седмица обоняние.Успех в лечение на болните!

118

Анонимен

преди 2 години

Някой следи ли какви тъпотии пишете?Хем не се очаква нова вълна,хем пак ще има по 10000 на ден!Побъркахте хората!

117

Анонимен

преди 2 години

Те и първата не очакваха.....

116

Анонимен

преди 2 години

До КопипастАз ако чаках нашите спецове да ми дават акъл, отдавна да съм гушнал букета.

115

Копипасте

преди 2 години

До А сега де! Крaйнo врeмe e дa ce нaпрaви тийм билдинг нa вcичкитe aкaдeмици, прoфecoри, дoцeнти, мaтeмaтици, имунoлoзи, вируcoлoзи и прoчee eруптирaщи пo тeмaтa! Дa ги зaтвoрят кaтo кaрдинaлитe при избoр нa пaпa! И кaтo излязaт дa гoвoрят eднo и cъщo! Щoтo нaрoдa cлушa eдиния, пocлe другия, трeтия и cи викa нaум : a бe щo нe cи трa-лa-лa и хъм-тръм-тaрaръм тaкoвaтa и нa тaкoвaтa тaкoвaтa!

114

БРЦК

преди 2 години

Идва вълната на недоволството на хората . Хората питат и търсят отговорност за убийствата. Нищо не е приключило . Жалко за ваксинираните имах приятели от тях. Всеки трети влязъл в болница умира. Всеки боцнат е със здравословен проблем а доста си отиват. Доста наши позтати и приятели се Умряха от течностите. Огян да гори огромен да изпепели всичката гнет и лъжа

113

Анонимен

преди 2 години

До ДжонМай не знаеш какво дрънкаш и май ли беше или юни. Чети и учи, че здравата си го закъсал откъм мислене.

112

А сега де!

преди 2 години

https://dnes.bg/koronavirus/2022/02/14/prof-kunchev-pak-ochakvame-po-10-000-zarazeni-na-den.520321 Сами си противоречите!

111

Кратун

преди 2 години

Я седнете и се разберете най-накрая! В съседната статия Кунчев пак плещи за 10 000 заразени на ден. Дир-а и те, никаква мисъл. Публикуват всичко наред....

110

Анонимен

преди 2 години

Коронавирусът ще стане като грипа, когато и от него като от грипа започнат да умират 13 човека на година, както е през 2020 години и годините преди епидемията.

109

Алекс

преди 2 години

Лека полека започват да се чуват и мнения различни от официалната пропаганда.Няма помпане на напрежение и призиви за бустер.

108

До анонимен 123

преди 2 години

До Анонимен123 Кунчев е математик, не е експерт.Той е неграмотен в областта на вирусите и медицината.

107

Анонимен

преди 2 години

вчера очакваха трета вълна днес няма