20

Нема бе , Мунчо....

преди 2 години

Ердоган , е казал , че до час ще е у София и ще ни пази от Русия по всички фронтове! Ердо ше има винаги бензин и газ за теб......само че ше требва да те обрежеме от към гушката...!Ще ти помагаме ...!

19

Мунчо

преди 2 години

А бе, Чукчи! Нали руснаците ще ударят първо американските бази и инфраструктурните обекти - Летища - София, Варна, Бургас, Пристанища - Варна и Бургас. Петролни рафинерии- Лукойл - Нефтохим и Петролна база, газопроводите от " Балкански поток" и газохранилището в Чирен. Имали запаси за 90 дни! Айде скрийте се някъде!

18

Анонимен

преди 2 години

Превод - няма да има никакви горива ако нарастне напрежението! Те досега не очакваха покачване на цената на тока и газта, не очакваха инфлацията да премине 4%, не очакваха да има сняг зимата и не очакваха, че на хората ще им писне от коведарските простотии на Киро ***!

17

анонимен

преди 2 години

Идва и пролет и нуждата от енергия ще е много по-малка. За следващата година ще имаме много по-голяма независимост от руска енергия и сме спасени,чрез алтернативен внос и повече ВЕИ-та.

16

Почне ли войната...

преди 2 години

нема да има "3-ти Украински фронт"----ше идва 1-ва Турска армия да си събира вересийте на Балканите , а Кире и Рундьо да търсят о"време вазелин ....че може да се окаже тогава "дефицитка" при толкова комунисти и левичари у нас...!

15

УжасТ

преди 2 години

..нема го вече "3-ти украински фронт" да ни донесе новия 9.09.44г.....лелееее....

14

"войната почвал

преди 2 години

Е ....значи турските войски на НАТО, ще дойдат по-бързо, докато руснаците се бъзикат с Украйна..ха,ха,хаааа....

13

шок и ужастттт

преди 2 години

Преди мислех, че 21век ще е модерен, мирен и ще има технологии да ходим поне до Луната, ако не по-далече, а то само ужасии и психопати решават как да живеем и какво да ни информират..

12

Анонимен

преди 2 години

Войната почва, а след броени дни живите ще завиждат на мъртвите!

11

НАП

преди 2 години

Бензин А-93 беше 90ст през 1988-***. С една заплата 200 литра. Значи сега трябва да 5-6 лева.

10

КУПУВАЙТЕ, КУПУВАЙТЕ

преди 2 години

... ЧЕ РАШКИТЕ ОТ ДРЪНКАНЕ НА ОРЪЖИЕ, ОСТАНАХА БЕЗ ПАРИ ИРУБЛАТА ПАДНА НА 0,20ст...ХАХАХААА..

9

Анонимен

преди 2 години

Абе то недостиг на горива няма да има. Ама бензина ще е се продава на 7-8 лева литъра..Ако искаш купуваш. Затова е по-добре да напълня няколко бидона докато е евтин още.

8

И баба ми знае:

преди 2 години

... Че почне ли някой да ти обяснява нещо, без да си го питал... ЗНАЧИ ИСКА ДА ТЕ ИЗЛЪЖЕ.... ХАХАХААА

7

Анонимен

преди 2 години

Нищо, най-важно е нашите партньор и приятели от ЕС да са доволни. Ако трябва ние направо да се бесим, стига те да ни се радват.

6

Анонимен

преди 2 години

до 6: само почакай! ФЕД и ЕЦБ се готвят да започнат да вдигат ОЛП, борсите ще се сринат, защото отдавна там се продават балонни активи! Храните и тока вече излетяха! До месец барела минава $100! Глад ще има, наивни ko! Точно тогава американските танкове ще се притекат на помощ на марионетните правителства, които ще изпуснат положението.

5

Стойне от Чукурово

преди 2 години

Ако не е руснака,че ни изядът въшките....

4

Анонимен

преди 2 години

Абе аз за всеки случай съм напълнил 2 варела с нафта в гаража.. Ей тъй да има. При война горивата са най-цени.

3

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 2Не е точно революция. Елита обяви война на пролетарията,и той е принуден да отговори,за да се защити.

2

Анонимен

преди 2 години

Украйна и Русия нямат нищо общо! Гледате ли какво става в Канада, Франция... Задава се нова революция на пролетариата, този път на запад. Или си представяте че всички ще се примирят с новите растящи цени и инфлация, огромни цени на ток и бензин? Западният икономически модел е чао, американските войски заемат позиции за да наложат тоталитаризъм по доминионите, точно както СССР навремето в Чехословакия и Унгария. Очакват ни насилие и безредици навсякъде и после - нова финансова система.

1

Анонимен

преди 2 години

От баба знам,че някой обяснява ли ти нещо без да си го питал, обикновено лъже.