47

мдаа

преди 2 години

Пропуснали се да пишат и всички украинци да излезат строени без оръжие и с вдигнати ръце и свалени *** до 24 часа.

46

Анонимен

преди 2 години

И ЩЕ ЯДАТ КАРТОФИ ДО 2034г.

45

toti

преди 2 години

Русия никога няма да иде да се моли ,а направо ще даде срок запада да си прибере железата или след тая дата ще са за скрап!!!

44

Анонимен

преди 2 години

До Боби Става въпрос за застраховки на граждански полети.

43

Solar Power

преди 2 години

Изглежда интересно предложение не е лошо , но са забравили да добавят Русия да напусне окупирания Крим :)

42

Анонимен

преди 2 години

Нали искате и от България Румъния Полша и Словакия и Чехия и Занзибар, Гренландия, Могадишу Танганайка да се изтегли Нато. Да ви напишат и нотариален акт. В световен мащаб сте една квартална мутра. Нищо повече. Жалко за обикновеннте руснаци.... горките хора.

41

Анонимен

преди 2 години

Тяхната мама, имперски интереси, като че ли само тези две държави са на тази планета. Другите ни няма, ***

40

Грух

преди 2 години

До 47Ла пай го.

39

Emigrant

преди 2 години

Тези ракети са разработвани 20 години и програмата е за 10 милиарда длара!Само един Ф35 може да поцепи половин Раша и то много прецизно и мощно,без атомната гъба,но с мощността на атомна б,омба с регулируема сила,както отбелязах от 1 до 50клт.Това като награда за Путин ако се осмели да използава искандери с ядрени заряди!Просто империята на злото ще е до там!!Това,че на туй дърто джудже вече не му е мил жевота е друг въпрос!Няма нужда да мр,ът млади руснаци и украинци за кефът на тоз бандит!

38

Emigrant

преди 2 години

Путинофилите много ги разбират ударите?!Той путин е госдаря на света и ще удря а света ще мига и ще вика,бий,че ми е кеф?!Т,ъпанарите не сте наясно с мноого от последните достижения на американската армия,само един Ф35 въоръжен с 10 ракети по 50 килотона с избирателен заряд от един до петдесет килотона,който се управлява и на място в самолета и по време на полета на ракетата.Тоест,ще му унищожът бункерът ако ще да е в центъра на Масква само с един заряд и с един килотон!Никакви странични ефекти!

37

няма да е Украйна

преди 2 години

Малко вероятно е да има удар в Украйна, Украйна е само да се вдига шум и да се отвлича вниманието. Един вариант е възстановяване цялостността на Сърбия с връщана на Черна гора, Босна и Херцоговина, и Косово. Друг вариант е нанасяне на удар от Белорусия по натовските бази в Прибалтика, или удар по ракетните бази в Румъния или Полша. Никой не знае къде ще удари Русия, но ударът ще бъде внимателен, точен и много силен.

36

АнонимеН

преди 2 години

ВЪВ МИГА В КОЙТО ИМА ВОЙНА ФАЩ И ПУТЛЕРОКОМУНДЕЛИСТАН , ТОВА ЩЕ Е КРАЯ НА ПУТЛЕРОДЕБИЛА ЗАЩОТО ЩЕ ГО ЗАСТРЕЛЯТ В ГЛАВАТА ТОЧНО НЕГОВОТО ОБКРЪЖЕНИЕ КОЕТО ГО Е ГРИЖА ПРЕДИ ВСИЧКО ЗА ЖИВОТА ИМ ТЕ СА БЕЗБОЖНИ КОМУНИСТИ! ТЪЙ, ЧЕ ФАЛШИВИЯ ПУТИН НЯМА ДА ЖИВЕЕ ДЪЛГО ПРИ ВОЙНА ФАЩ И КОМУНДЕЛОПУТЕНОСТАН!

35

Emigrant

преди 2 години

Вълкът раздава съвети как агнето да бъде изведено на чист въздух от кошарата,овчарските кучета да бъдат вързани и да им се запушат устата да не плашат с лаят си вълците,а самите вълци да бъдат допуснати да се порадват невинно на злобното агне,което съска и ритка с опасни копитца и рискува да им изцапа нечистата рунтава козина и да нарани достолепната им хищническа гордост!Но се намерил един Овчар,на който не му пукало от мнението на вълците,а ги подкарал с дебелата гега,а накрая им одрал кожите!

34

ми то

преди 2 години

Ми то те такова онакова ми Русия нападнала Крим. Е, и? Ами то те такова ми НАТО защо не можа защити Крим. Ми то НАТО защо не освободи Крим от руската агресия вече осем години само вряка и кряка НАТО.

33

АнонимеН

преди 2 години

КОЛКОТО ПОВЕЧЕ ПУТИНОФИЛИ УМРАТ ТОЛКОВА ПО-ДОБРЕ ЗА ЦЕЛИЯ СВЯТ! ОТ ПУТИНОФИЛИТЕ НЯМА НИКАКВА ПОЛЗА ТЕ СА ЧИСТО ЗЛО!

32

Анонимен

преди 2 години

Русия е готова за военен отговор на НАТО. Да ги видим натовците сега!

31

Анонимен

преди 2 години

Трета световна война не може да има, защото САЩ не са готови. При трета световна война Русия ще понесе тежки поражения, а САЩ и някои европейски страни ще бъдат унищожени из коредн за столетия напред.

30

АнонимеН

преди 2 години

:D ГОЛЯМА СМЕШКА :D ТОЧНО ОБРАТНОТО Е!!! КОГАТО СЕ СПРЕ ДА СЕ ДАВА ОРЪЖИЕ НА УКРАЙНА , ТОГАВА ФАЛШИВИЯ ПУТИН ЩЕ Я НАПАДНЕ ОЩЕ ПОВЕЧЕ!!! КОЛКОТО ПОВЕЧЕ ОРЪЖИЕ СЕ ДАДЕ НА УКРАЙНА ТОЛКОВА ПО-СЛАБ ЩЕ СТАВА РЕЖИМА НА ФАЛШИВИЯ ПУТИН , ЗАЩОТО ЩЕ ИЗМРАТ ПОВЕЧЕ ПУТИНОФИЛИ!!!

29

Анонимен

преди 2 години

Тавариш Путин ще ви оттърве от високите цени от мизерията и от жалкият ви *** животец. Не се ли радвате. Би трябвало да се радвате че няма да се мъчите вечно.

28

До 31

преди 2 години

Не старци бутат Путин,а той самия е болен мозък....