76

Диана

преди 2 години

Кризата с тока не е само в ЕС! Великобритания е извън ЕС, но също е в криза с тока - токът им поскъпва близо 50%...Това ме навежда на мисълта, че става въпрос за някаква интрига с тока, независима от ЕС както ни обясняваха до сега, че било имало решение на ЕС за поскъпването на тока. А Англия какво търси в този кюп? У нас версиите се смениха 100 пъти - при Бойко няма проблем, после има проблем, но ще има мораториум и после ще поскъпне, сега няма да поскъпне... "Има нещо гнило в Дания", значи..

75

Верваме

преди 2 години

както на царчето му повервахме

74

Анонимен

преди 2 години

е то всичко в храните поскъпна хляб 600 г 2 лв .....

73

Анонимен

преди 2 години

Още един позиналец с дрезгав поглед.

72

Анонимен

преди 2 години

LAJEC

71

Алооо

преди 2 години

Да бе вервам ти, как викахме на царя. Теленор вече си вдигна таксите, вярно само с 2 лв.,ама ако има 2 милиона абоната по 2 лв., може да си направите сметката. Хляба е 2лв, млякото е 2,50 л , кашкавала хубавия е 25 лв , сиренето е 15 лв за кг ??? Заплатите заковани и мизерни... Няма да изкарат тия до април така ми се струва. 32 години разруха и кражба до това води, а тия са тотално некадърни. Всеки ден кирчо и компания се дънят.

70

няма логика

преди 2 години

Ток и парно - 5 лв, а хляба 10 лв.

69

дърт

преди 2 години

Разбира се, че няма да поскъпнат, само ще им се вдигнат цените.

68

Анонимен

преди 2 години

Промяната ми идва твьрде много напоследьк

67

?!?

преди 2 години

Обеща, че цената на тока ще е справедлива. Не, че няма да поскъпне, това го предположи. Това значи, че ще поскъпне. А нас ще ни обеждават, как всичко е наред и това е справедливата цена. Жалки се и прозират оставка

66

SS

преди 2 години

А дано ,ама надали !

65

пасарела

преди 2 години

Само да не си като Йотова към льотчика , че ни станахте много !!

64

Наблюдател

преди 2 години

Абе,докато не фалирате,ЕРП-тата,няма да мирнете!Добре,че денят нараства !Няма ,по голямата глупост ,от упоритата наглост

63

Анонимен

преди 2 години

Вече и тролята не знаят какви глупости да пишат,за ужас на изперкалите от злоба герберасти.

62

Кънев

преди 2 години

Абе този,изглежда не си в течение,че този ' аспирин " вече го пием ?! Отвири "Сезам " за някое по-отговорно и удовлетворяващо народа " лекарство "! Много е жалко,че все НЕ ЗНАЕЩИ И НЕ МОЖЕЩИ хора ни уверяват всекидневмо как те правели всичко,ама видите ли ,имало един Бойко Борисов,който си " занесъл електриката" в къщи ... едва ли не...Слез те най-сетне на Земята !!!

61

Даскал Кольо

преди 2 години

Сега гледам Станислав Тодоров в БТВ "120 минути". Водещият два пъти го пита " Ще се вдигнат ли цените на тока за битовите потребители, след падане на мораториума". И двата пъти Тодоров увърта, шикалкави и не казва нищо конкретно. Не вярвам на такива хора.

60

Анонимен

преди 2 години

Тва го знаем . Софийското парно пак ще го платят бедните докато софиянци дават няколко имота под наем . Тва са те ,,човешките права,, в ЕС . Бедните да плащат парното на арендаторите . И къде са НПО тата ??? А и техните шефове дават апартаменти в София под наем . Честито членство с ценности и права . И да платите тока за копачките на биткойни на Прокопиев . Имате право да му платите . Нали сте ,,членове,, Радвайте се на новопридобитите ,,права,,

59

Анонимен

преди 2 години

Пробвайте още едно поскъпване то раята ще го понесат още може

58

Анонимен

преди 2 години

Имало много централи на въглища ааа ми нали щяха да ги затварят замърсявали от Европа санкций на тия нищо не им вярвам

57

кУролация

преди 2 години

няма силен мотив цените д се увеличат , но мотива го има :) много сте прозрачни бе , опитвате се да лавирате , говорите ни некакви небивалици за надграждане , за по добър живот и кво ли още не , само и само да не ви изритаме - да усетите всенародната любов . истината е че цените скачат на горе , инфлацията изяжда доходите ни , а и ше става по лошо .