265

Анонимен

преди 2 години

Милиарди дадени предварително за шепа вече морално остарели изтребители, каквито само Турция има над 100. На малка и бедна държава като нас е необходим модерен комплекс за въздушна защита, нищо повече.

264

FMC

преди 2 години

А да видим, ще сложите ли и такъв филтър.

263

FMC

преди 2 години

Ами щом не се изпълняват договорите - плащат. Така е навсякъде. Ако ние закъснеем с достави за Западна Европа, плащаме неустойки или ако забавим транспорта и го караме да чака, си плащаме за престой :) Тия ще намалят ли цената двойно? Защо дават на други държави тия самолетчета и други нещица като помощи, а на нас ни правят безбожни оферти? И защо ние не си купихме примерно Су-30? И те са за страни като Индия, където се произвеждат нашите ефки.

262

Урсула

преди 2 години

Кеф ти майна,Испания ни пази въздушното ни пространство,хич не ни трябват самолети ,шкембе войвода да иска парите обратно

261

ХаХа

преди 2 години

Няма страшно - ще дойдат изтребителите. Само че тогава ще трябва да ги брандираме с руски знамена.

260

Евроатлантик

преди 2 години

Ей тия комисионни, няма на яжданеиия.

259

Анонимен

преди 2 години

Докато има тарикати, ще има и балъци. Ей затова България е на този хал.

258

Каун Грипенов

преди 2 години

Радев хубаво искаше да купи Грипените и да гушне хубави комисионни. Той е летец и много добре знае каква е разликата между "Трабант" и БМВ- то.

257

Биволъ

преди 2 години

Грипените могат да водят само въздушни битки,а не могат да поразяват наземни цели. Продаваха ги без боеприпаси,които щяха да бъдат предмет на друг договор. Щяхме да ги джиткаме само като плашила.

256

Анонимен

преди 2 години

Тия изтребители докато пристигнат, няма да остане кво да изтребват.

255

чИЧО

преди 2 години

До Анонимен ГРИПЕНА ШВЕДСКИ ОРЪЖИЕТО МУ АМЕРИКАНСКО.,ВСЕ ЕДНО ЛЪКА ОТ ШВЕЦИЯ СТРЕЛИТЕ ОТ САЩ.ПАК ЩЕШЕ ДА СМЕ ПРЕ...НИ.НЯМА ОТЪРВАНЕ ОТ АМЕРИКАНСКАТА ЛАКОМИЯ.

254

ник

преди 2 години

Тате ,обеща да ми купи куче ама друг път.

253

Анонимен

преди 2 години

Радев хубаво искаше да купи грипените хем по евтини,хем вече щеше да ги има,докато сега голям смях,само на картинка!Побърза Борисов и праcето Каракачанов да дадат парите на американците и докато чакаме при не дай си боже война ние оставаме без една опция да се защитаваме.

252

Стою

преди 2 години

Спокойно, има плакати! Ще ни разпечатат допълнителни бройки и ще ги разлепим из цялото министерство и в поделенията! Защото докато дойде време да ни ги доставят може и Щатите да се разпаднат. До 321, ти си един кух, гъбясал *** с еврогейска ориентация! Пълно е с *** като тебе в България, за това сме на това дередже! Как точно те пазят съюзниците с 4 Еврофайтъра, моеш ми обЯсни? Това са испанци, пука им на тях за българското небе. Помнете Кипър! От друг трябва да ни пазят.

251

Жико

преди 2 години

Ша ни ги пазят нови. Бу, ха , ха ....

250

ххх

преди 2 години

Питайте Боко Тиквата ,къде са парите за Ф-16 ??? Купува се оръжие от Европа при доставка ,а не от ФАЩ !!!

249

Анализатор

преди 2 години

В момента България се намира в някакъв вид необявено оръжейно ембарго. От една страна сме в НАТО и нямаме право да купуваме оръжие от Русия и Китай. От друга страна САЩ не разрешава да купуваме модерно оръжие от страните членки на НАТО защото ни управлява червената олигархия на която нямат доверие.Никога не сме били в толкова унизително положение - безпомощни и на.ъзени във всички посоки.

248

Анонимен

преди 2 години

До до 319 Е какъв ти е проблема аз не мога да разбера? Ние сме в НАТО, така че дори да нямаме нито един самолет като Литва и Латвия сме защитени от въздуха от нашите съюзници. Ти мислиш ли че с два Миг29 сме защитени? Единственият вариант в който няма да ни помогнат е ако ние извършим агресия срещу някого, защото НАТО е отбранителен съюз а не като Варшавския договор нападателен съюз с 30 пиляди танка (изключително нападателно оръжие) което СССР използваше главно срещу собствените си съюзници.

247

Анонимен

преди 2 години

"Ами Рундьо да купи Грипените тогава.....ха,ха,хаааааааааа....КЪВ Е ПРОБЛЕМА??!" - Що за нагъл тип трябва да си, за да напишеш такъв коментар?!

246

Ръ

преди 2 години

Е каубой, когато взехте парите не ревахте.