15

рико

преди 2 години

И сега когато общината почне да ремонтира подлезите в София ще трябва да търси авторите на графитите за да им иска разрешение да ги скрият.

14

Що за глупoсти?

преди 2 години

Абе те не са ли му платили един път за стенописът, че ще ги съди? От там нататък тя е собственост на този който е платил за нея и той може да прави с нея каквото иска. То на този принцип и тия дето рисуват сградите с графити могат да съдят държавата, че им ги изтрила. Нещо като придобито авторско право?

13

Анонимен

преди 2 години

Изначално подведен от адвоката си. От тази трънка пари няма да изкара. Най-много да загуби - и пари, и приятели, и работата си.

12

Анонимен

преди 2 години

Всяко нещо си има граница и му е дошъл края. Художника трябва постоянно да показва и нови неща . Така , че това не е икона , че да е непроменена

11

Анонимен

преди 2 години

Или както е казано: Не хвърляйте бисерите на пpaceтaта... Те си искат гладки едноцветни стени хората. В жълтичко. И са доволни от това.

10

опетков

преди 2 години

Поне една снимка на шедьовъра да бяхте качили.

9

Анонимен

преди 2 години

Значи работодателите ще трябва питат работниците си къде, как и въобще дали да продават техни изделия!!!Така е, като тук всеки си мисли че държавното му е бащиния!

8

Анонимен

преди 2 години

ПО "ПРОЕКТ" СЕ КРАДАТ ЕДНИ ПАРИ. НЯКОИ ЩЕ СИ ЗАЩИТАВАТ "ПРОЕКТА".

7

Dd

преди 2 години

Донякъде е прав художника-вложил е труд и усилия,а с лека ръка всичко е заличено,но е трябвало по-рано да се разберат с управата...А ако иска някой да му оцени изкуството,да беше емигрирал.Това е за съжаление България...на никой не му пука за нищо

6

До Анонимен 4

преди 2 години

Те са по хитри от колкото си мислим.В Германия един такъв беше подарил купчина скраб (пардон, произведение на изкуството) на едно кръгово в един град. При ремонт работниците барабар с боклууците изхвърлиха и неговата купчина.Ревеше пред ТиВи-то за неговото дете, но съди държавата за сто бона.

5

Зайо Байо

преди 2 години

На мазилката на кооперацията, някой е нарисувал пиян син кит! Ако реша да освежим боят, трябва ли да го търся тоя художник за съгласие или да ни търси после да ни съди!?

4

Анонимен

преди 2 години

Ако купя картина от художник, тя моя ли е? Ако взема една ножица и я нарежа, той може ли да иска обезщетение? Мисля, случаят е приключен преди да е започнат.

3

Анонимен

преди 2 години

Да бяхте започнали от 3000 лв. да не си губим времето!

2

malart

преди 2 години

Родителите от изкуство не разбират. И на Пикасо да имаше рисунка пак реновацията и проекта щяха да победят с профанщината си

1

ахахах тоя па

преди 2 години

да не са го карали на сила да рисува по стените..... аман от пияници по рисуване