9

Лекар

преди 2 години

Баровец, абе бил съм и на бунгало в Китен, бил съм и на екзотични места. И на двете е готино, зависи как ще си го направиш.

8

Анонимен

преди 2 години

Няма лошо да имаме и такива полети от София, но това което ме интересува днес и никой не казва, защо преди час и нещо ни летяха испански изтребители над главите в София???

7

Алекс

преди 2 години

"България ЕР" няма самолет,който да стигне директно до Мавриций.Най-вероятно полета се изпълнява с AIRBUS 320 и някъде по пътя се каца за презареждане.

6

До Анонимен 1

преди 2 години

Споменават се някакви митични десетки бъглари, но не са забелязани от никого. Явно са излезли през тайника на самолета ил иса ги пускали с парашути.

5

до 4

преди 2 години

БГ хейтърите много добре знаят какво е "сторниран полет". И много добре знаят, че се възмездява за сметка на превозвача със следващ полет. Евентуално с опция за хотел и храна. Като за начало почвай да пиеш хапчета. Ние сме БГ хейтърите и ДА- мразим те! Иванушка... аба?%%$?* ти името.... Ходи у ръша.

4

Анонимен

преди 2 години

А до Скопие кога е другия полет?

3

Баровец

преди 2 години

Бил съм там, бех и на Занзибар... Ама вие събирайте стинки, за да можете да идете на бунгало в Китен лятоска,

2

Анонимен

преди 2 години

Сега ще ни докарат и от Мавриции вирус и ще кажат супер зелен сертификат искаме. А пък ние ще им искаме да ги опънем на задна прашка

1

Анонимен

преди 2 години

Освен пилотите имаше ли някой друг на борда?