121

Зозо

преди 2 години

Хахахааа, Орбан питал ли е унгарците за това? Май скъпичко ще им излезе. А форумните руснаци вече взеха да се подмокрят :))))))))))))))))))))) Пълен смях :))))))))))))))))))))

120

ЕС

преди 2 години

е като "Титаник" след срещата му с айсберг.Връхтъ на сладоледа е , но безвъзвратно потъва

119

Мдаа

преди 2 години

Жалко нямаме поне един такьв като -орбан

118

ганЮ простака

преди 2 години

се възхищава на глупостта му от външната тоалетна.

117

орбанЪ като радУ

преди 2 години

чорапа се изказва неподготвен....щял да излезе от ЕС.... и ще гоЕбът по улиците като кадафи на другия ден.

116

да-м

преди 2 години

Киро, ето това е премиер на държава! А ти.. ти си ...клоун!

115

не мога да повярвам

преди 2 години

Боже имало и нормални мъже на този свят! Какво ни пречеше Русия? Защо да не търгуваме с нея, когато е на нас БЪЛГАРИТЕ изгодно? Да се жертваме за да угодим на големи държави, с които нямаме нищо общо? Държави на които не им прави впечатление лошото в България, но не искат да празнуваме Коледа, да купуваме евтин газ, да произвеждаме ток от АЕЦ, но пък искат да воюваме с Русия, да развъждаме малцинства, да имамме 32 пола етс. Не на ЕС и НАТО!Да живее Орбан, който мисли за собствената си държава!

114

Анонимен

преди 2 години

Ами да излизат като им се карат Лади и им се гледат телевизори Електрон. Даже и до ден днешен не мога да разбера защо ни приеха в ЕС такива ком*у*ноидни държави, там е за нормални хора, а не за бетонни глави дето в тях само Аврора ехти!

113

Анонимен

преди 2 години

Вие забравихте идеалите за присъединяване към запада от 1990 г. Май искате още 45 г диктатура. Унгария си върви към диктатура

112

.

преди 2 години

Орбан плаши гаргите да не у резнат паричките! Ако искаше да излезе от ЕС досега да го е направил! Унгария не е Великобритания не толкова мощна икономика и не може да си позволи този лукс ,не и на такава цена!

111

Анонимен

преди 2 години

И къде ще идат, в евразийския ли? От 10 години се знае че Орбан е популист, дето лъже и нищо не прави!

110

Ноби

преди 2 години

Унагария, Полша , след това ние

109

Анонимен

преди 2 години

Ми излезте от ЕС и си пожелайте успех като изнасяте стоката си към ЕС. Първи Ауди ще ви напуснат. После незнам.

108

Анонимен

преди 2 години

Е, па то СССР ни събу гащите още реди 70 години ама ви харесваше. Абай ви Тошо пък каза че социализмът дето ни го наложи СССР е дно недоносче. Щото си фалихахме 89та годна ама и това ви харесваше.

107

Анонимен

преди 2 години

Джендарската европейска комисия има среща със сорос всяка седмица. Пита се ЗАЩО? Кое го налага? По чия идея? И са го питали унгарски евродепутати. И отговор няма.

106

НикогаПовечеСДС-Чума

преди 2 години

До къде ни докара само СДС-Шайката и шпионите от Козяка!А простотията и инатът на Бай *** Балкански са пословични. Корабът,наречен ЕС е построен с пробойна и е обречен на потъване още със самото си появяване,но *** ще стои до последно,докато му събуят и гащите,и остане сам по поламарка,а накрая сам,докато другите се спасяват,от инатлък и простотия ще се удави .АнатемаНаСДС-Шаййаджиите!

105

до 130

преди 2 години

Не вярвам да говори сериозно Орбан. Унгарците имат полза от ЕС и финансова и всякаква. Познавам ги добре - и през ум не ич минава. *** дет се вика - не се знае. Миналата сдмица Орбан ходи при Путин и си осребри лоялността с милиард евро.

104

Анонимен

преди 2 години

Тоя слуга на Путин, пак прави услуги на диктатора. Дипломация с изнудване.

103

Анонимен

преди 2 години

Не са глупости. Полша да не би да за пари да цака ЕС като забрани брюкселските тъпанарри да раздават правосъдие и джендарии?

102

Ес

преди 2 години

Ако беше хубав - новият ссср нямаше англичаните да напуснатНадали са бальци явно унгария и словакия са следващите