199

Анонимен

преди 2 години

Ало Министъра в место да се занимаваш с политически противници вземи оправи простотиите на подчинените си! Това е пълна глупост за подобен път. Сигурно има поне 5 начина да се следят нелегалните емигранти без да се пречи на трафика и хората.

198

милициунер

преди 2 години

Ами и ние трябва да папкаме.

197

АПИ

преди 2 години

Знакът е с правописна грешка, вместо 40, пише 10. Извиняваме се за евентуалното неудобство.

196

Ха ха ха ха

преди 2 години

Това при ГЕРБ нямаше как да стане.Смешници.

195

Интересно,

преди 2 години

аз ако бутам колата,ще мина по-бързо;)Дали могат да ме глобят за това?

194

Анонимен

преди 2 години

Няма да запълнят някоя дупка ами гледайте какво глупости мислят.

193

Анонимен

преди 2 години

в АПИ с това ли се занимават? А нещо да кажат по въпроса за пътната безопастност например? А това, мантинелите и маркировката из страната са покрити с 2 пръста кир и пясък и не се вижда нито едно котешко око по тях нощно време и се кара все едно си черна дупка? Следващата трагедия на пътя ли чакат?

192

Анонимен

преди 2 години

Пара им трябва

191

глас от тъдява

преди 2 години

такива знаци съм виждал , когато заградят пътя заради някаква акция и на 20 метра стои един с автомата , а другия с шиповете . но тези че и радар сложили...

190

Анонимен

преди 2 години

Човекът с глобата се оправдава интересно , типично по балкански - Не видял знака , защото бил укрепен с камъни Не виждам връзката - камъните са долу а знакът е високо ... Винаги търсим вината в другите и никога в себе си

189

Анонимен

преди 2 години

ако кажа на някой колега-англичанин, че в България има ограничение 6 мили/час на международен път, дали няма да продължат да ни мислят за аборигени??? карам камион в Англия и никога не съм виждал 10 мили ограничение!!! в България се вземат глупави решения от пр0сти хора! тук има населени места с ограничение 20 мили, но има и с 40 мили (64 км/ч).. дори има ограничения от 50 мили (80 км/ч) - всичко зависи от населеното място!

188

Kalin72

преди 2 години

Тая работа с КПП не се прави така, явно някой е гледал, ама не е догледал нужните филми :)На отбивка за КПП се слага този знак, не на главен път.И всички, дето са глобени за превишена скорост, е хубаво да съдят до откат АПИ, КАТ и всички структури, които имат нещо общо със знака и пътя.

187

Анонимен

преди 2 години

продължаваме "промяната"!

186

Косев

преди 2 години

Докога!!! Трябва да има граница на безумието в АПИ и КАТ!!!

185

Втрещен

преди 2 години

Значи, докато не почнат да валят оставки за подобни глупотевини те ще продължават. Какво е това 10 км/ч ?! За 20 шофьорлък подобен знак не съм видял на нито едно място в Европа. Те утре могат да си сложат и ограчинеие 1 км/ч.

184

User

преди 2 години

По този начин полицията воюва срещу народа! Тунеясците не мислят за превенция, за пълнене на джобове и бюджети! Горди са, че са регистрирали много нарушения, а не да ги предотвратят! Плъхове!

183

Моля

преди 2 години

Всички състаени актове да се обжалват в съда заради липсата на 10 км в час на киометражите. Делата се печелят автоматично, а шефът на кат, измислил ограничението да плаща разноските на съда.

182

Анонимен

преди 2 години

Я...за 30 км да ,но за 10 км е не чувано ,такива знаци на във военните поделения знаете защо

181

Къф е тоя бе?

преди 2 години

Кой е този шеф на Пътна полиция? Защо не му кажете името, защо не го питате как се кара с 10 км в час? Дето писа форумец - направо да сложи знак стоп, и който не спре - глоба 1000 лв. И това безумие се търпи от шефовете в МВР и новодъздадената агенция за безопасност на движението. Уникална държава.

180

А стига бе?

преди 2 години

Че то тия с велосипедите с поддържат без проблем едни 40 ... 50 ... км/ч