119

объркали тубите

преди 2 години

Сигурно складът, от който са взели минералната вода, нелегално продава ракия на едро за разни заведения. Те от своя страна после пълнят оригиналните бутилки и ги пробутват на клиентите си.Объркали са тубите.

118

ескимос

преди 2 години

Алкохол не трябва да се държи в ПВЦ. Който си е взел "водата", веднага трябва да я прехвърли в стъклени шишета.

117

Какво ли

преди 2 години

щеше да бъде,ако в една такава туба имаше "Джак Даниелс"-черен етикет???Ах,че кеф и де тоз късмет???

116

Анонимен

преди 2 години

Като бях студент, Хидрофакултета на Строителния Институт, професорът ни даваше пример как в един винпром, след като измили голям резервоар за вино забравили маркучите потопени в резервоара. След напълването на резервоара с вино от новата реколта, от чешмите на селото потекло вино! Тогава си мислех че това е само трик на професора как да запомним хидравличния ефект "Сифон". Сега си мисля, може и да е истина. Но тогава нямаше интернет. Само "Р.Дело" и "О. Фронт". Остарях, ей!

115

Анонимен

преди 2 години

подобен случай имах през соца с Кока Кола. Купих 2л бутилка с концентрат, вместо редова напитка! Стават грешки в суматохата на кражбите!

114

Анонимен

преди 2 години

До Star - недей ходи да пазаруваш 10л ракия по 0.35лв/л!

113

Ех

преди 2 години

Жалко, че не можем да видим изненадата на тия дето са чакали ракия, а са получили вода. Но поне е здравословно.

112

до 145

преди 2 години

Ти може да не вярваш на новината, но районната прокуратура и Агенцията по безопасност на храните започват проверка, ще се провери пътят на доставката. Знае се вече каква е ракията, не е домошарка, произведена е в завод. Името на ракията започва с буквата "с" и завършва на "а", общо 12 букви. Дългърова не е измислена личност, знае се кои са магазините й - общо два. А дали тя самата си измисля - защо да го прави, по-скоро не иска да прикрива, и тя реагира, вместо да чака клиенти да пуснат сигнал.

111

Анонимен

преди 2 години

Почти повярвах и се разплаках....След това разбрах, че няма как новината да е истинска и тоя път ревах наистина....

110

Щерю

преди 2 години

Пък казват, че уж нямало истинско щастие - ето, има...

109

Анонимен

преди 2 години

Малеее, колко българохейтъри се навъдилинтука!

108

Анонимен

преди 2 години

Охаааааааааа.... Еминпестито!

107

1234

преди 2 години

До 132 - Не е фейкнюз. Собственичката е Дафинка Дългърова, не Дафина, както са я писали. Пишеш в гугъл Дафинка Дългърова и ще разбереш как се казват супермаркетите, които държи. Има два супермаркета в Пловдив, в един и същи квартал - Кючук Париж. Името на супермаркетите се състои от две думи, като първата започва със С, а втората - с Л. Не пиша името, че да не ме изтрият заради "реклама". Има интервю със собственичката в един регионален сайт /в името му присъства "24"/, и там описва случая.

106

Анонимен

преди 2 години

13 лева е килото в хотелие и барове.

105

Митко Павлов

преди 2 години

От статията: "с туби на българска фирма",.... Редно би било да бъде упоменато името на фирмата, ЗАЩОТО:1. Или са избрали изключително агресивна реклама от Маркетинг отдела им...2. Или са превключили в друга бизнес сфера и чак сега поради случайност са разбрали всички от НАП до Агенция Митници,....3. От друга страна е редно само да добавят ОГНЕНА на етикетите...."Огнена вода"

104

Анонимен

преди 2 години

До 137 В склада откъдето им карат водата е станало объркването! 10 бутилки по 10 лева за литър - това е сметката! Остава въпроса : защо ракията е в бутилки за минерална вода в склада за търговия на едро?! И само 10 ли са били бутилките с ракия!

103

ХаХа

преди 2 години

Гениален маркетингов подход, супер евтина мащабна реклама на минерална вода. сега всички в Пловдив ще се юрнат да купуват 10 литрови бутилки вода , с надеждата там да има ракия.

102

Анонимен

преди 2 години

Колко много коментари под статия за нелегална продажба на алкохол. Вярвам, че е случайност...

101

Професор ХВП

преди 2 години

Винаги съм твърдял че Майните са много по-креативни и изобретателни от софиянци. Създателят на тази технология е завършил Пловдивският университет по храните (преди ВИХВП) използва само на него известен серум, чрез който минерал. вода се довежда до ферментация! И резултататът е налице, нулевата серия е вече на пазара. Нека всеки да помисли какви переспективи се откриват пред нашата икономика в световен план. Минерална вода в изобилие, дегустатори достатъчно. И първият българин сНобелова награда!

100

до 134

преди 2 години

То ако ще си правя труда да издирвам детайли по-добре да спра да ви чета неграмотните драcканици а, какво ще кажеш?