120

ufca

преди 2 години

Да отиде тая уфсъа да чете на сайта на здравното министерство на Англия, където се шзбустерясаха 4 пъти за 1 година да види, че - напротив - толкова бичене за толкоз кратко време СЪСИПВА ИМУННАТА СИСТЕМА. Тая уфсъа има ли конкретни данни и статистка да посочи или всичко е за едни 10 кинта на факсан балачок

119

А

преди 2 години

Четейки коментарите неволно стигам до извода за нивото на нашия народ.Едно огромно самочувствие без покритие.Просто дъно под дъното.

118

Анонимен

преди 2 години

Три дози, какво?

117

Дан сан

преди 2 години

На тая дипломата по вирусология сякаш и се е паднала от ТОТО-то. Всеки средно-интелигентен човек знае, че най-силната защита е естественно придобития клетъчен имунитет на нас, които отдавна сме го прекарали и никога няма да се ваксинираме!

116

Анонимен

преди 2 години

Ти коя си, че да отричаш имунната система на човек? 3 ваксини трябвали, а може би 5? Дърта кобра. Не, не ми трябват ваксините ти. Имунната ми система си бачка нормално. Скрий се у мазето.

115

Анонимен

преди 2 години

Как е възможно лекар това да го каже? Тя и един учебник не е прочела. Аре поне се изкъпи, ***.

114

Анонимен

преди 2 години

Гъзло, махай се, ти си вредна.

113

Анонимен

преди 2 години

Тая рошла нормална ли е? Ако нямате високо кръвно, веднага почвайте да блъскате лекарства профилактично. Тая баба първа ще се изправи до стената за разстрел. Как е възможно подобно нещо?

112

Да Шарк

преди 2 години

Умник-о, най-провалените управляващи са младите калинки.-Гърция, Македония, България, Франция, Канада, Украйна, Нова Зеландия и безброй други дето избират лъскави некадърниц-и.

111

4444

преди 2 години

Най добрия имунитет е след юмрука в мутрата ти и пи каене после отгоре ти. ***

110

11

преди 2 години

До мдаа ------ Въпрос на гледна точка е кое е простото и кое умното. Ти си въобразяваш, че си от умното, ама си от простото, само че не знаеш, щот нямаш акъл да го разбереш.

109

Анонимен

преди 2 години

Тая бал докторица след 2 седмици че говори и за четвърта доза )

108

Ибн Ебн Ал Камил

преди 2 години

Три бустера са малко! Аз бия по 3 бустера "Мъдурна" на моите камили и ханъми всяка седмица!

107

Shark

преди 2 години

Този свят ще върви вес по зле, докато не спре да се управлява от старчоци. Преди няколко стотин години на 18 са ставали крале, водили са армии и са управлявали държави, и то много успешно. Сега 70+ управляват по всички нива. Ще ми кажете, че тогава продължителността на живота е била друга. Така е, но физиологията на човека не е друга!

106

ToPhD

преди 2 години

https://youtu.be/Jxki-O1ok8k. Тази дама ли твърдеше, че правят опити с бременни плъхове, за да са спокойни родилките и всичко е точно след ваксинация?!?

105

Анонимен

преди 2 години

Виждам, че bgOnAir са се охарчили доста за камера с широкоъгълен панорамен обектив, за да уловят професорката в кадър.

104

имунитет

преди 2 години

Три дози по сто грама и непрек8алявайте.

103

Най-голямото

преди 2 години

надрусване става с три дози, но ако не са Ви достатъчни може да продължете до 11. И след което ще се извисите или ще пропаднете...Изборът си е Ваш!!!!

102

Док

преди 2 години

Някой да обясни на изветрялата бабичка, че в Румъния, държава със сходни показатели на ваксинация и смъртност управляващите имат намерение съвсем скоро да отменят всички мерки защото файда няма.

101

Анонимен

преди 2 години

Ваксината има едно голямо предимство - сигурен си от какво ще умреш.