115

3та световна

преди 2 години

тези математици томов и витанов са голяма сила..евала..затова ще бъдат изпратени на източния фронт да изчисляват траекторията на руските ракети и съответните математически функции!!!...само че няма да дават акъл от меките кресла на поръчковите тАлевизии а ще бъдат на фронта...нали са матехматици и ще помагат на обществото тогава ще ги видим колко струват математиците алкохолици в лицето на витанов!!!

114

Джендъра - ерген

преди 2 години

За всички болни с нелечими болести и страдания или на смъртно легло,да се опитат да се обърнат към Бога за помощ с молитвеник в ръка и икона,а за ковида - една лъжичка хлебна сода в чаша с вода,разбъркваме и пием без утайката,не е важна отровата,а дозата която взимаш ! Господ да бъде с вас ! Амин!

113

Анонимен

преди 2 години

Педофилите като Камелия Цветанова също ще умрат от ковид-19! Гаранция ви давам

112

Анонимен

преди 2 години

Колко от починалите са умрели на болничните стълби?

111

Анонимен

преди 2 години

Едно не е ясно, кому и защо е нужна тая стъкмистика, каквато и да е тя. Освен насаждане на страх и паника. Но казано накратко, преместил съм си го фара от другата страна на борда.

110

Анонимен

преди 2 години

Урките до обяд пишат за вируса, след обяд за Украйна. Смешковциии....И така всеки ден. Но б.алъците отдавна свършиха. И едното и другото са кьорфишеци.

109

Анонимен

преди 2 години

Ковид пандемия няма.Измама е.Продадоха ви проблем негативно внушават отвсякъде за да ви накарят д авярвате като атакуват мислите ви които са енергия а енаргията се материализира. ВСИЧКО ВЪВ ВСЕЛЕНАТА Е ЕНЕРГИЯ И ДУШАТА Е ЕНЕРГИЯ!Реакция решения ваксини с които ви убиват физически.Печелят и ви контролират създават Нов световен ред.На тях не ум пука завс искат да контролират живота ви.БОГ ВИ ОБИЧА! ЖИВЕЙТЕ В ЛЮБОВ И СМИРЕНИЯ ЗА ДА СТЕ ВИНАГИ ЗДРАВИ.ВИЕ ИЗБИРАТЕ БОГ ДАЖЕ ВИ Е ДАЛ СВОБАДА НА ИЗБОР

108

Факт

преди 2 години

Омикрон е много коварен. В ЮАР пика на заразените с Омикрон беше 9-15 декември 2021, а броят на починалите все още продължава да се увеличава вече два месеца след пика. От 22 средно на ден по време на пика,, до 167 средно на ден за последните седем дни. Това става при младото население на ЮАР.

107

Анонимен

преди 2 години

По важно от тези направени 18796 теста или въобще от всички до сега и след туй колко са платените и неплатените за които може да се изчислят финансовите постъпленията по групите неваксинирани за първи път тествани със следващи втори и т.н. спрямо необходимостта за тестване до среща с вируса по симптоми с повишената температура за преболяване с регистриране за мед. лечение,ваксинирани за първи и т.н. път тествани за първи и т.н. път по брой положителни,отрицателни до среща с вируса за преболяване

106

Анонимен

преди 2 години

Новавакс е ГМО, нищо ново.

105

Факт

преди 2 години

След 27 декември 2021 година има спад на новите случаи, а от три дни има спад и в броя на починалите. Дано да не е временно. Това е на седемдневна база.

104

Анонимен

преди 2 години

Пореден ден с безмислена статистика. Никой вече няма да се върже на мнимата ковид пандемия и на безценната ваксина.

103

Анонимен

преди 2 години

Ваксината на Новавакс по традиционна технология вече е готова за производство. Германците сключват договори за покупка, ама има много желаещи- няма да стигне за всички

102

Анонимен

преди 2 години

Ще му дам на Про100. Киро 75лв.и няма да се бода. То толкова ни струва животът според него. А, тези дето го избраха трябва всичките да се ваксинират и да го преболедувал кат него.

101

Анонимен

преди 2 години

Има си *** на които се плаща за да правят интриги и разединение. Действа се на принципа разделяй и владей. Целта е нормалните хора да се отекчат, да спрат да пишат и споделят мнението си. Видя агентурата, че сме много задружни и пусна интригантите.

100

Анонимен

преди 2 години

Българският народ става все по-малък и все попрост. На един огън се пекат, а все по-разединени стават. Един по един, до един - нищо ново под слънцето.

99

Анонимен

преди 2 години

Ехооо тук съм, няма да се бода.

98

Анонимен

преди 2 години

Вървим към подобрение. В понеделник бяха 8000, днес 3625. Браво.

97

555

преди 2 години

Най-доброто нещо което може да направите във форума, е да бъдете толерантни един към друг независимо каква теза защитавате.

96

Попагал Папагалов

преди 2 години

КУ-ку ....