162

Анонимен

преди 2 години

Тази е обект на мокрите сънища на ваксърите.

161

Анонимен

преди 2 години

До До 167 На този ако му кажат, че западняците скачат от 8-ия етаж, и той ще скочи. Не обяснявай на промити мозъци.

160

toti

преди 2 години

Ами да си вържем заплатите дока още вироса е тука,че после кой ще се сети за вас......

159

Лесно

преди 2 години

Се обвъзахте май с тези "ваксини".

158

Нормален

преди 2 години

Г-жо Радке, не можеш да знаеш, защото не можеш да мислиш, защото си се венчала за властта, защото така искат онези, чиито гуши пълним. Вашата абсурдност стигна до ужасното престъпление да осакатите дори и децата. Западно малоумие, *** поданици на алчни управници, подчинени на масова психоза за невежи народи. Поне в това успяхме да сме на нивото на мислеща и грамотна нация. Благодаря на своя ген, че ме кара да мисля преди да действам.

157

До 167

преди 2 години

Не знам дали някога си излизал от родното си село, но аз от 10на година пребивавам за Запад. Масовият западняк е уфтсъ - без критично мислене и най--вече прекалено зависим към удобствата. Готов е да да се набучи примерно само за да може да ходи пак на концерти. Тук в България познат се набоде само за да може да ходи на мачове. Такива ли хора да са ми мерило? Други се набодоха защото щяха да останат без работа. Ако утре "експерти" ти кажат че 5.5 млрд. души са си сменили резбата, ти ще я смениш?

156

Анонимен

преди 2 години

Радка кога ще влезе в затво за умишлено заразяване на хората със СПИН?

155

Анонимен

преди 2 години

*** ОУУУУУ. НЕАМА ВИРУСЕ МАААА НИ ЯЗЕ НИ МОЙТУ АЙШЕ СМЕ ГИ ВИДВАЛЕ НА Ч!ИС БЪГЪРСКИ ТИ ПРИКАЗВАМ МАААА ОТИ СТЕ ШАШОЕВИ ДА СА ВАНЦИНИРВЪТЕ БЕЕЕ НА МЕНЕ КМЕТУ МИ А КАЗАЛ ДЪ СЪ НА ВАНЦИНИРВЪМ ОТИ А УПАСНУ И ПОСЛЕНКЪ НЕМА А МОА СИ БРА ЖИЛЕЗУ!

154

Анонимен

преди 2 години

Дръж мерките до последно, Радке! Че паднат ли мерките, падаш и ти

153

Анти

преди 2 години

Още ли вервате ваксари , беееее ??

152

Ха!!!!!

преди 2 години

До 168- "5,5 милиарда хипохондрици ли има? Ваксинирахаме се и си живеем живота" ----- Колко "нормално"? Ха-ха-ха- Е, живяхте ли си го живота нормално, след като се снабдихте със заветните серификатчетата и ваучери за храна???? Питай и тия държави дето се наваксаха на 80-90 та и на 100%!!!! Там и по по-големи благини предлагаха на ваксаните, че и сех с мацка по избор? Е и? А това че баламите и наивниците по света са мнозинство се знае отдавна. И вакс-мафията го знае.

151

Анонимен

преди 2 години

5,5 милиарда се ваксинираха, защото разбраха че това е правилният път да излезем от пандемията. Послушаха експертите. Какви хипохондрии и простотии ти са в главата! 5,5 милиарда хипохондрици ли има? Ваксинирахаме се и си живеем живота. Вие сте тези, които се страхувате и за да оправдателна примитивизма си , измисляте несъществуващи опасности , доизмисляте, разпространявате и убивате по този начин тези, които са се вързали.

150

Анонимен

преди 2 години

Радка е права, не може, щото на някои им е кеф и да свалят карантина, сертификати и други мерки. Всичко трябва да се прави според ситуацията, според заразени, оздравени и починали. Статистика! СТАТИСТИКА!

149

До 163

преди 2 години

Поне ползвай думи, чието значение знаеш.Думата "хипохондрик" отговаря много повече на профила на ковид ваксърните: човек живееш постоянно в страх, че е болен или ще се разболее. Точно на хора с такава психика лесно им пробутват абсурдни тези от рода на "нямаш симптоми, нищо не усещаш..ама ние ти казваме че си болен", И точно в психиката не хипоходнрика не остава място за критично мислене, а само и единствено за страх и паника "ох, ами ако се разболея?".

148

До 152

преди 2 години

Твоята теза се осноава на една принципно погрешна и ужасно егоцентрична и абсурдна постройка. Че твоята "истина" е едва ли не обективна и единствена истина, която имаш право да натрапваш на околните. Тезата, че светът се върти около твоите представи за добро и лошо, вредно и полезно, правилно и неправилно. Със същия манталитет Инвкизицията е горила на клада тези, които не вярвали в техния Бог. Така че, ще те цитирам "това казва всичко за теб". Ако и сега не вникнеш за какво ти говоря - жалко.

147

Анонимен

преди 2 години

Никой не е длъжен да се съобразява с агресивните антиваксъри, с тяхната хипохондрия, параноя и скудоумие. Нито пък да им търпи лъжливата пропаганда!

146

Анонимен

преди 2 години

На дъртата някой да и каже, че или ще се отърват от мерките или хората ще се отърват от тях

145

Житейска истина

преди 2 години

Агресивните Ковид ваксъри (нямам предвид тези избрали да си сложат сами ваксина, но без да счиат всички за длъжни да го направят) не се осъзнали едно базов житейски факт - че никой не е длъжен да се съобразява с техните страхове, параноя, хипоходрия и какво ли още не. Претенцията, че могат да изискват, да принуждават някой друг да участва в личния им филм в главата им НЕ е признак на интелект, а точно обратното. Но се обявяват за "по-умни" от неваксинираните, само защото са се наболи. Майтап.

144

Формулировката

преди 2 години

на приемиера то преди време беше ддостатъчно показателна - "Ще премахнем зеленият сертификат, когато се ваксинират хх%". Т.е. ако се набучи съответния процент то брой заразени, боледуващи, умиращи е без значение.Дори не искам да коментирам т.нар. ваксина и какво точно прави в организма ни. Упоритостта и принудата с които се налагат ваксините от правителствата, сама по себе си трябва да е лампичка за всеки мислещ човек, че това НЕ е за негово добро.

143

Анонимен

преди 2 години

Джабааааааа