104

Анонимен

преди 2 години

Загрижени са, че хората ще видят, че нищо не се случва и ще кажат и на други и ще им се прецака планът да всяват паника и страх, хахах!

103

Анонимен

преди 2 години

Я...колко са загрижени !сякаш утре ще атакуват ,смешни сте )

102

Някой

преди 2 години

А някой мисли ли за българите в Украйна?!Официална българска позиция йок.

101

FMC

преди 2 години

127, малко ли ми остана? Я пак го напиши. Аз мисля, че на ДЖИНДЪРИТЕ МАЛКО ВИ ОСТАНА...

100

FMC

преди 2 години

Е то в Украйна не живееха ли няколко стотин хиляди българи? Поне за Одеса съм чел , че са над 100 000. де ще ги настаняваме?

99

Оберщурмбанфюрер

преди 2 години

До Хари Селдън --- Чакаме и дано дочакаме краят на капитализЪма. Ей, Хари, да знаеш колко комундялници бачкат в САЩ и правят ноо готини пари, ум ке ти зайде. И те са тук, за да гледат и усещат края на капитализма, а строителите на комунизма потънаха във феодализма и отиват още по назад в епохите.

98

Оберщурмбанфюрер

преди 2 години

До Анонимен 128 --- Путин НЕ иска да напада, но ще инициира фейк укри нападение и ще го припише на хамериканците, но и това и нож с две остриета. Ако нападне пак - уйня *** - неговият бизнес приятелски кръг гори отвсякъде. Спират кранчето за ЕС, ЕС намира начин да се оправи, но "бизнесмените" губят милиарди и нещо се случва с джуджетко, а на него тези работи са му ясни. Ситуацията за Путин е шахматна. Нито напред, нито - назад.

97

Анонимен

преди 2 години

Путин се оака много яко! Хитлер поне въвлече Света във война, тоя, пръ дня без лай но!

96

Анонимен

преди 2 години

Путин го ритнаха от всички посоки, дори и Чайна му показаха че е г-н Никой. Така е, хулигана е наказан от всички пострадали. За руските хорица ми е жал, те не са виновни. Но, те са тези които трябва да го изритат, и скоро ще стане! Лайте, русофили, малко ви остана!

95

Анонимен

преди 2 години

По добре да си живея тук в Киев отколкото да се чудя как да си платя парното тока водата и частните съдебни изпълнители да ми запорират заплатата. Мислите ли че някога ще се върна. Въпреки че роднините ми в БГ казват че вече сте живеели много хубаво всичко било цветя и рози. Да ама като гледам по българската телевизия новините и цените ви на храната тока водата парното и разбирам че тези цветя и рози са с големи бодли. Не мерси тук ми е добре.

94

Анонимен

преди 2 години

Всички посолства си изтеглят хората! Но, иначе, Путин няма да напада! Може би САЩ струпа всички войски на Русия от Далечния Изток на границата с Украйна. Може би САЩ откъсна Крим от Украйна и го даде на Русия, само, и само да създаде напрежение?

93

Вьншната каза

преди 2 години

Имаме желание да приберем нашите сьнародници от украйна - обаче няма желаещи за сега

92

Факт

преди 2 години

Никой не иска да идва тук

91

captain Close

преди 2 години

Брендо ела си на домашно и спокойно!!!

90

Анонимен

преди 2 години

***, защо си мислите че Русия ше бъде смачкана бързо. Вие не разбрахте ли, че ако Путин атакува същото ще направят и китайците с Тайван и тогава става страшно. Молете се да не стигаме до нещо мащабно, защото Русия няма да е сама.

89

putin

преди 2 години

Окачил съм пушката на стената от 2 месеца. Времем е да гръмне. Бягайте, защото ...

88

Хари Селдън

преди 2 години

Безогледна наглост терор нулев морал и зачитане на човешкият живот злоупотреба с ресурси и власт в планетарнен мащаб и въпреки това империята им гние в развала.Японската империя изкара 1703г.Бизантиум част от които бяхме ние в Източно Римската-874г. Римска 844г. Китайската династия Зхоу 790г.Етиопия 666г.Кхмерите 629 години.Всички тези империи са пясък и въпреки технологиите си и САЩ ще станат на прах Каквото и да правят те вече отдавна гният отвътре заради либерал социалистическата идеология.

87

Анонимен

преди 2 години

бягайте по бързо лол

86

Днър-дрън

преди 2 години

До Анонимен 113 Не, истинските българи са на страната на България и не се продават на руснаците, както прави Възраждане

85

Анонимен

преди 2 години

На границата в Беларус е сформиран баталион с наемници участвали в воините преди с ядро "отряда на Кадиров " . Ще има рязане на бандеровски глави . Голям кеф ще бъде !