44

Анонимен

преди 2 години

До 43, ти понеже лично познаваш всеки който се е върнал нали ?Хайде по леко с определенията, България стана част от ЕС и имаше огромен шанс да се подобри но това не се случи и много от завърналите се лесно ще напуснат пак .

43

от чужбина

преди 2 години

До Анонименнов хоризонт ??? миналата седмица отказаха на сина на един колега да му дадат едно изгодно жилище под наем защото фамилията му завършвала на -ич....той е сърбин ! я дай статистика колко процента от младите швйцарци емигрират за да търсят нови хоризонти ?? а със промените в съда и прокуратурата трябва да се постигне достатъчно добра справедливост....каквато има там където сме избягали

42

МАФИЯТА

преди 2 години

Гешев Аз обичам да се правим на л.уд, ама вие, г-н премиер, се правите много успешно. Не, бе, викам, брат ми пр.ост съм и ми е лесно. То е кофти да си сложен: Борисов

41

Анонимен

преди 2 години

В "Панорама" правосъдната министърка подчерта, че със смяната на Гешев, ще спре младите да напускат България. Успешните млади българи и сега са на запад, върнаха се само некадърните, или провалилите се. Вечният стремеж на хората, да пътуват, да търсят нови хоризонти, да учат и се реализират навън, госпожа министърката не може да спре. Дори берачите на ягоди, които я избраха, ще продължават да отиват на берекет. Евтин популизъм на една случайна особа, във власта.

40

Анонимен

преди 2 години

Колкото и грешни пари, които ще трябва, ние да връщаме, да хвърля Лорел, инвестиции няма да дойдат в страна, където се прави закон за персонална смяна на главния прокурор и се променя конституцията, за да е удобна на едно правителство.

39

Анонимен

преди 2 години

38 Това решение на Лорер е, да се хвърлят пари в нещо, без да се знае точно в какво, по комунистически. Сиреч, яма с пари, от която да се краде безконтролно. Да, отчетите и докладите ще са топ, но дали ще отговарят на истината. Не.

38

Читател

преди 2 години

Този "фактор",за един месец,може да се завърти два пъти на 180 градуса.Пренебрегнат,изолиран от днешните управляващи,днес той се хвърля на амбразурата,да брани каскета. Защо ли!?

37

Анонимен

преди 2 години

Недоразумението Лорер ще хвърли огромни пари от заеми, в "развитие на икономиката, инвестициите и развитието". Парите са особено чувствителни и не отиват в посткомунистическа страна, където едно правителство, дошло с 25% машинен вот, променя конституцията и прави закон, за персоналната смяна на главния прокурор.

36

Анонимен

преди 2 години

Кой ще инвестира в държава, в която се променя закон и дори основният, конституцията, за да се отстрани един човек, заемащ позицията главен прокурор? Що за политици, журналисти, че и конституционни съдии са това, които подкрепят този недемократичен акт? В КС има хора, като Филип Димитров и др, които се надяват, с обсебването на държавата, в чието коалиционно правителство е РБ, ДБ, да ги върнат на бял кон, на политическата сцена. Уви, лоша новина, от продажбите тъмно сини-леви БСП,не остана много

35

Анонимен

преди 2 години

Прокуратурата да се самосезира относно хонорара на Лена Бориславова от ББР, по един твърде незначителен договор, в размер на 7000 евро.

34

Анонимен

преди 2 години

Защото правосъдната министърка е абсолютно неадекватна, вторачила се в персоната на Гешев, а не в цялостната правосъдна реформа. Къде е работила шефката на кабинета, на Петков, Лена Бориславова? Въпрос към министърката. Не е ли, във адвокатска кантора, издавала паспорти на чужди граждани срещу "инвестиции"? И каква е съдбата на тези инвестиции?

33

Анонимен

преди 2 години

15 , 17 Руските боклуцивъв форума и техните вмирисанислуги у нас, преминаха всякакви граници, в своите съчинения срещу Гешев.Добре, че българите сме европейски народ и не сме толковатъпи, като руснаците, за да вярваме на гнусни лъжи.

32

Анонимен

преди 2 години

А той сам да си я подаде не разбирали че никой не го иска Гешев.

31

Анонимен

преди 2 години

Защото са надменни, алчни, продажни, без никакъв политически опит и култура. Защото управляват заедно с комунистите от БСП /4 политическа сила/и мракобесната ДС. Защото служат на чужди интереси и корпоративни такива. Последните са носители на репресии, уволнения, реваншизъм и отстраняване на лица, които им пречат да крадат и дерибействат.

30

Анонимен

преди 2 години

Коя е най -новата приказка за деца. ?

29

Анонимен

преди 2 години

Герджика е един от *** довели на страната фиктивни правителства . Трябва него буквално да го изгонят от страната.

28

Гешев е Позор

преди 2 години

Прокуратурата е произлязла от Инквизицията,явно Гешев буквално възприема историята и я пренася в съвремието!

27

Умрех от смех

преди 2 години

Да си представим главен прокурор Тошко Йорданов! О миг,поспри! И по-добре, заспи!!!

26

Родата на Гешев

преди 2 години

Роднина на Иван Гешев -Дончо58 г(бивш антитерорист) се е вживял в ролята на воайор пуска СРС-та за да се гаври с Перничани ,от къде има тази техника не става ясно!

25

Анонимен

преди 2 години

Много просто е Герджиков. Защото всеки кандидат мераклия за кокълът говори неща който евентуалните негови избиратели искат да чуят къде тук е нещото върху което си струва човек да се замисли???