45

Анонимен

преди 2 години

Браво на г-жа Фандъкова! Стар антифашист е тя.

44

Анонимен

преди 2 години

Бе това приглашение ще има по-скоро обратен ефект.

43

10

преди 2 години

Тук закони няма във държавата затова ще е тека

42

Тодор

преди 2 години

До ЗапознатаКой си ти, или коя си ти, че да казваш какво искаш и какво не искаш? Рабери първо, от кой от всичките 50 пола си. И тогава, разбери, че не ти се иска мнението. Безродниците и българомразците сте гнусна ***!

41

Анонимен

преди 2 години

Тука пълно с български**** Шалом на спамещите

40

Крис Смолян

преди 2 години

Няма никаква връзка между фашистки марш и между Парада на любовта.Фашисткият правилно е забранен ,докато вторият прави хората щастливи.

39

Вижда се

преди 2 години

Явно народният съд не си е свършил работата както трябва. В последните години изпълзяха всякакви про..шляци и роднини на народни убийци и изедници. Трябва по-скоро да има нов Народен съд.

38

(-_-)

преди 2 години

Какви са тия поклони? Какво точно е сторил тоя човек, та да му се кланяте? Що се занимавате с разни пионки - направо се поклонение на чичото с мустачето!

37

Анонимен

преди 2 години

Гей парада и него спираме значи, нали?

36

Така е

преди 2 години

Фандъкова усеща близкия край на кметуванета си и се врътка. А заради такива като луковиците македонците и до сега ни наричат фашисти. Пълно лицемерие. До миналата година разрешаваше да се шляят, сега не.

35

Един Българин пита

преди 2 години

А кога ще забранят комунистическите сборища с чужди знамена, плакати и лозунги на Бузлуджа, язовир Копринка и в Борисовата градина?

34

Калеко Алеко

преди 2 години

Честно казано повече ме притеснява честването на 9-ти септември от "Импексова и СиЕ", русофилското сборище на яз.Копринка където традиционно се гори знамето на ЕС, носенето на китки на паметника на съвеЦката армия и лъскането на шмайзера на Альоша, които са предвестници на комунистическият сталинов режим и най-големият геноцид на българи през 20 век ... да припомним че фашизъм в България не е имало, преди 09.09.1944 г. България не е пращала войници на източния фронт и е спасила евреите си......

33

Анонимен

преди 2 години

Поклон пред генерал Христо ЛУКОВ мир на праха му . България почита българските си герои.. а соро-соидите да ми ядът ла-й-ната

32

Анонимен

преди 2 години

Я, Леша. Привет, братко.

31

Запозната

преди 2 години

Не искаме фашисти по улиците! За това ли се бори г-н Борисов и президента Плевнелиев да заемем достойно место в ЕС и НАТО.

30

Анонимен

преди 2 години

до 25: Защо се почита българският генерал Луков ли? А не ген Вазов. Защото Луков е застрелян от терористи. По тогавашния закон за защита на държавата са си точно такива. Вече е бил пенсионер. Та, така. Има вестници от онези години, започни от 1935г. усети настроенията и духа на онези времена. Виж как са живяли хората, заплатите, цените, настроението. Сега, американците щяха да са далеч зад нас по условия на живот.

29

Леша

преди 2 години

ЕС-Вавилон скоро ще потъне и ще завлече всички фрикери като тази.

28

Анонимен

преди 2 години

Комунистическата ционистка еврейска кува фандъкова крадлата може са си *** !!!! Гей парад начело с рая мъша може ама български марш като ЛУКОВ марш не може . Ай да си ЕБПМ

27

Анонимен

преди 2 години

В Канада изкараха протестиращите от конвоя какви ли не. И тук с Луковмарш изглежда се опитват да демонизират участниците по същия начин.

26

Анонимен

преди 2 години

Ей анонимен само на предателите в парламента им пука какво казват македонските медии.ял съм и съм пил с македонците и не е имало никакво напрежение между насдори мои приятели македонци си казват , почовината сме си българи -половината албанци.