57

Анонимен

преди 2 години

2009-та нищо не направихте когато Русия ни спря газта, после нищо не направихте за зелената сделка и сега другите са виновни. Жалко, че народа не го разбира това. Сегашните проблеми са следствие на минали грешки.

56

%

преди 2 години

На газ не се отопляваме в България само готвим но е с бутилки и е доста примитивно да зареждаш и е на ток. Имаме АЕЦ който произвежда два пъти тока от колкото цялата държава изразходва. Та кое по точно ще ни погуби в този случай? Папките на олигарси те които скубят народа с пъти по скъп ток от изнасят в чужбина ли? Или пак мутрата ви е виновен? На червените престъпници и каскетджии какво друго да обясняват освен идиотщини.

55

шопендар

преди 2 години

ДА СЕ ЧУДИ ЧОВЕК,,,....ЧИРЕН Е НА 25% ПЪЛЕН,А НОВИЯТ ШЕФ ПРОДАВА ЕВТИНИЯТ ГАЗ ЗА ДА ИЗКАРА УЖ НЯКОЙ ЛЕВ ОЩЕ В ПЪРВИТЕ СЕКУНДИ ОТ НАЗНАЧАВАНЕТО СИ,И РАЗБИРА СЕ СЛУЧАЙНО ГО КУПУВА ИЗБРАН КЛИЕНТ-НАШ ЧОВЕК РАЗБИРА СЕ-НИЩО ЧЕ КИРЧО КАЗА ЧЕ НЯМА НАШИ-НЯМА ВАШИ.И ТИЯ НИ ПРАВЯТ НА БУДАЛИ-РЕДНО Е ГЕШЕВ ДА ГИ ВКЛЮЧИ В ОНЯ СПИСЪК,СЛЕД ТАЗИ ПУБЛИКАЦИЯ

54

Герги

преди 2 години

До Анонимен Накрая ще излезе, че американците разпространяват фалшиви новини за предстояща руска инвазия за да се наместят на европейския енергиен пазар.А дубрутру

53

ЯЯЯ

преди 2 години

Срам няма!!!!А същои акъл.Кога стана такъв екперт!!!Заради такива като него и Р.Овч. сме на тоя хал.Къде бяха толкова тодини да направят този интерконектор, ама сега друг е виновен.Точно като началника си!Оня с богатия речник.Аман от гербаджии.Имам усещането , че още ни управляват.

52

Буда

преди 2 години

До 78. Накрая винаги е добре, когато човек се замисли.

51

Климент

преди 2 години

Тоя па откъде го изровиха да го бутат в телевизора?

50

Анонимен

преди 2 години

Ако имахме още една атомна централа или поне още един работещ реактор към Козлодуй друго щеше да е положението. ----///----- Кое ще му е другото на положението? Токът пак ще си е на пазарна цена.

49

Анонимен

преди 2 години

Ама като кажете "ако Русия ни врътне кранчето". Първо: ако го врътне, ще е само по наша вина. Тя няма никакъв интерес да го врътка и не го е връткала досега -----////------ Връткала го е, ама ти сигурно тогава още си бозал, През 2009 г.

48

Анонимен

преди 2 години

Накрая ще излезе, че американците разпространяват фалшиви новини за предстояща руска инвазия за да се наместят на европейския енергиен пазар.

47

Бай Тодор

преди 2 години

Интерконекторът зависи и от другата страна която го строи-Гърция.

46

Анонимен

преди 2 години

...май на гербаджийс...ките к..радци им врътнаха кранчето и реват на умряло...този крад..лю делянчо се загрижил за хората, пфу

45

Анонимен

преди 2 години

славуца организирайте се там за вот на недоверие на ПП че съвсем ще ни окрадат ПП , ти най много си виновен , че и в коалиция влезе

44

Хюстън

преди 2 години

Нали американците са велики и ненадминати те ще ви помогнат

43

Анонимен

преди 2 години

за едно е прав , защо са засекретили правителството първите продажби на газ от Булгаргаз ППтата

42

Анонимен

преди 2 години

Ама като кажете "ако Русия ни врътне кранчето". Първо: ако го врътне, ще е само по наша вина. Тя няма никакъв интерес да го врътка и не го е връткала досега. И второ: защо се плашите само от руското кранче? САЩ не врътнаха ли своето на Европа, когато газът в Азия поскъпна и корабите им заминаха натам?

41

Анонимен

преди 2 години

защо американците купуват руска газ , а не дават северен поток питане в европейския парламент

40

1

преди 2 години

делянчо,защо нямаме интеркоректор,нали вожда ти,всеки ден режеше лентата на някой друг интеркоректор,и сега изведнъж нямаме интеркоректори,вината е изцяло ваша,поне не проявявайте наглостта да коментирате за интеркоректори.

39

Анонимен

преди 2 години

Най-смешното е , че Делянчо си няма хал хабер от енергетика, но понеже го спуснаха за министър на енергетиката сега говори и го цитират като голЕм експерт за който няма тайни в отрасъла.

38

Анонимен

преди 2 години

Ако имахме още една атомна централа или поне още един работещ реактор към Козлодуй друго щеше да е положението. Кога ще се научим първо да си гледаме националния интерес и после интереса на другите? Другите винаги ще искат да сме зависими. Както запада, така и изтока. Ние трябва да си гарантираме нашата независимост. Дано сега им дойде акъла в главите на всички, както на червени, така и на сини, че и на бембените.