29

Срам за БГ

преди 2 години

Чудя се защо му дават форум на този разжалван натовски грантаджия да мъти водите пък и да се представя за експерт. Той знае само да повтаря пропагандните лъжи на задокеанските му началници и долен продажник на националните ни интереси. Неговото място е зад решетките!

28

Анонимен

преди 2 години

сащ или нато подържаха косово че са шиптери русия неможе да подържа донецк че са руснаци не е честно я се крийте в гардероба си и се търсете че сте противни искат да плашят света но те вече го напрвиха бг беше заплашена от сащ че може да падне бомба в козлодуй през времето на югославската воина

27

джо

преди 2 години

Слушах волеизявленията на този Юда, повечето му теории просто издишаха. Като някои от твърденията бяха откровени лъжи. В един от парковете на Донецк е направен импровизиран паметник на децата загинали при обстрели от Украинските въоръжени сили, ако човек има поне капка морал и малко страх от бога по - добре да замълчи.

26

Сус бе

преди 2 години

Тоя фамозен "военен" клин,чепик и колан не е виждал.Както Шарлатанчето беше от помазаните номенклатурчета и с протекции се убута да учи академия "Жуковски" в СССР. И сега тоя мърсолько ... ще ми дава акъл. Сус бе ***.

25

какво се чудим

преди 2 години

Рецептата е : за зло куче е зъл прът - за вълка пушка , за агресора -смърт. Това чака империята на злото с цялата й пиянска агентура .

24

Нов

преди 2 години

Защо училите в Русия, като този Фантомас, стават най-агресивните ястреби срещу Русия-вербуват ги като агенти на САЩ.

23

Той

преди 2 години

Експерта ще приеме ли ракетите в своя двор?

22

Анонимен

преди 2 години

ne che sega DPS ne vi dyrpa iuzdite v celi ragioni neschtastnici

21

Drugarui profesor

преди 2 години

Q kaji ako glasuvat vsichki BG grajdani v Turciq kakvo schte se sluchi v Bulgaristan q kaji

20

Анонимен

преди 2 години

България щяла да използва всички концептуални, и доктринални документи?! Че България Няма собствени Концепция и Доктрина. Ако използва концептуални, и доктринални документи, то те ще са документи, базирани и обслужващи чужди Концепции и Доктрини.

19

Анонимен

преди 2 години

Сащ напъват с всички сили да принудят Русия и Европа да влезнат във война, а те да жънат покрай тях. Но няма да стане, Нато е пред разпад и вече това се вижда все по ясно. А България с 3 мата ни войника къде я слагат не знам, ама става смешно вече.

18

Назарбев

преди 2 години

До ситуацията на Украйна ,можеше да се изслуша коментара на Тагарев .Но след като заяви за ,,имперските авторитарни " намерения на Путин се усра тотално .И кви са тези глупости че украинците живеели по добре ? Този чува ли се Ко говори ? Тагарев стягай дисагите и марш в Донбас да пазиш Украйна

17

ИГРИТЕ НА ГЛАДА

преди 2 години

капитолия организира военно предсталение, но руския участник май не иска да участва....а тези дето дават терена се усетиха какво ще ги чака. Игрите май ще се преместят на плей -граунд Тайван!

16

Анонимен

преди 2 години

Нека да заложим, че Русия нямя дя зяпачне война. Ако спечеля излизаме от НАТО.

15

Анонимен

преди 2 години

НЯМА ДА СА ПЛАШИТИ . От 15 години евроатлантизъм с ценности сме намалели с над един милион човека . Още два милиона са емигранти . С тия темпове на самоубийство в името на ,,членство,, за кво им е на руснаците да ни нападат. До няколко десетилетия ще остане само територията и руснаците ще си я вземат без бой . Няма да има кой да воюва.

14

Откакто

преди 2 години

Байдън започна да стреля и убива американски граждани в Белия дом предсказахме, че той ще направи всичко да изнесе гражданската си война извън страната и то вероятно в Украйна.

13

Щирлиц

преди 2 години

Мъртвородени са напъните на запада да предизвика война между Русия и Украйна.Мъртвородени са всякакви пребоядисани ДС другари от всякакъв калибър,ръсещи всякакви недомислици,стига да са в крак демонокрацията.

12

i'm

преди 2 години

Конфликта не е заради парче земя от което Русия наистина не се нуждае. Пробламът е в идеята на НАТО са "стъпи" в Украйна. Русия не иска това и няма да го позволи с всички средства. А Донецк и Луганск евентуалано ще са просто повода за война. Реално Русия изобщо няма зор да завзема нови територии. Нито им трябват, нито има смисъл от тях. Залога е в много по-голям мащаб и с големи последствия за вбъдеще.

11

Анонимен

преди 2 години

За бугарско по две ракети Сатана и Топол и отива на кино от 5 до 4. Защото си нарязахте ракетите по нареждане на краварите и брюксел. Унищожихте си армията разоръжихте я и се осланяте на Евреина Со.пол да ви докара Нато да ви пази. Русия за трети път ще ви освобождава не ви ли е срам бе племето. 3 века Византиици 5 века Османци 40 години монархия. 45 години селянина с каскета а сега 30 години еврог.ейци и кравари. Кога сте имали държава бе че нещо не я виждам.

10

Анонимен

преди 2 години

По новините казаха ,че ако Русия Не нападне Украйна ,Байдън ще наложи санкции на Путин.То къде стигнаха евроджендърите .Зеленски се дърпа ама Вашингтон вика няма мърдане трябва да има война ................В две изречения събрах цялата истина която всеки трябва да прозре