25

Анонимен

преди 2 години

Като има бомби, който струват повече от една армия и буквално могат да унищожат държава като нашата, а ти нямаш от тях, много ясно че националната ни сигурност няма как да зависи от нас.

24

Европеец

преди 2 години

фащ вън от Европа!

23

СЛАВА БОГУ

преди 2 години

.... Че националната ни сигурност, не зависи от тия КОМУНИСТИЧЕСКИ МЕКЕРЕТА И ПРЕДАТЕЛИ..... ХАХАХААА.....!СЛАВА НА НАТО, ЕС, И САЩ и БОГ С ТЯХ....!!!!!!!!!

22

Анонимен

преди 2 години

До 37! Върбане ти ли си бе ?

21

Анонимен

преди 2 години

Независимо държави и хора няма,всеки е зависим от всеки.Някои неандерталци като Путин си мислят,че всеки трябва да зависи от Русия,а те да са необвързани и да си прави каквото си поиска.Богатия е зависим от бедния.Когаъо бедния стане богат ,тогава богатия става още по-богати.Това е принципа.На ЕС и НАТО и трябва богата България,а не подчинена на Путин,каквато беше до преди година -две.

20

Анонимен

преди 2 години

Националната сигурност не може и не трябва да зависи само от нас, вписани сме в световното геополитическо пространство и това предполага една колективна сигурност. Това е, на което се полагат основите в момента: европейска сигурност и суверените. Можем само да благодарим на политическото джудже Путин, че помогна за ускоряване на процесите.

19

Анонимен

преди 2 години

Няма как да зависи само от нас,при условие че сме в коалиция с НАТО.Само технократично и автократично общество може да е независимо,но то ще бъде отхвърлено от света.Путин се опитва да направи това с Русия.Но за да продължи това му трябват врагове и войни с по-слаби.Този път няма да му се размине,няма го Тръмп.

18

Анонимен

преди 2 години

В геополитическот опространство на 21 век няма място за изхабената дума :суверенитет". ТОва е били навремето, когато съседи са се били за синори, всеки си е имал своя валута, армия и господстващото мнение, че "искат да ме напраднат за да ми вземат богатстват и потобят". Е, мераците може и да са същите днес, но методите са различни. Светът не се управляла от шайка кагебейци, а от мултинационални компании, финанси, където няма граници, суверенитет, класичеки оръжия.

17

Анонимен

преди 2 години

Ха добрутро! А не е ли време да започне да зависи от нас?

16

Анонимен

преди 2 години

Г-н Недков го каза точно на глас, че националната ни сигурност не заависи от нас . Това е колкото е да не им е угодно и удобно на някои . Така ще е и занапред докато сме колония и ще купуват управляващите с народните пари втора употреба железа които уж да ни пазят, но от кого?

15

Анонимен

преди 2 години

Русофили: експерти по "свобода и демокрация". Вълк експерт по отглеждане на овце.

14

ЖалкиНищожества

преди 2 години

Свободата и независимостта на всяка англо-американска колония започва от там,където започва освобождаването им от империалистическите присъствие - при нас - от натрапеното ни членство в НАТО и в ЕС.Примери много - как се се развивали десетки държави,когато са били краваро-английския колонии, и как се развиват сега

13

Анонимен

преди 2 години

До НикогаПовечеСДС-Чума "която изкорми богатата ни и подредена държавица" Само хора, които нямат спомени от това каква развалина представляваше Бългрия преди 89та може да я нарича "богата и и подредена". Дори баш Тато си го каза "социализма се оказа едно недоносче". България вече беше с негативна демографска тенденция, току що беше фалирала ОТНОВО, а българите МАСОВО искаха да се изнесат от Тошовия "рай".

12

НикогаПовечеСДС-Чума

преди 2 години

За 32г.БГ-то бе превърната в зле управлявана крава ро-британска колония,в която щъткат като *** империалистическите шпиони и разнасят всякакви зарази.Първата зараза,която създадоха беше СДС-Чумата,която изкорми богатата ни и подредена държавица,окраде народа,прокуди децата ни и наложи краваро- джендърската ценностна система. Създаде такива национални"герои", като Ал Фашага та,Сулю Пасситто,Коня,Преродената Пастир ка,Бакъ ря,Усмихната Корупция,Шиши,Асфалт паша,Цвък Асансьора,Терасата,Еврото,

11

Анонимен

преди 2 години

Димитър Недков споменава "геополитическа турбулентност". Тази лишена от суверенитет Б-я щяла да бъде лоялен член на нАТО, но не била разработила конкретен стратегически план за действие, който да следва в случай на разрастване на конфликта между Пиндостан и Русия. Няма време. Politiko информира, че тази нощ байДжо е говорил с лидерите на първослугите си британия, германия, канада, италия, полша, румъния, франция, отановския генсек и е казал, че Русия ще "нападне" укропия точно на 16-ти февруари.

10

Анонимен

преди 2 години

До SS "Всъщност и децата знаят ,че Бг армията в тоя си вид не може да опази нито териториалната цялост на държавата нито суверинитета и." В кой си вид българската армия е могла НЯКОГА да опази териториалната цялост и суверенитета ни?

9

погр.fe агент

преди 2 години

Свободата на България свършва там, където започва свободата на Нато. (по Кант)

8

SS

преди 2 години

Щом нац.ни сигурност не зависи от нас,значи не сме държава ,а територия ! Всъщност и децата знаят ,че Бг армията в тоя си вид не може да опази нито териториалната цялост на държавата нито суверинитета и. А то такъв няма ! От момента в който влезнахме в ЕС ! Без референдум !

7

Анонимен

преди 2 години

Масонска проповед.

6

Вин

преди 2 години

Комуняки, кога националната ни сигурност, след 09.09.44 г. е "зависела от нас"? И кои сме "нас", наследниците на ратаите, овчарите, козарите, криминалите сложени да колят и бесят в името на съветскоруския болшевизъм сте вие, не ние?!