34

БАЙ СТАВРИ

преди 2 години

Кажете нещо за тиквата що си трайкате колко пари откраднаха от спорта а засрамете се легайте и се завивайте

33

СТРАНДЖАТА

преди 2 години

АБЕ ТУК ПРОСЯЦИТЕ ОТ ГЕРЕНА ВИЯТ КАТО ЛИНЕЙКИ И НЕ МОГА ДА РАЗБЕРА ЗАЩО ЗАЩИТАВАТ КРАДЦИТЕ НА ДЪРЖАВАТА

32

ЧИЧИ

преди 2 години

ЗАТВОР ЗА ШАЙКАТА НА СУДЖУЦИТЕ ОГРАБИЛА ДЪРЖАВАТА ПРЕЗ ПОСЛЕДНИТЕ 12 ГОДИНИ ЗАТВОООООООООР

31

съвет

преди 2 години

василев , питай рашкОФ ,той па може да е ходил до пазара и от там да има сигнали .

30

Анонимен

преди 2 години

Дай и ти списък бе чорбар!

29

По добре

преди 2 години

Изпълнителната власт да пострада, отколкото и без това сериозно разклатеното ни демокрация.

28

Анонимен

преди 2 години

До 18 Знаеш ли, че всички прекратил активна спортна дейност имат наднормено тегло? Няма нужда от примери, информация в Гугал/ като премиерно

27

Анонимен

преди 2 години

Много големи капацитети тук, аре баста. Само във футбола като бръкнеш, ще се разсърди на л... на, вие какво искате да си държиме мутрите и да им ръкопляскаме.

26

Аз промяната

преди 2 години

Оставка Подмяната Назначени с венецуелските машини И аз имам съмнения за сбиротакът назначен че НЕ ставате Вън ЖАДНИ ЗА ВЛАСТ ОСТАВКА

25

У бре

преди 2 години

Време е да спрете с тези "имаме съмнения"! Излез и кажи - Имаме доказателства,ето ги!Така се прави,а не - Гугъл така показва..

24

Анонимен

преди 2 години

Спомням си как, черномургавият мазен и зализан министър, арогантно натири гордоста на нашата художествена гимнастика Илияна Раева и колко лицемерно я прегърна след това.

23

Най -после

преди 2 години

Радост за чорбарчетата!На власт ,са!Сега ако не изчегъртват всичко живо ,няма кога!Сега им е време,като 1948 г.Ако не станат шампиони,Стойча и министеро са виновни!

22

Анонимен

преди 2 години

И аз имам съмнения за злоупотреби във всички сектори от сега управляващите, както и в техните намерения. При това не съм сам, като мене се съмняват все повече хора.

21

Lina

преди 2 години

Случайно попаднах на интервю на това гелосано момче - знам, че от партията на мама Славка, но ми направи впечатление изключително леглото му държане , вярно е , че лора крумова си е мисирка, но пък той ми напомни на наглото петре - плагиатски. Като не му се дава интервю - да не дава, или за най - сигурно в кабеларката на полето. Никакво възпитание.

20

captain Close

преди 2 години

лице на новата корупция,мазен и нагъл,абе КЛАСИК!

19

До Номер2

преди 2 години

По какво се различава Васикев от КраДлев ли? Ми по това, че Василев не е във формата на бизон за кисело зеле.

18

Анонимен

преди 2 години

Ако не друго, на този поне му отива на външния вид да е министър на спорта. Красенчо имаше много нездравословен вид, приличаше на човек, който никога не е влизал в спортна зала.

17

Номер2

преди 2 години

Докога това същество ще е министър? По какво се различава от герберопитеците?

16

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 16Е по-добре от да гледам тулупа от герб да ми казва как българите са *** и сме се разбирали с него защото той бил *** и ние сме прости?!?!?!? Който нарича народа си ***, заслужава затвор. Народа го избра и като нямаше респект към него - народът го свали! Много сме, силни сме!

15

Анонимен

преди 2 години

Ден 565 от пропагандата на промяната. Днес гост в бнт бе Лорер, Радостин Василев по нова, новия шеф на КЕВР по бтв. Утре ще се завъртят Кирчо, Кокорчо и новия шеф на булгаргаз. И мисирките си мълчат, не смеят един кофти въпрос да зададат.