32

Анонимен

преди 2 години

Ами така си е, имаше доста столетници сред строителите на социализма, а сега са малко сред разрушителите на България.

31

да ама не

преди 2 години

не ми казвйте че тези са ходили на ленински съботници и са строили социализъм и са станали столетници благодарение грижата на ПАРТИЯТА И че на 1 май 1986 са марширували на манифестация под радиоактивния дъжд

30

?

преди 2 години

Защо тва градче се газва педеразгого ?

29

УчЕн от БАН

преди 2 години

Интересното е че дълголетниците живеят на големи височини - обикновенно в планините. В Непал казват че има хора на по 120 и кусур години, доста от възрастните хора не си знаят рожденната дата. Това може да се обясни с ниските нива на кислород, нямам представа как липсата на кислород удължава живота, също така има космическа радиация в малки количества, което обива бактериите. Ниските температури също спомагат за стерилната среда.

28

Анонимен

преди 2 години

Преди 1989 година и в България имаше много столетници. Според НСИ в края на 2020 година столетниците са били 332, но това е много съмнително, защото за българите в чужбина НСИ нищо не знае и част от тези 332 човека може и да са починали.

27

Анонимен

преди 2 години

Където хората живеят задружно и няма злоба, коварство и кражби си живеят дълго. Не може вечно да си под стрес и да очакваш да изкараш 100 години, както и липсата на здравеопазване е голям проблем.

26

Анонимен

преди 2 години

Граматиков, "Пистолета" е прозвище и следва да е с пълен член. Ти само до втората дума в заглавието ли четеш бе, Киро?

25

Анонимен

преди 2 години

По времето на бай Тошо старите хора живееха дълго. Баба и дядо живяха до 97 години. Незнаеха какво са лекарства и доктори. Нямаха никакви ваксини каквито на нас са ни слагани като деца.. При настинки се лекуваха с греяно вино и чер пипер. В тях нямаше злоба и завист това чувство им беше чуждо. Живееха и помагаха на всеки изпаднал в беда. Такъв народ в днешно време няма. Всички са изпълнени със злоба и завист а това съкращава живота. Тези столетници са живяли по същият начин.

24

Анонимен

преди 2 години

Било каквото било преди ликьорите с РНКто

23

Анонинимен

преди 2 години

Това ли е най-голямата и важна новина?

22

Anonimen

преди 2 години

Има изследвания, които сочат, че уединеността и отдалечеността на някои групи ги предпазва от преносими инфекции, които могат да убият отслабения застарял организъм. Съшото е обяснението на дълголетниците в Родопите, на изолирани острови и др. Ясно, че храна, вода и др са ключови, явно е съвкуоност

21

Граматиков

преди 2 години

До АнонименДумата "малкият" в конкретния случай е прилагателно име към *** на изречението и правилно е написана с пълен член.Колкото до дълголетниците, вероятно освен гените и храненето, има огромно значение липсата на злоба и завист у жителите на това градче. Нещо, което на нас ни липсва.Самоизяждаме се от злоба и завист!

20

Анонимен

преди 2 години

В Сардиния живеят здрави хора, със здрав ген, не са прокажени мъpши като нас.

19

Социаглиcт

преди 2 години

Щото немат партия столетница затуй си живеят хората!

18

Анонимен

преди 2 години

Гаранция, че думата "ваксина" е непозната за тях.

17

Анонимен

преди 2 години

Бърже ги ваксинирайте!

16

Ъхъ, Педеразоглу

преди 2 години

Помислих, че е в Анадола.

15

Анонимен

преди 2 години

Колкото по-далеч от "цивилизацията", толкова по-добре живеят хората. Бас държа, че нямат и 5G да ги облъчва денонощно.

14

Анонимен

преди 2 години

Имаше такива и едно време в България!

13

фермер

преди 2 години

Та то извършели се Декомунизация и Лустрация и всички без работа, на Соц грижи. Държавата бе с "девет милиона ченгета как се пее в една песен . То затова свестните отидоха на Запад , които разчитаха на продукта ,които могат да дадат. Както каза Б. Б. тук остана *** а. И МВн.Р се видео в чудо 1990г. Остави СТАРИЯ Сталински Закон от 1950 г. Българите без статут извън България. Винаги да се пита Москва по Външната Политика.