Снимка: БГНЕС

Със заповед на кмета на Столична община Йорданка Фандъкова е прекратено провеждането на Луковмарш, съобщиха от пресцентъра на Столична община.

Въпреки, че траурното шествие в памет на генерал Христо Луков не беше съгласувано от Столична община, директорът на СДВР уведоми кмета, че в района на НДК се събират представители на организатора и техни привърженици с цел провеждане на заявеното мероприятие.

Съгласно издадената заповед провеждането на мероприятието се прекратява, а СДВР трябва да предприемат необходимите действия, съгласно чл. 13, ал. 2 от Закона за събранията, митингите и манифестациите и осигуряване на обществения ред.
 

Коментари Напиши коментар

73

Забранила била

преди 4 месеца

Това да не ти е нивата с компирите, м.а?

72

Гейданка Фелациъкова

преди 4 месеца

Разрешени са само гей проявите, всичко останало ще бъде забранено!

71

данъкоплагдц

преди 4 месеца

Стриктно следи за Луков марш,ама хич не я интересува дали някой мете улиците,а камо ли да ги мие.Оттам са фините прахови частици, а не от колите.Днес се разбра,че в договорите на фирмите е заложено дезинфекция на контейнерите,което се случва чак сега и то само в центъра.Защо бе г-жо досега не се е правила тази процедура щом се е плащало?Нашата улица /общ.Младост/се мете един път в месеца,а я мият два пъти в годината.Звучи ли ви европейско?Фандъкова беше добра,ама да съберем камъни за изпроводяк!