43

До 41

преди 2 години

Тази промяна само потвърждава,че съм прав....

42

Партенката

преди 2 години

е част от сценария за ТСВ, дразнят мечката едни ловци-..

41

Анонимен

преди 2 години

Като имам предвид високия морал на руснаците и създадения прецедент от МОК на следващата олимпиада Русия ще се състезава само с дрогирани деца.

40

Анонимен

преди 2 години

Поправителен: още тази година ISU ще вдигне минималната възраст за участие в турнирите при жените до 16 години, а от догодина - до 17 години. През 2023 г. в турнирите няма да участват жени по-млади от навършени към първи юли 17 години.

39

Анонимен

преди 2 години

"На следващата олимпиада ще има поне две -три малолетни, допингирани състезатели"__ Несведущ необективен, няма да има, защото още тази година ISU ще вдигне възрастта при жените до 16 години, а от догодина - до 17 години.

38

Обективен

преди 2 години

Не коментирам решението,но ще предскажа... На следващата олимпиада ще има поне две -три малолетни, допингирани състезатели . Това решение,може да отвори кутията на Пандора.

37

Крум

преди 2 години

ЗНАЕХ СИ! В тази държава всичко хубаво е свързано с българите!!!Камила Валиева e БЪЛГАРКА, родом от гр.Казан, Волжска България/официално в Империята на Злото я пишат татарка - знаете, с указ на Ленин всички българи са прекръстени на татари/

36

Гоги

преди 2 години

Много злоба, малко факти. А дали това е допинг който има значение в този спорт ?Все пак момичето не вдига щанги или кара колело... Простата истина е че има прекалено много омраза срещу Русия и цялата шайка *** ще изпита оргазъм това дете да бъде изритано от спорта, шадефойде !

35

Крум

преди 2 години

ДА ДРОГИРАТ ДЕЦАТА С ДОПИНГ!Това може да се случи само в ИМПЕРИЯТА НА ЗЛОТО!!!!

34

Анонимен

преди 2 години

"Астматиците" от отбора по биатлон на Норвегия не харесват това...

33

Анонимен

преди 2 години

Все пак Валиева след няколко месеца навършва 16 г.

32

Анонимен

преди 2 години

Все пак трябва да се зачита Международната конвеция за защита на детето!

31

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 28 Викаш, за рускинчето хванато с допинг всичко е наред, а с Байлс, която НИКОГА не е хващана с такъв, да "не говорим" и че била "мутант". Пълната красота на русофилското лицемерие на показ.

30

Анонимен

преди 2 години

До Krom "Малко офтопик, но спомнете си как реагираха руските гимнастички и особено тяхната наставничка на победата на нашите момичета в Токио и отново помислете кого "защитавате"." Тогава такава гнусотия се изля по адрес на нашите момичета а тук четох само как рускините "имали право" да го правят, защото "повече заслужавали". Тогава за пореден път се убедих, че русофилите не са никакви българи.

29

Анонимен

преди 2 години

До Аз "Защо тези лаборатории са винаги в Западноевопейски страни?" Не са. Но има пример защо все по-малко са в страни като Русия.

28

Krom

преди 2 години

Единственото "несломимо" нещо в случая е самоотвержеността и жертвоготовността на българските русофили! В случая, става дума за допинг проба. Ако фигуристката би била представител на която и да е друга нация, щяхте да плюете и ехидничите. Но .. светата майчица Рус? Абсурд. Малко офтопик, но спомнете си как реагираха руските гимнастички и особено тяхната наставничка на победата на нашите момичета в Токио и отново помислете кого "защитавате". Както и да е, я си плюйте на воля!

27

Русия е аут

преди 2 години

Ще има следващо заседание и там и ще и вземат първия медал.

26

Анонимен

преди 2 години

Точно за Байлс не приказвай, човече жалки, защото то е същество-мутант, назобано до козирката. Това се доказа от хакнатите бази данни на УАДА - антидопинговата службица на служа у САЩ, която после мънкаше, че на Байлс й било дадено "медицинско изключение заради хиперактивност" и прочее дрънканици. Двойни стандарти, това е. А рускинчето е вземало не допинг, а едно доста разпространено, безобидно лекарство срещу ангина пекторис - и аз вземах такова преди няколко месеца.

25

Аз

преди 2 години

Защо тези лаборатории са винаги в Западноевопейски страни?

24

tufy

преди 2 години

В крайна сметка това ще е кариера започната със скандал и такава ще си остане завинаги.