264

Оберщурмбанфюрер

преди 2 години

До Анонимен --- Руснаците одавна са си продали държавата и продължават в същото темпо. Изнасяйки капиталите във вълута е чист акт на неебаване на държавата, а разноските на децата им в чужбина и притежание на имоти от 50 млн. нагоре е друга далавера. Затова Русия е в киреча и НЯМА бъдеще. Путин е престъпник. Престъпници са и бизнесмените от антуража му.

263

Ludoto Lenche

преди 2 години

mashtabni mogat da bata samo glupostite nagovoreni ot Blinken !!!

262

Джони Инглиш

преди 2 години

Този е тотален перко. Ще ни докара 3та световна.

261

Анонимен

преди 2 години

Ако НАТО удари Русия, аз лично ще се присъединя към партизански отряд, а след като войната свърши Белене ще ви се струва пансион след Народен Съд 2.

260

Оо

преди 2 години

Незнам за САЩ, ама съюзниците им ще ядат хурката ако продължават да се кланят на дъртия кукуряк.

259

Ивайло Панов

преди 2 години

Блинкен, на трафик ли блинк-ваш, или на колижън?

258

Анонимен

преди 2 години

До Даскал Кольо: ''Имаше Първа и Втора световни войни. Русия и в двата случая беше на страната на победителите. И в двете войни България беше на страната на победените. Затова и бяха отнети 11000 кв. км. територии. Четете история, преди да пишете глупости!'' Ебайта у даскала смотан. Уволнен си, СЛАБ 2 ! Русия губи Първата. Чети история, преди да пишеш глупости!

257

Анонимен

преди 2 години

А ние бием тревога, че в сащ всеки момент ще избухне цветна революция срещу Бай дън.

256

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 286 - Ще си останеш само с надеждите , защото Руснаците не са толкова прости като теб да си продадат държавата заедни банани ! Всичко това е заради онзи тъпан Горби !Това че ти ще си танцьорка на пилон за забавление на Американските войници , не означава че Руснаците мислят като теб - Всъщност ти изобщо не можеш да мислиш !

255

прясно пресно четем

преди 2 години

Днес 8 феврари бойна подводница с ядрени глави на ВМС-САЩ клас Virginia навлезна в руски Териториални води .На нарушителите незабавно бе предадено съобщение на 3 езика съгласно всички световни спогодби и споразумения но те стояха и бавно разгръщаха апаратура и електронно наблюдение в руски териториални води.Съобщението им бе предадено няколко пъти Вы находитесь в территориальных водах Российской федерации. Всплыть немедленно!.Яявно и очевидно е че краварите опитват д аизпепелят света в Яд

254

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 285 Те пък руснаците щото победиха талибаните. Такер е получил доста солидна сума от руското посолство за тези си глупости. САЩ за последно воюваха с талибаните по времето на Буш младши. След това оставиха афганистанската армия да воюва срещу талибаните. Отговаряха на талибаните само когато обстрелваха американските казарми. Пущаха авиацията и изтребваха хората със сандали. Провалът не беше американски а на продажното афганистанско управление начело с Карзай.

253

Анонимен

преди 2 години

Има вероятност да няма мащабен отговор. В руската армия зрее недоволство срещу тая неразбираема война. Населението на Русия отдавна е приспано в дълбок сън и ако дойде някаква промяна там това ще стане от силовиците. Надявам се до 16 февруари силовиците да вкарат Путин за принудително лечение в някоя московска лудница.

252

Совите не са това...

преди 2 години

До Анонимен 255 Попитай аржентинците дали мислят като теб, след британската атака над фолклендските острови, наредена от... жена (Тачър) 1982г.

251

Анонимен

преди 2 години

Този с торбичките под очите на снимката кой беше?

250

Анонимен

преди 2 години

САЩ има интерес от нахлуване в Украйна. Ако Русия не го направи веднага ще й наложат санкции.

249

Анонимен

преди 2 години

До Знайко..... Бе то много работи се говорят, дори и ,че Елвис е жив ама на практика е друго.

248

Анонимен

преди 2 години

А какво става ,когато Русия даде мащабен отговор, на амерканския "мащабен отговор" ?

247

Анонимен

преди 2 години

Ми тея избягаха от Украйна, какъв мащабен отговор ще дават. Сигурно ще ги накажат като талибаните с подаръци оръжие за милиони.

246

Даскал Кольо

преди 2 години

Имаше Първа и Втора световни войни. Русия и в двата случая беше на страната на победителите. И в двете войни България беше на страната на победените. Затова и бяха отнети 11000 кв. км. територии. Четете история, преди да пишете глупости!

245

До Анонимен 234

преди 2 години

До Анонимен Обърнал си учебника по история наобратно.Ако го обърнеш както трябва и прочетеш внимателно,ще разбереш,че Русия има доста победи на бойното поле,включително печели ВСВ.Тогава ще спреш да пишеш нелепици по форумите.