13

toti

преди 2 години

Ние 12 год чакахме сега 12мес ще ревете и плачете за влас,но на куко лято....дока не се наакате в парламента от седене ,без комисиони

12

анонимен

преди 2 години

Този Събрутев да каже кога ще спрат да правят анализи на анализи и ще започнат да вършат някаква смислена работа? Че търпението ни се изчерпва.

11

Герберастите

преди 2 години

заедно с ортаците си от ДПС ореваха света за някакви си 2м. управление на редовното правителство. Реално те се разпореждаха с държавата до Май 2021г. Не може след като за 12г постиженията ти са "най-бедната държава в ЕС", "най-корумпираната държава в ЕС", да си на челните места по смъртност, и на последните по липса на прозрачност в правосъдието и свободата на словото, троловете ти да повтарят френетично като мантра опорките-лъжи на ПР Севи Бойко. Това само издава, че сте захапали кокала до кръв

10

ха ха

преди 2 години

Поредният мо.шен.ик . Вече 10 месеца ги слушаме тези лъжи . Къде са парите ? Заеми и кражби , държавата потъва .

9

Зозо

преди 2 години

Хахахааа в момента Кирю при Цв. Ризова :)))))) Лъже и маже.

8

данчо

преди 2 години

Конфискувайте чекмеджетата на Боко Тиквата.За 30 години от българската престъпна олигархия бяха откраднати милиарди.Съд,конфискация и затвор.Това е пътя за България.

7

Зозо

преди 2 години

Абе Кирю колко пъти ходи в Брюксел? Все с празен джоб се връща. Днес Асан в САЩ отищъл, и от там с празна торба ще го изпратят. ЕС и САЩ пари на комунисти не дават.

6

Зозо

преди 2 години

Абе вдигнете ли битовия ток си тъпчете гърбовете със слама, че много бой ви чака. Никой не ви вярва на празните приказки.

5

Тия

преди 2 години

Са по лоши. Дойдоха за да крадът, сега си подготвят порцийте. По нищо не се различават от тия преди 30 год. Кой създаде мафията? Кой създаде мутрите? Сега са във властта и говорят за промяна. Ние сме кофти материал. Съжалявам!

4

Анонимен

преди 2 години

Другарят Сабрутев се е объркал. Искал е да каже без инфлация нищо не може да се промени. Инфлацията си е добро нещо за държавата - по-високи цени, повече пари в хазната. Не инвестиции, а инфлация

3

Калеко Алеко

преди 2 години

За какви инвестиции иде реч бре другаре и другарки, в България всички инфраструктурни проекти са блокирани от 1 год. насам, бизнесът умира натоварен с цените на тока, бензина и газта, Фонда за възстановяване е блокиран напълно от служебният кабинет на Радевата хунта и двете провалени правителства след това, които направиха невъзможно усвояването на тези жизненоважни средства...Вместо това вече са изтеглени 10 милиарда кредит за пенсии, заплати и социални нужди, а държавата е на изкуствено дишане

2

d

преди 2 години

до 1, правят правят, за пръв път имам надежда че има бъдеще в България

1

Анонимен

преди 2 години

Само слушаме колко е крадена България и тея вече са 1 година на власт и продължаваме да го слушаме. Това значи, че нищо не сте направили за да спрете краденето или просто сме сменили крадците с техни хора.